אתגר לכל החברים!!!!

אתגר לכל החברים!!!!

כידוע גליקריה תופיע בחודש אפריל בפסטיבל באילת. עד היום היו הופעותיה בישראל במתכונת קבועה של חיבור להיטיה ושירים בעיברית...! בשיתוף עם גליקריה החלטנו על הרעיון הבא: משהו אולי קצת שונה...אתם חברי הפורום מתבקשים להציע את רשימת השירים שלדעתכם גליקריה צריכה לשיר,,,מעניין לא? בכל מיקרה אנו מתכננים להקדיש חלק ניכר בהופעה למיטב שירי הרבטיקה וסמירניה בבצועים חדשים. אנו נשמח לקבל ממכם כל רעיון או שיר להופעה באילת. בתודה ציון קדם

F a d i

New member
ציון ציון איזה יופי של משימה

טוב לראותך פה בשבילי "השיר" (בה' הידיעה) שהיא צריכה לבצע זה MANA MOU ELLAS אימי יוון ועוד KAROTSERI TRAVA ויש עוד מלא שירים שאין לי זמן לכתוב אותם נדבר..

odeliaabut

New member
היי ציון היקר

קודם כל כולנו שמחים שהזמרת שלנו תהיה באילת זה כבר עושה את האירוע שווה ומומלץ לכולם אני הייתי רוצה לשמוע את גליקריה שרה כל ביצוע שלה יפה בעיני אבל יש שיר אחד שלה שאני אוהבת מאוד ישן שלה היידה מתוקת עיניים הוא ישן מאוד יש לי אותו בקלטת שקיבלתי היידה מטיה מוגליקה ככה קוראים לשיר וזה ביצוע לפני 10 שנים אז אם היא תשיר את זה אני אהיה מאושרת

אני חוזרת...../images/Emo160.gif

לביתי אתונה...ביום שישי בבוקר... ולוקחת את כולכם איתי בלב, אחזור עם רשמים ועידכונים חמים... יעשה חיים גם בשביל כולכם! ובקשר לאתגר שלך ציון... לי כידוע יש מליון שירים שארצה שגליקריה ת'שיר.. אבל יש לי חלום כבר במשך 7 שנים לשמוע את גליקריה שרה את השיר: "אוטי קה נה גיני טימי סו" אין יותר יפה מהשיר הזה שיר נשמה יפה ! תודה מאיה!!!

למעלה