הוד רוממותה
New member
אש אש מדורה ...
ערב ל"ג בעומר התלבטתי עם עצמי ... הוזמנתי ל 3 מדורות אחת של אחי , חברים , חברות , וקומץ משפחתי מצומצם אחת של טלי ושאר חברות ושלישית של חבר'ה של איזה דייט שיצאתי איתו לא מזמן מצד אחד התחשק לי נורא לצאת , לא לבזבז את הערב , בכלל מזג האויר היה חמים ונעים ...מה יכול להיות טוב יותר? ומצד שני ...חפפתי בבוקר ...אז מה ? שוב להסריח את השיער ?!<טוב נו , מילא ...שריטה שכנראה תישאר איתי כל עוד יישארו לי שערות על הראש
> בקיצר החלטתי שיש ארועים יוצאים מן הכלל לגבי שריטת הריח בשיער ...התארגנתי , קפצתי למדורה של אחי ושות' ...היה נחמד ...כולם שם ישבו מסביב למדורה , בקבוקי יין אדום פזורים בכל עבר .... כמובן שהצטרפתי לחגיגה ... כמה כוסות יין אדום וקצת מרשמלו למתיקות ...והמשכתי למדורה של טלי ...למען האמת הסתקרנתי לראות עם מי היא יוצאת ...כ"כ הרבה סיפורי זימה , כך שהגיע הזמן להתאים פרצוף לסיפורים .... הן התארגנו באיזה חוף יחסית מרוחק ,הצצתי עליהן מרחוק ....בוחנת את ה"סחורה" <עד כמה שאפשר עם הראייה החדה שלי למרחקים ...>קומץ בחורות ...חלקן מטופחות ונשיות להפליא , וחלקן בהמות גסות חסרות טיפוח או אסטתיות ... אני בספק אם הייתי ניגשת לשם בכלל , אם לא הייתי נתונה להשפעה קלילה של אלכוהול .... הרמתי טלפון לטלי , ביקשתי שתבוא לקראתי ...משום מה קצת התביישתי
היא באה לקראתי , כשאחריה נשרכת , בחורה צעירה <כן כן היא גם אוהבת אותן צעירות ...>היא לא היתה יפה , אבל היה בה משהו ...היא שידרה מן סוג של חינניות ...ובהשוואה לטלי ולשאר בהמות שהיו לה לפניה , היא נראתה מצויין .... היא הכירה בינינו ... חייכתי לעצמי , תהיתי לעצמי מה היא סיפרה לה עליי ועל מעללי ... בקיצר ניגשנו למדורה , שמיכות פרוסות מסביב , רובן שפוכות ...מתודלקות ברמת הסביר ... היתה מוסיקה מצויינת , באחת הפינות אפילו ישבה מישהי שניגנה בגיטרה כשסביבה ישבו כמה זייפניות ...חשבתי לעצמי שהיית בטח נהנת מהאווירה ... התיישבתי לי על אחת השמיכות שקרובות למים ... בוהה לי בים , מאזינה למוסיקה ...מתמסרת לאווירה ולבריזה שהגיעה מהים .... חיכיתי לטלי שהלכה לצוד לי משהו לנשנש ...נתקפתי במאנצ'ס רציני ....טוב נו תידלקתי כמה כוסות יין טובות .... פתאום נגיעה בכתף ... הייתי בטוחה שזו טלי ...אבל לא .............. בחורה יחסית צעירה , חמודה כזו ... "היי אני דנית...טלי שלחה לך כמה נישנושים פה ...אפשר להצטרף אלייך ?" חייכתי , עניתי שבשמחה ... ואז התחילה לה סתם שיחת חולין על הא ועל דא היא הגיעה למדורה גם ...דרך חברה ...לא משהו מתוכנן , היא לא מכירה אף אחת חוץ מהחברה שלה שבאה עם בת הזוג שלה ....קצת מוזרה לה המסיבה הזו ... אבל לא התחשק לה להישאר בבית ...החבר שלה טס במסגרת העבודה לשבועיים , והיא התבאסה מהלבד שלה גם ככה ... אז היא החליטה להענות להזמנה והגיעה ... היא בת 35 אוטוטו <ביוני > כלכלנית של איזו חב' ידועה בצפון , בחורה על רמה ...מלאת תובנות ואופטימיות ...מסוג האנשים שאפשר להקשיב להם שעות ולא נמאס ... השיחה זרמה ...בין לבין שתינו עוד כמה כוסות יין ...הרגשתי שאני מסוחררת , ונשכבתי על השמיכה ... היא נשכבה לידי ... כמו פעם שהיינו ילדים ...ראש לראש ...בהינו בכוכבים , והתגלגלנו מצחוק מכל מיני שטויות ... ואז הגיעה השאלה ... במן היסוס קטן היא שאלה ... "תגידי ...היה לך פעם קטע עם בחורה ?" ניסיתי להתחמק ממנה ...אחרי הכל אין לי מושג היא , מה אני צריכה לחשוף כאלו פרטים ... שאלתי אותה מה היא מגדירה כקטע ? היא הסתכלה עליי וחייכה עם מן זיק בעיניים , כאילו "עלתה" עליי ....יכולתי להרגיש את נשימותיה על פניי , שלא נדבר על ריח אדי האלכוהול שנדף מפיה ... ואז היא שאלה במן חיוך ממזרי "להסביר לך מה זה קטע בעיניי ?" הינהנתי עם הראש לחיוב ... ואז משום מקום היא פשוט נצמדה לי לשפתיים ... ובאותם הרגעים זה הרגיש נעים ...היתה שם חושניות מטורפת ....מן עדינות ותשוקה שהתערבבו עם הבריזה של הים .... "אני רואה שהסתדרתן" ואוו איזו קפיצה דפקנו שתינו ...ממצב שכיבה עברנו למצב ישיבה תוך פחות משנייה ... טלי התחילה להתפוצץ מצחוק ... צחקנו איתה ...יותר ממבוכה .... עד עכשיו אני נזכרת בזה ואני מסמיקה רק מעצם הרעיון ש"נתפסתי על חם" היא באה לקרוא לי ללכת ...היה כבר מאוחר והיא היתה אמורה להקפיץ אותי חזרה הביתה ... נפרדתי מדנית ב"היה נעים להכיר ...מי יודע אולי נתראה שוב " , עם חיוך מובך משהו ...והלכתי לעזור לטלי לאסוף את כל החפצים שלה .... היא הקפיצה אותי ...הספקתי להירדם ברבע שעה של הנסיעה הזו ..הייתי גמורה מעייפות ... לפני שירדתי היא אמרה לי חכי שנייה ....דנית ביקשה שאמסור לך משהו ... שאלתי מה בדיוק ? היא שלפה לי איזו שקית שחורה קטנה .... שאלתי מה זה ? היא ענתה לי שאין לה מושג , שהיא דחפה לה את זה לתיק לפני שעזבנו וביקשה שאתן לך את זה כשאני מורידה אותך בבית ... עניתי תודה , וזיגזגתי הביתה ... נכנסתי לחדר , פתחתי את השקית ...ומה היה בה ?!?!?!?!?!? יש לך מושג ? ניחוש ? הייתי בשוק מהתעוזה ... היו שם זוג תחתוני תחרה , מעט לחים ..... הוצמד אליהם פתק ..."אש אש מדורה ...תחתונים של בחורה" הבחורה פשוט סוטה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צחקתי התפוצצתי מצחוק עד ש.... התעוררתי אחחח עם חלומות כאלה לפעמים לא כדאי להתעורר
ערב ל"ג בעומר התלבטתי עם עצמי ... הוזמנתי ל 3 מדורות אחת של אחי , חברים , חברות , וקומץ משפחתי מצומצם אחת של טלי ושאר חברות ושלישית של חבר'ה של איזה דייט שיצאתי איתו לא מזמן מצד אחד התחשק לי נורא לצאת , לא לבזבז את הערב , בכלל מזג האויר היה חמים ונעים ...מה יכול להיות טוב יותר? ומצד שני ...חפפתי בבוקר ...אז מה ? שוב להסריח את השיער ?!<טוב נו , מילא ...שריטה שכנראה תישאר איתי כל עוד יישארו לי שערות על הראש