אתגר ה"פ

siriusgirl

New member
טוב, לפחות הכנסת את דראקו...

כי אחרת, מהמהמה. אני יודעת שעל טעם וריח וזה אבל אני לא יכולה להתאפק: הארי תמיד במחזור
הוא כל כך בחורה

ובנימה רצינית יותר- אני כן מבינה על מה את מדברת. אישית אני דווקא לא זוכרת שחיבבתי את השישי. יש בו מצד אחד מריחה מסוימת ומצד שני, לא מספיק ממה שכן רציתי.
חוץ מזה, מיותר לציין שציפיתי שהשישי יתחיל במשהו כמו "סיריוס לא מת, סתם צחקתי אתכם"?
אז לא, לגרום לי לבכות שוב לא עזר בכלל

וג'יני- אני לא בטוחה שהבנתי: את מחבבת אותה כג'יני או שנחמד שסופסוף יש טיפה רומן בספר של הארי ומישהי/ו?

שניהם!

אני ממש אוהבת את הדמות שלה ואני יודעת שאני בין הבודדים...

ואכן, על טעם ועל ריח .. וכו'
האמת שזאת הסיבה שכן אהבתי את החמישי. אני באמת לא אוהבת את הדמות של סיריוס [זה אומר שהחברות בנינו נגמרה, נכון?
)

siriusgirl

New member
קראת את המאמר על ג'יני?

נראה לי של 1מכשפהקטנה/הילה. כבר לא זוכרת תוכן, רק שהוא מאיר עיניים
.
חיבבתי אותה בהתחלה ות'כלס, היא נורא מתאימה להארי. היא מוכנה לוותר בשניה, (אה, אתה הולך למלחמה למרות שאנחנו רק חודש יחד ואני מפנטזת עליך מגיל 9 ואולי לא תחזור? סבבה לגמרי, בהצלחה) במין אופי של קדוש- מעונה ולא יודעת, משהו בה פלקטי.
מצד שני, יצא להם ילד אגדי (שניים בעצם, אני לא סגורה על לילי) אז חייב להיות משהו בשילוב הזה וזה בטח לא הארי...

נראה לך? נשאר לי יותר

(אני אוהבת את ההומור שלו, הסוג של מפת הקונדסאים. אני מודעת לזה שסיריוס הקאנוני הוא שחצן, מתנשא, אגואיסט ועוד כמה כאלו. מצד שני הוא חבר נאמן, הוא בעל עקרונות, חסר פחד כשזה נוגע לאידואלוגיה ובשילוב עם סיריוס הפאנוני...
)

"וזה בטח לא הארי"

ולא זכור לי, אפשר קישור למאמר?

ואוף, גם את נפלת למלכודת :"אם כולן נפלו ממנו שהוא היה קונדסון זה אומר שהוא שקסי, וחבל על זה שהוא מת כי.. הוא שקסי"
או במילים אחרות- הגם את ברוטוס?

siriusgirl

New member
מצ"ב

לא, או שאולי זה סוג של כן. מה שקנה אותי בקאנון זה ההומור. זו אחת התכונות מבחינתי וההומור של סיריוס הוא אדיר, ואני רואה את זה בקטעים הקטנים של המפה. עכשיו, כן, העובדה שהוא מתואר כחתיך עוזרת. אבל ציינתי הסבר: א. אני בחורה, ואחת רדודה. ב. אני מאוהבת בסיריוס של הפאנון.
את שוכחת שהייתי ממשממש צעירה כשקראתי את החמישי ואז עברתי מיד לפאנפיקשן שהיה מפוצץ סיריוס/OFC והיו כמה מעולים וככה התעצבה התפיסה שלי. זה פאתטי אני מניחה, אבל מהנה. זה כוחו של הפאנון.
וגם אם אני אקרא עכשיו את הספרים ואני אראה עומק בדמות של סנייפ למשל, עדיין יש לי משהו בתודעה שמחכה לקטעים עם סיריוס

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=1484107&skip=1

יעלי1232

New member
באיזו קריאה גיליתם מה הספר האהוב עליכם?

כי הספרים כולם עוד ממש טריים לי,
ואני ממש רוצה להסכים עם כולכן.
המסדר
למרות קרנקי הארי, ואולי בגלל. זה היה כל כך אמיתי ואמין. וכי יש בו סיריוס
ולופין קצת.
הנסיך
כי רונמיוני. והארי כבר לא קרנקי. והטוויסט בסוף. וכן, דראקו בסוף הספר
ומכירים יותר לעומק את אוכלי המוות ומה שסביב.
אוצרות המוות
כי הכל מתחבר. והוא מדהים ו וואו. והכל קורה בו . ואני מאוהבת בספר הזה.
האסיר
כי לופין
ו
והטוויסט בסוף שהייתי כל כך בשוק ממנו, ובכיתי כשלופין עזב.
אבן החכמים
כי אבן החכמים. זה הראשון . והוא כזה קסום.

אני חושבת שגביע האש וחדר הסודות פחות, למרות ששוב, הקרב בגביע האש גרם לי לא לנשום. והמכתבים מסיריוס גרמו ללב שלי להנמס

אז מה בוחרים?

השישי עשה לי אפקט "אומיגד"

יותר מכולם ולכן זה נשאר הספר האהוב עליי, אני אוהבת ספר לפי הקריאה הראשונה שלו , תמיד.

siriusgirl

New member
את צוחקת, נכון?

כי נראה לי אני מאלו פה שקראו יחסית מעט ועדיין, מי סופר?
אבל התחלת נכון

OKDeSign

New member
אני חושבת שמהרגע שקרתי את הפרק הראשון

או לפחות, בעצם מהקריאה הראשונה, הספר ישירות היה האהוב עלי מהארבעה שיצאו ופשוט 5-7 לא הגיעו לרמה שלו מבחנתי.
אני מאוד אוהבת את כל הסרטים, אולי קצת פחות את השני, אבל תמיד חזרתי לקרוא את 4, גם רואי עליו שהוא הספר הכי מרופט שלי מכל השבע :D

אני התחלתי את הסדרה מהרביעי

ולא ממש הבנתי על מה כל הרעש בהתחלה.
ואז לקחתי מהספריה את הראשון והתלהבתי.
אני חושבת אבל שרק אחרי שהקראתי את הראשון בפעם הראשונה ממש התחברתי לסדרה.
את הספר השלישי אהבתי מהרגע הראשון אבל הייתי צריכה את הפרספקטיבה של.כל.שבעת.הספרים כדי להחליט שהוא האהוב עלח ביותר.

איך אפשר לבחור???

אבל אם אני חייבת לבחור אני אגיד- "אבן החכמים"

קודם כל- כל הספרים מעולים, אחד אחד וזה באמת כמו לבחור ילד אהוב להורה.

אז למה אבן החכמים. קראתי אותו פעם ראשונה בכיתה ו', ותאמינו או לא- לא שמעתי על הספר לפני, לא שמעתי את השם הארי-פוטר לפני ולא ידעתי כלום-כלום-כלום על העולם של הארי פוטר.
וכשקראתי את אבן החכמים בפעם הראשונה פשוט התאהבתי, לא הפסקתי לחשוב עליו ולקרוא אותו שוב ושוב ושוב. אחרי כמה זמן מישהו אמר לי שיש גם ספר שני להארי פוטר, והגילוי הזה כלכך הפתיע אותי ואכזב אותי מצד שני. פשוט כי אני זוכרת שהסיפור היה כלכך מושלם ועגול מבחינתי שלא האמנתי שרולינג הוציאה ספר שני. זה היה כמו לגלות שסרט שממש אהבת נהפך לטרילוגיה (מטריקס) ואז אחרי שהטרילוגיה היתה שוברת קופות החליטו להוציא עוד סרט (שודדי הקריבים
!!!!).

רק שברור שאחרי שגיליתי על קיומו של השני ישר רצתי לקנות אותו. ואז היה לי ברור שזאת הולכת להיות שביעיית ספרים, שלרגע לא התאכזבתי לקרוא

אז קיצר הראשון- כי זאת היתה החוויה הראשונית של לגלות את עולם הארי פוטר. לגלות מה זה קווידיץ' ומוגלגים וכל היצורים הקסומים, וקסם כלכך הרבה קסם. אם אבן החכמים לא היה כזה מוצלח כנראה שלא היתי נשאבת לעולם הזה מלכתחילה וקוראת את כל השאר המדהימים!!!!........

אני התחלתי כדי להוכיח לחברים שלי שזה לא כזה ספר טוב והם סתם מתלהבים-והשאר היסטוריה

למעלה