אתגר 30 יום: יום 23

Billy Shirs

New member
ח"ח על המקוריות

Sexy Darren

New member
אני אהיה מקורית,

ואומר דאריוס.
כי אני מתה על פיניק כמו כולכן, והוא מדהים ובאמת אחת הדמויות היפות יותר שקולינס כתבה...
אבל גם דאריוס נהדר במעט קטעים שיש לו, הוא הצליח לכבוש את הלב שלי ב2 וחצי שורות שהוא אומר בכל הספר, ואז אחר כך בקטעים שהוא ממש משתתף בהם ב2, כי למי עוד היה את האומץ לצעוד קדימה ולנסות לגרום שיפסיקו להצליף בגייל? ואחר כך כשהוא היה האווקס של קטניס, והראה שהוא סולח לה כשהם החזיקו ידיים מתחת לשולח

האמת שמהבחינה הזאת הוא הזכיר לי את טונקס, כי היא מוזכרת בכמות של קטעים, אבל יש לה בערך 5-6 משפטים בכל ה3 ספרים שמכירים אותה, ובכל זאת, אין מעריץ ה"פ שלא אוהב אותה

N o R i K o

New member
CF מעליי~ D:

לרותם סלחתי אבל ענבר את כבר ותיקה
צקצק!
סתם אני אוהבת את כולכם אבל עוד שניה יבואו מלא אנשים של "ראיתי את הסרט בקולנוע ו... מהההה קטניס מתה בסוף?!?! לאאאאאאאאא"
*ספויילר פיקטיבי לשם הדגמה... האמנם פיקטיבי?
*

Sexy Darren

New member
אופסוש

ותקשיבי, כולם מתים בסוף,סוווווווו גם קטניס בינהם,כי היא לא בת אלמוות, נקווה...

N o R i K o

New member
לא את! רותם חיפושית מחפשת

יש לנו הרבה כפילויות בפורום
שיר האדומה ושירושית, דנה האחת18 ודנה Black Stain, נועה1510 ונועה ג'יני1998 (למרות ששתיהן נעלמו לאחרונה
) ועכשיו אתן רותם ורותם!

Miss Lavet

New member
הינה מבחר שמות שיעזרו ל(י)ך לא להתבלבל-

רגב, לאבט או רות (הראשון ככה כולם קוראים לי... טוב, גם גברת רגב הצעירה או רק גברת/העלמה רגב, השני איך שאני מכנה את עצמי, אנשים מחוץ לבית ספר קוראים לי)

hollypop girl

New member
אל תצפו למקוריות בהודעה הזאת

זהירות! עלול להכיל ספוילרים.

פיניק
, כי הוא מושלם בכל כך הרבה דרכים...וכי הסיפור שלו טראגי.

היימיטץ', כי הוא שיכור חצי מהזמן וציני וכביכול חסר רגשות אבל בעצם קטניס ופיטה (והמרד עצמו) מאוד
חשובים לו. וכי הסיפור שלו טראגי.

סינה, כי הוא מגניב

ג'והאנה, כי היא כמו היימיטץ', צינית ועושה רושם של חוסר אכפתיות-אני אוהבת דמויות מהסוג
הזה. וכי היספור שלה טראגי.

וביטי, פשוט כי הוא חמוד...

למעלה