אתגר 30 יום - יום 10

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום - יום 10

לחצו להצלחתו המסחררת של יום 9 ועכשיו, ידידיי - יום 10. אני גם שמחה להודיע שאני בחפש"ש, אז בזמן הקרוב יהיה אתגר כל יום. מוהאהא. אז כעת הגיע הרגע שכולנו ציפינו לו... יום 10: גייל או פיטה???!?!?!!!#!@%#%% אבל נא לנמק! אני לא רוצה לראות פה הודעות ללא תוכן של "פיטה!!!! אומייגאד הוא כזה אלוהי!!!" למרות שזה נכון. לכל דבר יש סיבה, ואותי אישית מעניין לדעת מה הסיבה שלכן

Billy Shirs

New member
פיטה

לקח לי כל כך הרבה זמן לבחור פאנארט אחד ויחיד להודעה הזאת. אז למה בעצם טים פיטה? אני הייתי אחת מהיחידות בעולם כנראה שהאמינו לקטניס כשהיא כתבה "אין שום דבר רומנטי ביני לבין גייל". סבבה, חשבתי, מקובל. לכל אחד יש את הfriendzone שלו, למרות שבפעם הראשונה שקראתי את הספר חשבתי שגייל הוא בחור נורא נחמד. ואז הגיע פיטה. מתוודה על אהבתו מול כל העולם וההרהורים הרבים של קטניס בסגנון "הוא עושה את זה רק בתור אסטרטגיה או שהוא באמת אוהב אותי?" ולזה התשובה שלי תמיד הייתה "הוא אוהב אותך, מטומטמת!" ואז בכלל הגיעה הסצינה במערה ולבי נשבה לנצח.

terrapin

New member
פיטה
MJ ממוקם למטה - לא בולט

פיטה מקסים בעיני. לגבי גייל - מעבר לזה שלא משנה כמה נוי תתנגד לזה, העובדה שהוא היה דמות שולית לחלוטין בעיני בספר הראשון ובמידה מסוימת גם בשני, פשוט לא נתנה לי להכיר אותו מספיק טוב ושיהיה לי אכפת ממנו, אני פשוט ממש אבל ממש לא אוהבת את דמות הטינאייג'ר האנגסטי של גייל. יש לנו מספיק מזה בדמות של קטניס - ולכן, עד כמה
MJ ששנאתי את MJ, קיבלתי את זה שהיא אמרה בסוף משהו בסגנון של "אני לא צריכה את האש של גייל כי יש לי מספיק משלי".

N o R i K o

New member
אוי, איזו שאלה קשה%@^!#
CF

אני פשוט לא יודעת$!#%!#%@^$%@$%! איך אבחרררררררררר%!@ סתם סתם, הנה אני ארצין
האמת שאני אף פעם לא אוהבת את השאלה בנוסח הזה. גייל או פיטה זה נורא... כללי, זה כמו שתשאלו אותי "היימיץ' או סינה?" מה הקשר, שתי דמויות שונות, לשתיהן יש קשר מסוים לקטניס ו... זהו
אז ברור שהשאלה נובעת לא רק מבחינת העדפת דמות אלא גם מבחינת זוגיות, אמנם במקרה שלי התשובה לשתי השאלות זהה אבל אני אף פעם לא אוהבת שזה נשאל ככה, כי בסופו של דבר אני אוהבת גם את פיטה ומכבדת גם אותו, זה לא או-או מבחינתי ושניהם דמויות חשובות עלילתית ואני אוהבת את שניהם, אמנם את גייל משמעותית יותר, אבל שניהם
אז קודם כל למה גייל? כדמות הכוונה, ולא כבן זוג לקטניס... כי הוא דמות. כי יש לו אישיות, ואופי, ומטרות ודעות. כבר בספר הראשון גם מהספוטלייט המאוד קטן שהוא מקבל אפשר להבין מי הוא, מה הדמות שלו רוצה ולאן היא מכוונת. נורא מפריע לי בפיטה שאין לו דמות. על למה אני לא מעריצה גדולה של פיטה הסברתי כבר באתגר יום 3 אז אין לי טעם להוסיף, אבל אני תמיד אומרת לאנשים שאני אוהבת את הדמויות שלי עם פלפל
ולמה גייל\קטניס? טוב, אז כבר כתבתי על זה 22 עמודי וורד שמתישהו בעתיד אני אפרסם כאן שנית, אבל אם אני צריכה לסכם את זה בקצרה, אני חושבת שגייל מייצג משהו שקטניס מאוד מאוד שואפת אליו. קטניס נכנסת הרי למשחקים מלכתחילה עבור פרים ואמא שלה ומאוד סומכת על גייל שיהיה שם עבורן במקומה, קצת כמו אמא שסומכת על בעלה שישמור על הילדים. וכך לאורך המשחקים כולם אפשר לראות שהיא שמה את גייל יחד עם אמא שלה ופרים ברשימת האנשים החשובים לה, אבל בו בזמן יש פה מן סוג של הפרדה- היא לא חושבת עליו כמו שהיא חושבת עליהן, היא עצמה ספקנית לגבי ההתאמה של המילה "ידיד", היא מרגישה לא נעים לשתף את פיטה בכל מה שהיא וגייל חוו כי היא יודעת שזה מעבר. בסוף הספר הראשון הייתי אדישה מאוד לכל עניין הזוגות, הנחתי לבד שיעלה משהו בעתיד עם גייל והייתה לי העדפה קלה אליו אבל לא באמת חשבתי על זה לעומק, זה לא עניין אותי ולא הטריד אותי, בגלל שחברה שלי הייתה טים פיטה ובגלל שההרגשה שלי הייתה שפיטה וקטניס יהיו יחד בסוף מאוד כיוונתי את עצמי לנסות לאהוב את השיפ בכל זאת כי אני רומנטיקנית איפשהו שם... אבל זה פשוט לא הצליח לי. לקרוא על הקפיטול כופה על קטניס לאהוב אותו, להיות איתו לנצח, להתחתן איתו... זה זיעזע אותי, מצאתי את עצמי מתנגדת מאוד לעצם העובדה שהם יהיו יחד רק בגלל שזה דבר שקטניס כל כך נרתעת ממנו. ואז מגיע פרק 9 המדהים שבו קטניס סוף כל סוף מעמידה את עצמה מול הרגשות שלה לגייל. והמילים שלה אמרו זאת, ולא סתם ציטטתי אותן באתגר הקודם... היא של גייל והוא שלה, הוא שייך למקום שהיא רוצה להיות בו, לבית שלה, ליער שלה, לכל הדברים ששייכים רק להם ורק שניהם חולקים. והאהבה שלהם מבוססת על כל כך הרבה מעבר לשיר יפה בשמלה אדומה או לזריקת לחם או שניים. פיטה מבחינתי שייך למקום שקטניס לא רוצה להיות בו, למשחקים, לכאב, לכפייה של הקפיטול. בסוף הספר השני כשקטניס מתעוררת בבית החולים אחרי שהיא מפוצצת את הזירה, הדבר היחיד שהיא חושבת עליו זה פיטה וזה שהיא צריכה להרוג אותו כדי להציל אותו, והיא כועסת על היימיץ' ושורטת אותו ומתחרפנת. כשהיא רואה את גייל היא מתאפסת על עצמה, היא נזכרת במה שבאמת חשוב לה, היא נזכרת בפרים ובאמא שלה, במחוז 12, במקומות שהם הבסיס שלה והיסודות שלה. ואמנם קטניס היא העורבני-החקיין שפורש את כנפיו, אבל אני בטוחה שהיא עצמה תמיד רוצה לזכור את השורשים. וטוב, זה עלול להגיע ל-22 עמודים שוב, אז אני אעצור כאן ואפרסם -שוב- את הפאנארט היפה בעולם.
גייל\קטניפ לנצח

N o R i K o

New member
נכון? גם אני חשבתי

שהיא כאילו מנשקת את פיטה כזה בקטנה, בצד, בשביל הראיונות... וכשהיא בבית בבגדים הפשוטים שלה היא נצמדת לגייל לנשיקה עמוקה ומרגשת

Billy Shirs

New member
לא בדיוק...

אם אני לא טועה השם של הפאנארט הזה הוא Not Better, Just Different. זה אמור להיות נייטרלי

N o R i K o

New member
כן, הפאנארטיסטית אמרה שהיא אוהבת את שניהם

אבל היי, זה POV. אני רואה את זה כטים גייל

N o R i K o

New member
זה בסדר, ידוע שאני הארדקור פריק

מה, בפאנארט שאת צירפת קטניס מסמיקה כי היא חושבת על גייל והיא מרגישה אשמה!!!11 (סתם, פאנארט מהמם
יש לך לינק ליוצרת?)

Billy Shirs

New member
ב-29.

זאת לא בדיוק חפש"ש, כי אסור לי לקחת את החופשים ממש לפני השחרור מסיבות מסווגות וכאלה
אבל היי, עם שבוע חופש לא מתווכחים.

N o R i K o

New member
יותר טוב מכלום

לנו בכלל לא נתנו לקחת חפש"ש. אצלנו שבועיים לפני השחרור יוצאים ב-3 כל יום במקום חפש"ש... אבל האמת שזה היה נהדר בהתחשב בכך שבדר"כ כל יום סיימתי ב-8
והיי, תתלהבי מכך שהתאריך המגניב בעולם יהיה חרוט לעד בזכרונך!
ותודה על הלינק! כן אני מסתירה ממש טוב את זה שאני טים גייל, אנשים תמיד מופתעים

Billy Shirs

New member
אוסום!

לי לא היה כוח לכל הבירוקרטיה וגם לא רציתי לבזבז את כל החופשים שלי במכה. למרות שבסופו של דבר זה בדיוק מה שקרה וגם נשארתי בארץ, אבל עדיין.

N o R i K o

New member
האמת שאת צודקת

פשוט יש לי חברה שגרה שם, וחברה נוספת ואני ממש רצינו לטוס אליה ביחד, אז לא היינו צריכות לחפש מלונות אומשו... אמרנו- יאללה, אם כבר שתינו סובלות בצה"ל, לפחות נעשה לנו ברייק נחמד באמצע השירות

Ayelet 363

New member
פיטה

קשה לי להסביר למה. אולי כי הוא רומנטי יותר (או לפחות יותר מראה את זה), אבל אני לא בטוחה כל כך. ובעיקרון אני מאוד אוהבת את שניהם.

ellendili

New member
אפשר להימנע...?

בתכלס- לא זה ולא זה. פיטה כי הוא פשוט שעמום אחד גדול, כי האהבה שלו לקטניס יותר מזכירה אובססיה חולנית ו-כי החיים איתו הפכו אותה לסמרטוט רצפה שמגדלת ילדים שהיא לא רוצה וחיים חיים שהיא לא רוצה. וגייל... כי אני לא ממש מחבבת אותו. אני גם לא ממש *לא* מחבבת אותו. שניהם די פרווה לטעמי. אבל, טוב, אם חייבים לבחור ואקדח צמוד לרקה וכל זה אז- גייל. כי לפחות יש לו קצת עמוד שדרה. וכי לא הצלחתי למצוא סיבות ל-למה לא

למעלה