אם הולכים לפי מה שאנחנו מכירים זאת שוב הגדרה פרטית מאוד...
מ ממתין לאהבה New member 5/2/08 #46 אז גם חרדים א``א להגדיר אין לנו את הכלים המדוייקים להגדיר הגדרה עדינה כזאת..
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 5/2/08 #48 ומה אתה אומר על ההגדרה הזאת: בנ"א שפועלים על פי מוסכמות חברתיות המקובלות בעולם החרדי = חרדים
מ ממתין לאהבה New member 5/2/08 #50 דוקא אהבתי.. אבל שוב זה לא מדוייק כי יש עוד פלגים בחברה שפועלים ע``פ מוסכמות חברתיות.. אבל שוב, אהבתי.. הגדרה מוצלחת וצינית אבל זה המצב הכואב..
דוקא אהבתי.. אבל שוב זה לא מדוייק כי יש עוד פלגים בחברה שפועלים ע``פ מוסכמות חברתיות.. אבל שוב, אהבתי.. הגדרה מוצלחת וצינית אבל זה המצב הכואב..
מ ממתין לאהבה New member 5/2/08 #52 אז לא של`חרדי אלא במוסכמות שלהם המילה חרדי לא יכולה להיות בהגדרה כי אז שוב נצטרך להגדיר את המילה חרדי.. חח המצב כואב אבל כל אחד יכול לצאת מזה עם קצת אומץ.. כמובן רק לדברים חיוביים.
אז לא של`חרדי אלא במוסכמות שלהם המילה חרדי לא יכולה להיות בהגדרה כי אז שוב נצטרך להגדיר את המילה חרדי.. חח המצב כואב אבל כל אחד יכול לצאת מזה עם קצת אומץ.. כמובן רק לדברים חיוביים.
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 5/2/08 #54 מוסכמות העולם החרדי הן דבר בר פירוט ואת ה"עולם החרדי" ג"כ אפשר להגדיר (מוסדות, עיתונות, קו מחשבה). הבעיה היא בפרטים. כך נראה לי, אבל אני לא נעולה על זה. למעשה, לכל ציבור יש מוסכמות חברתיות, אבל אוי לו לציבור שהמוסכמות החברתיות הן הדבר היחיד שמגדיר אותו.
מוסכמות העולם החרדי הן דבר בר פירוט ואת ה"עולם החרדי" ג"כ אפשר להגדיר (מוסדות, עיתונות, קו מחשבה). הבעיה היא בפרטים. כך נראה לי, אבל אני לא נעולה על זה. למעשה, לכל ציבור יש מוסכמות חברתיות, אבל אוי לו לציבור שהמוסכמות החברתיות הן הדבר היחיד שמגדיר אותו.
מ ממתין לאהבה New member 5/2/08 #55 טכל`ס הגעת למה שרצית.. הפרטים הם חלוקים בפלגים השונים בציבור החרדי..
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 5/2/08 #57 אכן, כן אוטוטו חלק, ועדיין חולק, על ההגדרה, ורציתי לראות דיעה של אחרים בנושא
מ ממתין לאהבה New member 5/2/08 #61 הוא חולק כי: חסר לו במושג ``הגדרה`` כשאומרים לי הגדר אז אני צריך לבטא במילים או במשהו אחר את התיחום (הגדר) של הנתון שרוצים להגדירו.
הוא חולק כי: חסר לו במושג ``הגדרה`` כשאומרים לי הגדר אז אני צריך לבטא במילים או במשהו אחר את התיחום (הגדר) של הנתון שרוצים להגדירו.
מ ממתין לאהבה New member 5/2/08 #64 בגלל זה הוא: מעיז לנסות לחלוק.. אבל אם זה היה ברור לו אז הוא היה חולק על סתם הבעיה בחרדי אבל לא על ההגדרה
בגלל זה הוא: מעיז לנסות לחלוק.. אבל אם זה היה ברור לו אז הוא היה חולק על סתם הבעיה בחרדי אבל לא על ההגדרה
מ ממתין לאהבה New member 5/2/08 #56 טכל`ס הגעת למה שרצית.. הפרטים הם חלוקים בפלגים השונים בציבור החרדי..
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 5/2/08 #30 זה היה בשבוע האחרון? אם לא אין לי כוונה לגשת לארכיון, ונראה שנצטרך לנהל את הדיון בלי המסקנה הסופית של אותו אדון נכבד.
זה היה בשבוע האחרון? אם לא אין לי כוונה לגשת לארכיון, ונראה שנצטרך לנהל את הדיון בלי המסקנה הסופית של אותו אדון נכבד.