אתגר ממש קשה... לרציניים בלבד

• פותח הנושא esko
  • פורסם בתאריך

esko

New member
אתגר ממש קשה... לרציניים בלבד

היי, לאשתי יש השבוע יום הולדת 29. אני מאוד רוצה לעשות לה משהו רק אני והיא אבל לא משהו גרנדיוזי...
אנחנו כבר 10 שנים יחד אז כמעט עשינו כל דבר אפשרי..זה לא יכול להיות מתנה אלא חייב אטרקציה/יציאה מיוחדת (לא מסעדה פשוטה...)
ולכן ממש קשה לי למצוא. אלו הדברים שכבר עשינו:
צימר/נופש בארץ/חו"ל
חבילות ספא למיניהם
כדור פורח, צניחה חופשית טרקטורון אוויר, סקי בגלבוע
סדנת בישול,
סרטי וי אי פי, סטאנדאפ/הצגות/הופעות (שלמה ארצי בקיסריה גם..)
אז אם למישהו יש איזהשהוא כיוון ליציאה/אטרקציה מקורית אולי מסעדה מיוחדת (שלא רק אוכלים בה.. (ולא אכול כפי יכולתך..)) באזור המרכז דרום (לא אילת) אני ממש ממש אשמח כי אני הפעם באמת אובד עצות ). ):
המון תודה למנסים...

coolgift

New member
מנסה לעזור

יש אייס בר (בר קרח) באילת.
&nbsp
אבל נראה לי יותר מגניב אם תלכו למסעדת חושךף לא יודע אם יש באזור הדרום.
באזור תל אביב יש את בלק-אאוט. זו מסעדה עם מלצרים עיוורים כאשר הארוחה נעשית בחושך מה שאמור לחדד את חוש הטעם.

ashly1997

New member
גם לדעתי הכיוון של מסעדה כזו יתאים, רעיון נוסף אבל גם הוא

בתל אביב
, פתחו מסעדה כזו מדליקה שבאים וקונים מעין סל פיקניק ואוכלים בפארק ליד, זה חוויה רומנטית והמקום ממש מקסים, יכול להתאים?

coolgift

New member
סל פיקניק?

נשמע מגניב, יש לך מושג אם כשר או מה שם המקום?

esko

New member
תודה לעוזרים

רעיון נחמד המסעדה בחושך אבל לא נראה לי שהיא תאהב את זה....
לגבי מתחם שרונה אני מכיר, חשבתי על זה הבעיה שזה מתאים לבוקר ובשביל זה צריך יום חופש... אני מחפש משהו לאחה"צ-ערב.

אולי למישהו יש רעיונות נוספים בבקשה??
תודה

רעיון נוסף

אם הים יכול להתאים, הייתי ממליצה על חווית שייט בהתאמה אישית. לא השכרת יאכטה אלא אירוח ייחודי על יאכוה. אמנם צריך להצפין מעט, אבל מצד שני אפשר להישאר גם ללילה.

haych

New member
בטח מאוחר מדי, אבל הנה רעיון

[URL]http://www.escaperoom.co.il/[/URL]
זה בעצם כמו משחק מחשב-רק שאתם השחקנים וצריכים לפתור את המשימה. נשמע לי ממש מגניב ומתאים לסגנון (בכלל נראה לי שאנחנו באותו סגנון... גם בעלי ואני עשינו כמעט את כל מה שציינת, והגילאים דומים).
לא הייתי שם, אבל זה בהחלט בתכנון.

למעלה