אתגר: חידת הגולגולת

tapas tapas

New member
אתגר: חידת הגולגולת

האתגר הזה הוא קצת קשה. היה לי חלום הזוי שבחלום שאלו אותי חידה, חשבתי בהתחלה שהצלחתי לפתור חלקית את החידה, אבל כשהתעוררתי הבנתי שהחידה היתה די הזויה ולא מובנת לגמרי. ההקשר של החידה הוא כזה, כשאדם ישן כשראשו מונח על גולגולת, בחלומו תופיע לו חידה. אם הוא בחלומו הוא יענה על החידה הוא ירוויח משהוא, אם לא, הוא יפסיד משהוא. מה יקרה לאדם שענה או לא ענה על החידה בחלום? מהי חידת הגולגולת? זה האתגר. אתם מוזמנים לנסות למצוא את חידת הגולגולת ואת השלכותיה, או סתם לכתוב מה שאתם חושבים.

tapas tapas

New member
טוב

ב6 בבוקר זה נראה קשור יותר. אבל בטוח יש קשר, רק אין לי כח לחשוב עליו עכשיו.

ForbiddenSoul

New member
האה :)

כמה שזה הזוי ומצחיק, נראה לי שיותר הגיוני פורום חלומות או משהו כזה :) אם כי לא הבנתי מה החידה עצמה... אבל אם יש משהו שלמדתי זה שלעולם לא מתווכחים עם היגיון של אדם שכותב מתוך שינה!

קראת את "ספר הגולגלות" של סילברברג?

אחד הספרים ההזויים ביותר, שהוגדר כ"מדע בדיוני של הנפש" או במילים אחרות "מעניין מה הסופר בלע".

ogmios

New member
מצלצל מוכר

זה הספר עם ארבעת החברים שנוסעים לאיזה מנזר במטרה לזכות בחיי נצח, כשהם יודעים שאחד מהם יצטרך להרוג את אחד מחבריו ואז להתאבד?

tapas tapas

New member
לא

לא כתבתי מה החידה, זה פשוט היה חלום הזוי והתעוררתי בבוקר וכתבתי את זה. לא יודע בדיוק מה רציתי שתעשו.

tapas tapas

New member
טוב בעצם

רציתי שתחשבו מה יכולה להיות החידה הזאת ומה קורה למי שעונה נכון או לא נכון על החידה. אבל לא נתתי מספיק רקע או חומר למחשבה.

למעלה