אתגר 30 יום: יום 22

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 22

כי הימים באמת עוברים רק כשזה סופ"ש.

יום 22: הספר האהוב עליכן מבין השלושה

ג'י, מעניין מה תגידו

Billy Shirs

New member
נו, מה. ברור שHG.

למרות שגם מאוד אהבתי את CF, במיוחד בפעם השנייה. אבל בראשון יש את הקסם של הספר הראשון
העולם החדש, החוקים, העובדה שלא יכולתי להניח אותו במשך יומיים והלכתי לישון בשתיים בלילה כדי לסיים לקרוא אותו ואז לא הצלחתי להירדם כי זה היה פשוט כל כך אדיר.
אחרי שסיימתי לקרוא אותו אמרתי תמיד שהריאליטי היחיד שאני אוהבת הוא משחקי הרעב. זה היה פשוט כל כך פאקינג מעניין. להכיר את המתמודדים, לגבש פייבוריט (בהתחלה פוקספייס, אבל אחר כך ברור שקייטו) וכל הזמן לנחש מי ימות ואיך והאם קטניס תצטרך להרוג את פיטה בסוף למרות שזה היה כל כך ברור שלא.

Billy Shirs

New member
שרשרתי לא נכון

נוי, תשתמשי בכוחות הניהול הקסומים שלך כדי להחזיר את הסדר לעולם?

N o R i K o

New member
לצערי אני לא יכולה לפצל שרשורים

דבר לא מובן... תפוז, Y U NO LET ME SPLIT SHIRSHURIM?
לא נורא, אנחנו אוהבים אותך בכל זאת.

N o R i K o

New member
בארורררררר שמוקינג'יי! D:

טוב לא XD
פשוט... עכשיו, כשאני קוראת את HG, אני מבינה למה אני כל כך אוהבת אותו. כי אחרי ולמרות כל מה שכבר קראתי, ועל אף שזה דווקא הספר הכי "כבד ואלים" בגלל שרובו מתרכז במשחקים, אנחנו מקבלים שם הצצה לקטניס... אחרת. קטניס יציבה מאוד מצד אחד, מצד שני מאוד נשענת על היקרים לה ועל הזכרונות שלה. באמת שכשאני קוראת אותו אני מוקסמת מכך שכל פעם קטניס מגיעה לזיכרון אחר. הפגישה שלה עם פיטה. הימים שלה עם אבא שלה ביער. הימים שלה עם גייל ביער. פרים. הדרך שבה הם השיגו את ליידי. ומצד שני היא כל כך בתוך המשחקים עצמם! זה כזה כיפי ומותח ומעניין!
ואז בספר השני קטניס במחזור והורמונים ושקרים. והספר השלישי... אפשר לא לדבר עליו, אפילו שאת רובו אני אוהבת?

בקיצור... הנה גרף שהכנתי לחברה שלי כשהיא סיימה את הספר הראשון ולא הבינה למה אסרתי עליה לקרוא את הסדרה למרות שהוא כ"כ טוב. מפתיע שעדיין לא שמתי אותו פה

(ד"א שיר הפאנארט הזה גאוני
)

shirusheet

New member
HG, מין הסתם.

אולי לא תסכימו איתי, אבל אני אוהבת בעיקר את הקטע של המשחקים מהבחינה העלילתית. זאת אומרת, הייתי אפילו די נהנית מלקרוא עוד ספר שהוא על המשחקים, גם עם דמויות אחרות. כל האסטרטגיות, האתגרים הסדיסטיים שעושים הגיימייקרס

Billy Shirs

New member
לא להסכים איתך?!

הייתי רוצה לקרוא על כל המשחקים, אחד אחד. כשהייתי באמצע הספר הראשון הייתי בטוחה שהספר השני יהיה על מישהו אחר ממחוז אחר שמנצח במשחקים הבאים. ממש התאכזבתי לגלות שזה לא יהיה ככה. אבל קולינס באמת צריכה להוציא איזה ספין אוף על המנצח של משחקי הרעב ה-70, 71, 20, ווטאבר. זה יכול להיות ממש מרתק, לקרוא על סתם איזה מישהו ממחוז תשע והחיים המורכבים *שלו*.

N o R i K o

New member
גם אני הייתי רוצה לקרוא עוד על המשחקים

אני פשוט חשבתי שקולינס תשים את הדגש על המשחקים הנוכחיים, אבל שכולם יהיו חלק מהעלילה. כל המיועדים. שנדע מה כל אחד מהם חושב ומה האסטרטגיה של כל אחד, כדי שנוכל לבד ליצור תמונה שלמה ולהחליט מי בעינינו ינצח... בלי שיהיה ברור מאליו שזו קטניס.
אבל לקרוא על כל המשחקים... אע, לא הייתי מסוגלת. מזעזע מדי עבורי X: אני שמחה שהפואנטה היא המרד ולא המשחקים עצמם. זה למה...
CF

לא אהבתי שקולינס הכניסה אותם למשחקים שוב. זה היה כזה... "נו באמת. אבל כבר נכנסת לעלילה, עכשיו את עושה רגרסיה?"

כלומר, המשחקים מעניינים אותי, אבל אני לא חושבת שזה הפואנטה.
אולי בגלל זה אהבתי את MJ יותר משהשאר אוהבים אותו

Billy Shirs

New member
MJ

אני דווקא שנאתי את זה שלא היו משחקים בMJ. זה יכול היה לשפר את העניינים מאוד לטעמי.

shirusheet

New member
CF

אני דווקא מסכימה בקשר לקטע של המשחקים השניים בCF. מילא אם היא הייתה עושה אותם טוב, אבל לדעתי הם היו ממש גרועים וחסרי-עלילה-קו-מנחה שכאלה.

pennylane11

New member
CF

אמנם ממש לא אהבתי את העלילה ואת הספר בכללי, אבל אני מודה שהקטע של השעון היה גאוני.

sivan3004

New member
אני ממש מסכימה!

הרבה יותר אהבתי את החלק של המשחקים מתחילת הספר חח

Miss Lavet

New member
משחקי הרעב

התלקחו- היה יותר מדי קיטשיות וספר בנות

עורבני חקיין (אין לי כוח לכתוב באנגלית...)- היה יותר מדי משעמם ומאכזב...

Black Stain

New member
MJ

בחיי.. אפילו הסוף לא הצליח להרוס לי את כל הספר.. מדהים בעיניי

למעלה