אתגר- 3

דוריק30

New member
אתגר- 3

אני רוצה לעשות לילדים פעילות חידונים סביב המילה שלוש או הספרה 3 אני צריכה מושגים, פתגמים, שירים, שמות של סרטים, תוכניות, ספרים במוזיקה, נגיד, מצאתי להקות ישראליות שהורכבו משלושה אנשים. אשמח ללהקות מחו"ל באמונות טפלות מצאתי דברים שקשורים לשלוש כמו שישי ה 13 וטפו טפו טפו אשמח מאד מאד לעוד רעיונות תודה

KarinDi

New member
בשלוף

שלושה חזרזירים זהבה ושלושת הדובים השיר "שלוש אהבותיי" של חוה אלברשטיין שלושה בסירה אחת שלוש משאלות

g and n

New member
הייתה תכנית שקראו לה

שלוש, ארבע , חמש וחצי עם יונה אליאן וששי קשת שלושת הרגלים-פסח, שבועות וסוכות שלושת המוסקטרים שלושה בדירה אחת שיר- שלוש בלילה יש את המשחק ההימורים שיש לך 3 כוסות ואת צריכה לנחש באיזה כוס המטבע מחזה- 3 אחיות אומגה 3 3 מקלות אשמח לקבל אח"כ את הפעילות

שלישיית מעפיל

שלושה בסירה אחת זהבה ושלושת הדובים שלושת האופים. שלושת הקופים שלוש האבות שלושת הטנורים שלישיית מה קשור שלשיית פרוזק שלישיית אדלר שלישיית הגמר

דוריק30

New member
לרגע הבהלת אותי ../images/Emo5.gif

עוד לא עשיתי את הפעילות ו- g נתנה לי כמה רעיונות. האמת, אני קצת מתקשה להתאפס על הפעילות, אבל אני אצטרך לעשות זאת מתישהו. ועוד אמת אחת- לא חשבתי לעדכן פה בהצלחת הפעילות או בהכנתה, וזה מצחיק בהתחשב בעובדה שאני תמיד שמחה לקרוא מה אנשים עשו אחרי ההצעות שניתנות פה. מגיע לי נו נו נו גדול
ודרך אגב- מה קורה איתך? את מאד עסוקה? ומה עם המפגש של הפורום?

KarinDi

New member
האמת?!

מצטערת שהבהלתי אבל שמחה שנתתי לך נקודה למחשבה, כי גם אני מאוד אוהבת לקרוא מה אנשים עושים עם העצות שלנו, זה תמיד נותן לי עוד רעיונות חדשים! ולגבי- אני לא עסוקה יותר מהרגיל, אלא שיש הרבה פחות זמן מחשב. בעבר הייתי מבלה את כל יום הלימודים שלי מול המחשב, אבל עכשיו אני נמצאת רוב השבוע בעבודה מעשית ושם, מה לעשות?! אין מחשב! אז לוקח לי שבוע + לחזור למיילים ולמסרים....צטערת שעוד לא עניתי לך! אשמח אם תקחי את המפגש על עצמך. אני בצפון עוד שבועיים בסופ"ש (19-20) אבל יכולה להגיע גם בזמנים אחרים....מה דעתך?!!?

דוריק30

New member
אשמח לעוד פרטים

לגבי המפגש: לי מתאים בסופ"ש של ה 19-20/11 ואני אשמח לארח אצלי בקיבוץ. אני צריכה פרטים לגבי מה עושים, איך עושים וכו'

KarinDi

New member
מצטערת!

לא ראיתי את ההודעה הזו! יש שינוי בתוכניות, עקב עומס גדול לא נגיע לצפון עד חנוכה.... אז מה עם איזה תחרות סביבונים?!

למעלה