אש וקרח

אש וקרח

מאת רוברט פרוסט אומרים תבל תכלה באש ויש גורסים - בקרח. ממה שלי נודע על חשק אסכים עם התומכים באש. אך אם תחרב היא בשניה דומה אדע על השנאה די עד לומר שלכליה עצמת הקרח גם דיה. כן. נתפסתי בקללתי. עדיין מכחישה. "הכל וירטואלי" איך הייתי כל כך לא זהירה. אני יודעת את התשובה. רציתי. רציתי בתוך תוכי שזה יתגלה. עשר שנים של קרח. עשר שנים של רצון ותשוקה לחיות, להרגיש, להיות איתך. לרצות שתאהב אותי, שתחבק אותי, שתגיד לי מילים של אהבה. תגיד לי כמו שהוא אמר לי, שאני מדהימה ויפה וחתיכה "מיליון דולר בייבי". ורק אתה מתעלם. גם עכשיו אתה מתעלם. שולף את נשק יום הדין- ההתעלמות, הקרח השורף. רוצה שתגיד משהו. תן לי סטירה, תגיד לי "יא זונה, בוגדת". ככה עבר עלי העשור האחרון: בחורה יפה, בבית ריק. לילות על גבי לילות של בדידות, מתכרבלת לי בפוך. בבוקר מחייכת "תופרת חיוך". לימודים , עבודה, חדר כושר. יום יום אותו ריטואל. התקופה הזאת. השלושה חודשים האלו, היו שיכרון חושים. פעם ראשונה בעשור האחרון שהרגשתי שאני חיה. שאני קיימת. שאני נושמת. אני מרגישה את ההרגשה הזו לכמה דקות בזמן אימון כשאני מביאה את עצמי למצב של סבל גופני או יותר נכון סיבולת גופנית עד קצה גבול היכולת. אנדורפינים מתפשטים לי בגוף. אני חיה. אבל רק לזמן קצר. בשלושה חודשים האלו הרגשתי את זה יום ולילה. גם בחלומות. ועכשיו, חזרתי לכפור של "אהבתך" בעלי היקר, ההתעלמות שלך שורפת אותי. מכחידה אותי. מענה אותי. שרוף אותי באש. בבקשה רק לא בקרח.

chenby

New member
אז אולי

אם זה לא עובד, וזה לא עובד, תבואי מגישה אחרת לגמרי? ואולי, אם זה כך, אז אין כל כך מה להחזיק במערכת היחסים הזו? את עצמך את אוהבת? לעצמך את חמה? או שאת רק מחכה לקבל את החום מאחרים? כי אף אחד לא יכול לשרוף או להכחיד אותך - חוץ ממך. ואולי, אפרודיטה היא לא התשובה? אולי זה בכלל בדרך אחרת?

גם עם עצמי

יש לי יחסי אהבה שינאה. למרות שנראה כאילו העולם סובב סביבי. אני חיה כדי לרצות אחרים. יש גם פחד. להיות לבד. אני זוכרת תקופה מוקדמת שהייתי בה לבד. מפחדת להישתגע כשאני לבד. שלא יהיה מי "שישגיח עלי". מדברי נראה כאילו אני אדם תלותי. אבל "כביכול" אני האדם הכי עצמאי בעולם. הכי יודעת להיסתדר. גם ובעיקר מבחינה כללכלית. אבל שוב הפחד הכי גדול שלי זה להיות לבד עם עצמי.

גארוטה

New member
ועכשיו, את לא

לבד? לא יותר נורא להיות ולהרגיש לבד עם בן הזוג מאשר להיות לבד עם עצמך? ממה בעצם את פוחדת? את יודעת, לפעמים אנחנו באוטומט משתמשים במילה פחד בלי אפילו להסביר לעצמנו מה באמת מפחיד אותנו ורק כשאנחנו משכילים להצביע על הגורמים לפחד אנחנו יכולים לראות שבאמת זה כלום ואפשר להתמודד והשד לא נורא כל כך כשמתרגמים את זה למילים.

chenby

New member
תתקרבי לאלוהים

ואז גם כשאת לבד, את לעולם לא מרגישה לבד (לא מתכוונת ללחזור בתשובה.. אלא סתם לדבר איתו.. ) ובלי קשר.. נשמע לי שיש לך שיעור רציני בלהיות לבד ובעיקר ללמוד להיות לבד, להיות עם עצמך. אין לנו לעולם מושג לאן הדרך תוביל אותנו. לכן הדבר הכי חשוב ללמוד, זה להיות בשלום עם עצמי עכשיו. כי אז, אני סומכת על עצמי הרבה יותר ויודעת שאני אוכל לעבור כל מהמורה. תלמדי משהו, תלמדי להעסיק את עצמך, אין בעולם בן אדם שיגאל אותך. זה התפקיד שלך יקירתי, ואם את לא תביני את זה, לא תהיה לאף אחד דרך לעזור לך. קדימה לעבודה. וזה יכול להיות בשמחה. תתחילי להתעניין פשוט ככה. לשאול לחקור לבדוק, בספריות, באינטרנט בחוגים, רק תהיי בעשיה. בעשייה את אין לך זמן לחשוב על מר גורלך.. זה רק כשאנחנו עוצרים..

seeyou

New member
ממש מרגש עד דמעות../images/Emo132.gif כמה את סובלת

מוצדק שבכפור להחזיק גם תנור
מקווה שנשים אחרות ילמדו מהניסיון שלך יוסי

עגלשון

New member
בקלקלתי...

. מקווה בשבילך שיתעורר, לפחות עכשיו שמשהו יעיר אותו.

למעלה