אתגר כלי רכב

bshuval

New member
אתגר כלי רכב

שלום לכולם, כזכור לכם יש לנו אתגר רשות למפגש: יצירת קיפול של כלי רכב כלשהו. אני בחרתי להכין מטוס, ומצורפת תמונה עם הנסיונות שלי. המטוס במרכז הוא הנסיון הראשון (והלא כל-כך מוצלח) לטעמי. שני הנסיונות האחרים מופיעים במסגרת, כאשר הנסיון האחרון הוא הורוד. הנסיון השני נוצר בהשראת המטוס של ג'ייסון קו (ואת הטכניקה ליצירת הזנב של המטוס "גנבתי" מהמטוס שלו). שאר המטוס בנוי אחרת. את המטוס השלישי בניתי שונה מהשני,עם זנב שונה מהזנב של ג'ייסון. המטוס השלישי גם יותר גדול מהשני. המטוס הראשון גדול יותר מהאחרים. תגובות והערות יתקבלו בברכה.

bshuval

New member
אגב,

חלקכם אולי תתעניינו לדעת שבכלל לא התכוונתי להכין מטוס מלכתחילה. רציתי להכין מכונית... התחלתי לנקוט בשיטה דומה למכונית של יהודה, אבל לא תכננתי כלום מראש, ומהר גיליתי שבחרתי פרופורציות לא טובות. ראיתי שניתן מהקיפול להכין מטוס, וכך נולד המטוס הראשון. כמובן שהיה צורך לשפר אותו, למשל על ידי הקטנת הכנפיים, ולכן הכנתי את המטוס השני.

גילה או

New member
אלו כלי התחבורה שהגיעו למפגש

לפי מיטב ידיעתי. שי קיפל סירה .הוא אמר שהוא בטוח שמישהוא כבר חשב על הסירה הזו אבל זה מה שעלה לו בראש בזמן הנסיעה למפגש מחיפה . יהודה הביא משאית שגררה אוטו.הוא ספר על מה זה מבוסס אבל אני לא שמעתי היטב את הפרטים.

הדגמים של יהודה

לפי מה שהוא אמר מבוססים על הגלגלים של הרכבת של מוסר. דגמים ממש יפים.

למעלה