אתגר למתנגדי ביבי

um21

New member
אתגר למתנגדי ביבי

תקראו כאן את המדיניות הכלכלית לשנת 2004 ואם תבינו משהו תבואו ותתוכחו על המציאות ולא על שמועות שקראתם בעיתונים

ניב נ

New member
הקישור לתקציב 2004 לא פועל

אבל נתחיל מזה שההקלה במס לספורטאים זרים עולה לנו 20 מיליון בשנה. מעבר לזה שמרגיז אותי שברק פלג משלם יותר מס מאנתוני פארקר כל חטאו של פלג הנ"ל הוא שירות כלוחם בסדיר ובמילואים, ונולד במקום הלא נכון.

ראליסט

New member
האתגר האמיתי,זו המציאות בשטח!

והיא מהווה את "העובדות האמיתיות" הגענו,תודות ביבי,למצב שילדים בני 8,שאינם בעלי כל כוונות פליליות,גונבים כמה שקלים,בכדי לקנות קצת אוכל בקיוסק !!! אתה מעיז לדבר על "מציאות"??? הרי מדיניותו של ביבייהו רק יוצרת בינתיים,את דור "העתיד" של מדינת ישראל. הכסף שהיום ביבי גונב מהחלשים,אתה תצטרך מחר לשלם בכפולה,על בתי הסוהר ,שיפתחו כאן,על כוחות משטרה שיצטרכו לענות על הפשע שיגדל,על אנשים בחברה הישראלית שיהפכו להיות בלתי מועילים,ו"בזכותו" של הביביבלוף,יהפכו לנטל על המדינה ועל עצמם. "תודות" לביבייהו,הגענו למצב שבו אישה,החולה במחלה קשה,כאלצהיימר,לא מורשית להשאר בבי"ח,ולא ניתן למצוא לה מקום תחליפי,כי עלותו רבה,ואז בעלה הקשיש רוצח אותה ,כשהוא במצב של חוסר ישע! זה מה שביביבלוף עושה לחברה שלנו.אילו העובדות שאיתם אתה תצטרך לחיות,ומצפונך בכלל לא יזעק!!!

um21

New member
לך לטיפול

אני ממליץ לך ללכת לטיפול מיכוון שהשנאה שלך הפכה למחלה קשה ופסיכופטית הפוגעת בכושר השיפוט שלך

ראליסט

New member
ברור,כשאתה וחבריך,המכורים לליכוד

רואים את האמת ,כפי שאני מציג אותה,זה ממש לא נעים לכם. אז נשאר לכם רק פתרון אחד-להפוך את הנושא לאישי.כמה שזה מוכר אצל ליכודניקים... העובדות הכואבות,שהביביבלוף יצר,הן האמת הכואבת,שלך אין יכולת להתמודד איתה. חבל שאתה כ"כ טיפש!

um21

New member
לא נכון

היצעתי לך לעיין בתוכנית הכלכלית ולהתווכח על עובדות ועל סעיפים בה אתה במקום זאת בחרת להשמיץ ולגדף ואני היגבתי לגידופיך אתה שוב מוזמן לקרוא את התוכנית הכלכלית ולהתווכח על עליה ויכוח תרבותי

ראליסט

New member
אני לא גידפתי....

אתה גידפת! הרי כל ילד יודע שלא הנתונים הכלכליים הרבעוניים,הם הקובעים האם מדיניותה הכלכלית של ממשלה הצליחה,אלא תוצאות גלובליות.שר האוצר אינו פקיד.הוא צריך להראות ירידה באבטלה (ואין כזאת),צמיחה לאורך זמן (ואין כזאת),וירידה במיתון (והמיתון נמשך,ואף מתדרדר). אבל מדינה שמצבה החברתי הוא כה אומלל,כפי שתארתי קודם,כבר נכשלה במדיניות שלה. הכלכלה אינה מתמטיקה.היא נועדה לשרת בני-אדם. אנחנו הגענו למצב חברתי כ"כ חמור (מצב שבהחלט לא היה קיים פה לפני עשור וגם שני עשורים). איך אתה מסביר את המצב הזה???? או שזה לא קריטריון "בהצלחה" של התכנית הכלכלית של הממשלה? תסתכל במצב החברתי,כשאתה מדבר על "הצלחות" כלכליות.מה שציינתי זה לא עובדות???

מרכזון

New member
בברשה....

תצביע על נקודה אחת, אותה כתב ראליסט, שאינה נכונה??? אחת. נכון...אין כזו. כל מה שהוא כתב-אמת. אז למה להשתלח בו???

דמגוגיה גרועה ולא יותר

בגלל ביבי אין כסף לעניים? אולי בגלל שהמדינה משלמת מיליארדים על מיליארדים למי שלא מגיע לו, מה שביבי מנסה למנוע, אין למי שבאמת מגיע לו? אולי בגלל שהמיסים גבוהים מידי, משקיעים לא פותחים בישראל מפעלים, ואז יש יותר מובטלים ועניים? חשבת על זה?

מרכזון

New member
ואתה.....

אתה מדבר על דמגוגיה גרועה. תקרא שוב את השירשור. תצטט, בבקשה ממך, היכן ראית דמגוגייה. פרט לדבריך כמובן.

הנה

הגענו,תודות ביבי,למצב שילדים בני 8,שאינם בעלי כל כוונות פליליות,גונבים כמה שקלים,בכדי לקנות קצת אוכל בקיוסק !!! אתה מעיז לדבר על "מציאות"??? הכסף שהיום ביבי גונב מהחלשים,אתה תצטרך מחר לשלם בכפולה,על בתי הסוהר ,שיפתחו כאן,על כוחות משטרה שיצטרכו לענות על הפשע שיגדל,על אנשים בחברה הישראלית שיהפכו להיות בלתי מועילים,ו"בזכותו" של הביביבלוף,יהפכו לנטל על המדינה ועל עצמם. "תודות" לביבייהו,הגענו למצב שבו אישה,החולה במחלה קשה,כאלצהיימר,לא מורשית להשאר בבי"ח,ולא ניתן למצוא לה מקום תחליפי,כי עלותו רבה,ואז בעלה הקשיש רוצח אותה ,כשהוא במצב של חוסר ישע! באמת- שום דמגוגיה. שום השמצות אישיות. רמה גבוהה.

מרכזון

New member
אלו...

אינן השמצות או דמגוגיה!!! ראית יומן של יום שישי??? ראית את הילדים בנתניה??? נראה לך שהם הלכו לגנוב בשביל הכיף, או משיעמום??? אמהות הולכות לגנוב. אתה יודע למה??? זה לא תוצאת הקלקלה של ביבי??? אולי זו אשמת עראפאת?? והקשיש שירה באשתו מתוך רחמים, שכן אין מקום תחליפי??? וסגירת מחלקות גריאטריות??? אתה רוצה עוד??? שהרשימה הזו מספקת???

שעת סיפור ילדים

אני רואה שאני צריך להסביר ברמה של כיתה א'. אז אני אסביר. אין בעיה. הכל כדי שתבינו. בגן יש שלושה ילדים: אברהם, יצחק ויעקב. אברהם בא ממשפחה מרובת ילדים, אמא חד הורית וחולה. יצחק בא ממשפחה ממוצעת לחלוטין, אבל אבא שלו יודע איך לתחמן ככה שיראה "כאילו" הוא ממשפחה נזקקת. לאבא של יעקב יש מפעל ובו עובדת אמא של אברהם, מה שמאפשר לה לקיים את משפחתה. לגננת יש 1000 שקל לחלק. לכאורה- היה ראוי שתיתן את כל ה-1,000 לאברהם, וככה הוא לא יצטרך לגנוב ממתקים מהקיוסק. אבל כפי שציינו, יצחק הביא את כל האישורים כדי לקבל גם. אז היא מחלקת 500 לכל אחד. אבל זה לא מספיק לאברהם, שצריך לפחות 750 ש"ח, וגם יצחק דורש עוד (דווקא הוא, שלכאורה לא מגיע לו דבר!!) ולכן היא גם מטילה מס בשיעור 500 ש"ח על המפעל של אבא של יעקב. בתגובה, יעקב סוגר את המפעל ועובר לחו"ל. ה-500 ש"ח לא מושגים וגם אמא של אברהם מפוטרת. התוצאה: אברהם, היחיד שבאמת מגיע לו, סובל פי כמה וכמה. עד כאן שיטת הסוציאליזם הדפוק. כעת נעבור לשיטת נתניהו הליברל: יצחק מקבל בעיטה ולא 500 ש"ח. אבא שלו שובת? חוטף עוד בעיטה. מאיים שלא יצביע בפריימריס לביבי? עוד בעיטה! כי ביבי עובד לטובת המדינה ולא לטובת ביבי, בניגוד לכל הפוליטיקאים. נחסכו 500 ש"ח. 250 מופנים לאברהם. כעת יש לו מה שהוא צריך- הוא כבר לא הולך לגנוב. 250 מופנים כהקלות מס למפעל של אבא של יעקב. התוצאה: הוא מעסיק גם את אבא של דני, ילד עולה נזקק, וגם דני לא הולך לגנוב ומשפחתו מחליטה לזנוח את רעיונות החזרה לחו"ל. הבנתם חמודים? אצל הסוציאליזם קיבלנו ילד רעב שנאלץ לגנוב, ילד פרזיט וילד שירד מהארץ. אצל הליברליזם קיבלנו ילד שבע שלא גונב, ילד שמבין שעדיף לעבוד על להיות תחמן, ועולה חדש למדינה. לילה טוב וחלומות פז.

ראליסט

New member
כל ההסברים "המחוכמים" שלך,

שעושים צחוק מהמצב,לא יסבירו איך לפני 10 ו-20 שנה,עם כל הבעיות הכלכליות שהיו לנו,המצב החברתי היה הרבה יותר טוב. אינך מבין דבר אחד פשוט: כלכלה קפיטליסטית קיצונית,תמיד מרעה את מצב החלשים,ותמיד משפרת את מצב האוכלוסיות החזקות. תבדוק מה קורה בבריטניה ובארה"ב. זה בדיוק מה שביבי מוביל אותנו. על איזה "סוציאליזם" אתה מדבר. כל המומחים מדברים על מות הסוציאליזם ומות הקפיטליזם.אצלך מי שאינו קפיטליסט קיצוני,הופך ישר לסוציאליסט? איזה קשקשן. בשם ההגנה על ביבי ושרון,אתה מוכן לאמר דברים ,שאתה יודע שהם שקר מוחלט. אצלך במרכז,אין רוב לתוכנית הכלכלית של ביבי,ואתה מדבר??? אתה תוקף את "מרכזון" למרות שבדעותיו המדיניות,הוא ימני.רק זה שהוא תוקף את כלכלת מפלגתך הנערצת,הופך אותו לבלתי אמין. בגיניסט-המדינה יותר חשובה מהמפלגה,למרות הסגידה העיוורת שלך לפרטידה.אתה מזכיר בהתנהגותך,את חברי הפוליטבירו של בריה"מ.כל מה שהמפלגה אמרה היה נכון בשבילם. כנ"ל בשבילך. רק תיקון קל:ביבי אינו ליברל.ביבי הוא קפיטליסט קיצוני שמרן! תדייק פעם אחת בהגדרות שלך.טוב?

רונאל1

New member
הריאליסט ומרכזון צודקים. הבגיניסט

ושות' מתעלמים מהמציאות וכרגיל לא לוקחים אחריות על המצב. בוודאי שילדים שהוריהם מובטלים וקיצצו להם בקבצאות גונבים כי אין להם מה לאכול. בוודאי שביבי עוזר לחבריו העשירים מהאליטות ומסייע לדרדר עוד יותר את החלשים למעגל העוני. התוכנית הכלכלית של ביבי מצויינת, רק לא לחלשים וגם לא לחלק העיקרי של מעמד הביניים הקורס. היא טובה לעשירים ופוגעת בחלשים. אין בה שום בשורת צמיחה שנותנת תקווה כלשהי לחלשים.

בכל הטיעונים שלכם

לא הפרכתם את הסיפור שלי. בואו ותסבירו לי ברמה הכי פשוטה שאפשר: איפה אני טועה בסיפור שסיפרתי? לחלופין, תתווכחו ע"י שימוש במונחים כלכליים ולא ע"י סיסמאות.

ראליסט

New member
אז "תודות" למי?

הרי אילו הם סימפטומים של חברה חולה! חברה חולה היא תוצאה של מדיניות כלכלית כושלת! אל תתחמק מהאחריות של הממשלה למצב החברתי,שגרוע כמוהו לא היה פה עשרות שנים. העובדות שמסרתי הן השמצות "אישיות"? כנראה שאתה לא מבחין בין השמצות אישיות (כאלו שאתה משמיץ את פרס,שהוא כ"כ לא אקטואלי...),לבין התקפות קשות על מי ש"בזכות" הכלכלה ההיפר-קפיטליסטית שלו,הגענו למצב שבו ילדים בני 8,צריכים לגנוב כסף,בכדי לקנות קצת אוכל! תתחמקו מאחריות עד מחר.זה לא ישנה את העובדה שביבי והממשלה הורסים את החברה הישראלית. בגין מתהפך בקברו.לאותו בגין שהביא למהפכה חברתית,נועצים קרדום בלב! וזה אילו שמתימרים בחוצפתם לאמר שהם ממשיכי דרכו.בדיחה טובה!

um21

New member
והגענו גם למצב

שבערוץ 2 לפני מספר חודשים לא מצאו ילד עני ולכן לקחו ילד מרמת אביב ג' איפרו אותו טוב ומכרו אותו לציבור כילד עני , הבעיה בתרגיל הייתה שאת הנייק החדשות לא החליפר לנעליים קרועות וכך נחשפה התרמית. אני לא מאמין לכל מה שהתקשורת אומרת , וחוץ מזה גם ילדים מבתים שלא חסר להם כלום לפעמים גונבים פה ושם מהמכולת אז אל תביא כמה מיקרים קיצוניים מאוד ותאשים את ביבי. תהיא עובדות , והעובדות הן שביבי שר אוצר חצי שנה בלבד את התוצאות בשטח יתחילו לראות עוד חצי שנה לפחות , בנתיים הבורסה עולה וחוגגת למרות הפיגועים ולא רואים אנשים רעבים ללחם למרות כל הקיצוצים

למעלה