אתגר של ממש, עינת...

עינת

New member
קשר קרמתי משמעותו אינה

קשר חזק. משמעותו קשר עם בסיס וחובות האחד לשני מתקופת חיים אחרת. כאשר מדובר בין מספרי 4 ו- 8 שהם מספרי גורל חזקים מאוד ידוע לנו הנומרולוגים שהאדם הגיע עם "חובות כבדים" וכשיש התחברות בינהם ודאי שקל לא יהיה. קשר חזק יכול להיות בין הרבה שילובים של מספרים.

דניאל001

New member
אתגר של ממש, עינת...

שלום רב. את ההפנייה לאתר קיבלתי משתי חברות קרובות. למרות סקפטיותי - אני משתדל לשמור על ראש פתוח. עובדה: הנה אני... מדוע "אתגר"? - מפאת המצב דלהלן: ראשית, מדובר על התאמה זוגית. שני האנשים בהם מדובר הם, אני (גרוש, אב גאה לארבעה זאטוטים בגילאים שונים): פרטי: 4,4,1,1,3 משפחה: 7,1,5,3,2 ת"ל: 31/12/63 בת הזוג האמורה (גרושה פעמיים, אם נפלאה לשני ילדים): פרטי: 3,1,3,5 משפחה: 1,1,6,8,4,5 ת"ל: 26/12/68 ידועות לי שתי האפשרויות הקיצוניות לשידוך של שני "גדיים" - מה מצבנו?... רוב תודות מראש ו... הרבה אהבה לכולם.

עינת

New member
ואוו

זו התגובה הראשונית שלי. שמע ידידי ברור לי לחלוטין כי הקשר בינכם הוא קשר שנוצר מתוך משיכה בלתי מוסברת,זה קשר קרמתי פשוטו כמשמעו.יש התאמה חזקה בינכם אך עלי להזהיר ולומר כי זה קשר שאינו רצוי כלל ועיקר,קשר עם המון מהמורו וקשיים. אני מפנה אותך למאמרי הפורום שם יש מאמר על חוק המשיכה שבין מספרי 4 ו - 8 ,קרא אותו ואם יהיו שאלות אחר כך אשמח לענות.

דניאל001

New member
ואוו זו לא מילה...

האמת, עינת? - איני יודע מה לשאול קודם...
מחד גיסא, "זה קשר קרמתי פשוטו כמשמעו.יש התאמה חזקה בינכם..." ומאידך גיסא: "עלי להזהיר ולומר כי זה קשר שאינו רצוי כלל ועיקר,קשר עם המון מהמורות וקשיים." - הצילו!!! לזוגתי החדשה אכן מתאים מאד תיאור ה-8 ("חרוצים ובעלי יכולת להשקיע ולהקריב יותר מכל אחד אחר אבל הם מרגישים תדיר שאינם מקבלים את ההערכה והגמול המגיעים להם")- אך היא טוענת שאני (בניגוד לגברים הקודמים בחייה) מעריך אותה אל-נכונה ומעניק לה את אותו "גמול" (הערכה כבוד והוקרה) איתו היא מרגישה מאד נוח. האם הפתרון, כפי שההגיון שלי מדריך אותי, הוא להתחיל לפרוט את הקשר לפרטי פרטים ולעבוד יחדיו על הנקודות ה"חלשות", על-מנת לשפר את נקודת-פתיחת-חיי-הנישואין-האפשריים שלנו או שמא לוותר עליו, שכן כל נסיון - נדון מראש לכשלון? האופציה הראשונה תהיה מקובלת, גם ברמה המעשית ע"י שנינו. מפאת אופיי, עם האופציה השניה יהיה לי קשה שכן איני quitter. לשאול "מה לעשות?" זה understatment.

עינת

New member
דניאל

שים לב שלא ניתחתי את אשיותכם, בכל אדם יש כמה מספרים ולא אחד. הבחירה מה לעשות עם הקשר היא בחירתכם,אני יכולה להזהיר, לתת טיפים להקלה אבל איני יכולה לומר לוותר או לבנות ,אלה חייכם! במידה ואתם מחליטים לבנות,עליכם לדעת כי כל אחד מכם נושא על גבו מטען של קשיים רבים וביחד הקשיים יהיו כפולים ומכופלים. אין זה אומר שזה בלתי אפשרי,ואם קראת את המאמר אז ודאי ראית שזה קשר עם המון מסירות האחד לשני,רק שאחד מהצדדים קרוב לודאי יקריב עצמו למען השני. מאחלת לכם המון הצלחה

דניאל001

New member
עינת...

ראשית, המון תודות! ועתה - לעבודה ולמלאכה!!! אל דאגה
- אעדכן אותך...

עינת

New member
בהצלחההההההה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ואגב חתימה נהדרת יש לך

למעלה