אתגר סתיו 2008

אתגר סתיו 2008

תזכורת...לא לשכוח, אם כבר התחלתן לתכנן העבודה, לבחור הבדים או אפילו לתפור- אנא תעדו את התהליך . האתגר: יצירה חדשה!! (השתדלו לא להציג יצירות קודמות, שהרי כל הכיף הוא לעשות משהו מעודכן) נושא: סתיו מגבלה: עד 6 בדים וחייבים לצרף את סיפור העבודה. ניתן להכין כל עבודה העולה בדימיונכן: תיק, שמיכה\ ראנר, כרית, מפית וכו'. הצגת העבודה ב 15.12 ולא לפני!!!! כיון שאינני יודעת איך לשרשר להודעות הקודמות בנושא, גללו מטה ותמצאו את שרשרת התכתובות שבנדון שלכם בלה

chayahd99

New member
תודה על העדכון ועוד משהו...

קצת הבהרות של מושגים בסיסיים: שרשור - אוסף של הודעות בנושא מסוים שמחוברות זו לזו כאשר כל אחת משמשת כתגובה להודעה קודמת. הוספת קישור - כאשר נכנסים לאופציה של "הוספת תגובה" נעשה ע"י בחירת האפשרות המתאימה מתחת להודעה. לעומת זאת, באופציה של "הוספת תגובה מהירה" לא ניתן להוסיף קישורים. האפשרויות להוספת קישור הן: - כתובות אינטרנט נלוות - יופיעו בסוף ההודעה. - קישורים בתוכן ההודעה - הטקסט הנבחר בגוף ההודעה ישמש כקישור שיוביל לאתר המבוקש. קישורים יכולים להיות לאתר אחר או לחילופין להודעה אחרת בפורום. איך מוצאים את הכתובת של הודעה מסוימת על מנת להוסיף קישור אליה? מימין לכל הודעה ראשית מופיע עיגול צהוב. לחיצה על העיגול תפתח את ההודעה בחלון חדש. הכתובת המופיעה בשורת הכתובת של הדפדפן היא הכתובת שאליה הקישור צריך להוביל ואותה צריך להעתיק לשדה המתאים כשמוסיפים קישור. אני ממליצה לכל מי שלא מכירה את האפשרויות הנ"ל לנסות אותם פעם אחת כי אלו אפשרויות מאוד שימושיות שמקלות ומשפרות את העבודה בפורום.

down under1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif לא צלמתי

וכבר כמעט סיימתי, כי היה לי רעיון והמון מרץ... אבל בכל מקרה לא עמדתי ב 6 בדים
אז יש לי יצירה שלא יכולה להכנס לאתגר אבל אני מאוד מרוצה ממנה
אולי יצא לי להכין עוד אחת עד אז...

chayahd99

New member
../images/Emo2.gif אוי

גם אני לא צילמתי תוך כדי, אבל יש לי לכתוב על זה בשפע, על ההתלבטויות בנוגע לצבעים ולדוגמא ואיך ומה... אבל אני אשמור את זה לתאריך היעד
רק אגיד שביעד של 6 צבעים עמדתי ובעצם הסתפקתי ב - 2 צבעים כך שיצא מעט נזירי. אני עדיין מתלבטת אם אני אוהבת את זה. כמעט סיימתי.

למעלה