אתגר לכל המזהים

• פותח הנושא mwc
  • פורסם בתאריך

mwc

New member
אתגר לכל המזהים

השיר שאני צריך הופיע בשתי סרטים מפורסמים האחד הוא אמריקאן פאי שרואים את זה עם האף הארוך בסוף הסרט מתכתב במצלמה עם הילדה הזאת שהוא שכב איתה וצילם אותה אז מתחילה המוזיקה לזמן קצר השני הוא משולש מסוכן כאשר רואים בוב דילן מסיע את 2 הכוסיות נב קמפבל והשניה שהם בגיפ שלו בתחילת הסרט והם מגיעים למחסום כזה ואז השיר מתנגן לדיי הרבה זמן חייב את השיר הזה מקווה שתוכלו לזהות למרות הקושי ודרך אגב אני רציני :) תודה מראש לכל המוצא !!

mwc

New member
תודה על הניסיון אבל..

זה לא זה עוד רמז בשיר הזמרים עושים קולות שנשמעים כמו "תותותו תותותותותו תותותו תותותותותו"

הסרט נקרא משולש פראי

והשחקן הוא כמובן מאט דילן ולא בוב דילן.. הנה רשימת השירים מהסרט ואפשר לשמוע כמה שניות מכל שיר.

mwc

New member
אז את בטח יכולה לעזור לי אגב זה

לא one week נכון בקטע שהם כזה קצת אחרי ההתחלה בגיפ שלו הוא ונב קמפבל וההיא אז "ההיא" נשענת כזה עליו בשביל לקחת איזה כרטיס מהזה של החנייה ואז מתחיל השיר אתם חייבים לעזור לי אני רודף אחרי השיר הזה מלא זמן

mwc

New member
אבל הכל שם נעימות

אין שם שום דבר עם מילים השיר שלי בטוח לא נמצא שם

galitay

New member
אמריקן פאי

השיר בסוף הסרט הוא Bare Naked Ladies - One Week שיר גדול

mwc

New member
זה לא זה

זה השיר שממש בסוף אני מדבר רק על השיר שהוא ממש מנוגן לכמה שניות שהם מדברים אחד עם השני במצלמה

mwc

New member
עוד רמז

בשיר הזמר מדבר מהר ויש קטע אחד שהוא אומר משהו כמו "i want something, to get me through there" ואני לא בטוח שזה המילים אז תחשבו על משהו שמזכיר את המילים האלו

galitay

New member
יש לי את הסרט בבית

ולפי מה שאני זוכר הקשבתי טוב לשיר שמנוגן ושמעתי שאין בכלל מילים...

fracky

New member
עכשיו כשקראתי את כל ה"רמזים"

אני בטוחה שזה השיר הנכון.....זה באמת שיר יפה

mwc

New member
תודה רבה לך!!!!!!!!!!!!

זה באמת זה אני מודה לך מקרב לב

למעלה