אשת השגריר - חלק א'

אשת השגריר - חלק א'

"בבקשה אדוני וגבירתי - המקומות שלכם מוכנים". השרת האדיב פתח את דלת העץ הכבדה והכניס אותנו פנימה. בית מפואר, נראה כמו שרק בתים אירופאיים נראים. הרבה אנשים. חשובים. שמנים. קרחים. מזיעים ורגילים. נוף של קבלת פנים ממוצעת. נוף נוראי. ורק משהו אחד קטן לא הסתדר לי בנוף הזה ולקח לי קצת זמן להבין מה בדיוק. נוכחותו היתה פשוט בלתי ניתנת להתעלמות. וזה מה שהיה חריג כל כך בנוף שכל כך קל להתעלם ממנו. גבוה מאוד, חליפה יוקרתית עוטפת גוף צעיר ורחב, פנים קצת מרובעות ומאוד גבריות. מגולח, שער שחור קצר. כל כך שונה, שלרגע שקעתי, ורק לאחר שנית מספר הבנתי שאני פשוט בוהה בו והדבר לכל הפחות לא מנומס. למרבית זעזוע הבחנתי פתאום שגם הוא תפס את מבטי וגם הוא מביט עליי במבט ישיר, נטול כל ביישנות טבעית למבט ראשון. נבוכה נורא, פתאום מרגישה את מבטו חודר דרכי כמו מקדח חם, העדפתי להסתלק מיד ובמהירות לשרותים. עומדת מול הראי הענק. לא יודעת איך יכולתי. אני בת 28. הוא בן 49. הוא שגריר. אני סטודנטית לתקשורת. אמנם מבית של שגריר. אבל איך ? איך אני נותנת לדבר הזה לגעת כל לילה בגופי ? בוחנת את הגוף שלי. רזה (האימונים המפרכים), חזה כבד עטוף בבד סאטן לבן מבריק (התפתחתי מוקדם וטוב), רגליים ארוכות חלקות ומבריקות. כל כך שמרתי את עצמי כל השנים. ועכשיו הייצור הזקן הזה לוקח אותי כל לילה, עם 2 וויאגרה. חודר אליי בכח, אני בקושי מרטיבה, גומר תוך 3 דקות ונרדם. ואני מאוננת בשביל לזכור את טעם האורגזמה, ובוכה. מפנטזת על גבר סקסי ועדין, שיתחשב, ויענג, שלא יזיין ויברח. קשה לי. ניגבתי את הדמעות, תיקנתי קצת את האיפור המרוח. מרגישה כל כך זקנה ולא רצויה, אספתי את שברי עצמי ויצאתי אל אולם הנשפים הענק. אין מה לומר, פאר לא היה חסר בקבלת הפנים הזו. שולחן ענק ניצב במרכז האולם, המון אדם ישבו סביבו. רק כסא אחד היה ריק, שמן הסתם נועד לי. מצד ימין ישב בעלי מזה 3 שנים, שנאתי הגדולה מזה שנתיים. מצד שמאל ישב... כמובן, הגורל לא היה יכול לשחק איתי בדיחה גרועה יותר. מצדי השמאלי ישב אותו החתיך ההורס שראיתיו בכניסה לבית השגריר. התקרבתי למקום מושבי, משרת אדיב הזיז את הכסא ועזר לי לשבת. בעלי "היקר" הסתובב אליי, ראה שזו אני, סינן "היי" בנימת אכזבה קלה. "תכירי, זה ג'יי, עוזר הקונסול שלנו". ג'יי חייך אליי חיוך רחב, והושיט לי את היד. טעות א'. הנחתי את ידי בתוך היד שלו. ידו היתה מחוספסת, גדולה ויבשה. כל החיים היתה לי חולשה לגברים עם ידיים גדולות, וזו היתה מהמשובחות שראיתי. הרגשתי פתאום בטוחה, ופתאום הרגשתי שהיד הזו חייבת לגעת בי. לא משנה איך ואיפה, רק להרגיש אותה עליי. הרמתי את עיניי, הסתכלתי עליו, ושוב קיבלתי את אותו המבט החודר דרכי, ומפלח אותי לשניים. גל נמוך של חרמנות יצא מהיד שלי הנמצאת עדיין בתוך היד שלו, ושטפה קלות את כל הגוף. הרגשתי את פטמותיי מתקשות קצת מתחככות בבד הנעים של החזיה. "מטורפת", עברה מחשבה בראשי. "את עם בעלך בקבלת פנים של ראש ממשלת מדינה ידידותית, ואת לא תגרמי לתקרית דיפלומטית". שלפתי את ידי, תלשתי את המבט שלי מהעיניים שלו והסתובבתי עם הפנים אל השולחן. בזווית של העין תפסתי זוג עיניים מחייכות חיוך קטן וגברי. הגיעה המנה הראשונה. מנסה להשכיח את ההתרגשות שעברה עליי מקודם, ומשתדלת לא לחשוב על ג'יי המדהים שישב לימיני, התחלתי לתקוע את המזלג שלי במנה מיניאטורית של פטה כבד אווז. "הם והמנות שלהם" חשבתי, חולמת בפעם המי יודע כמה על מנת פלאפל בדרום תל אביב. השגריר המארח קם פתאום, דפק עם המזלג על כוס היין שלו, וכשכולם היישרו מבטם אליו, פצח בנאום ארוך וכצפוי, משעם נורא. כולם הסתכלו עליו. חוץ ממני. ומג'יי. אני בהיתי באוויר האולם. ג'יי הסתכל עליי. הרגשתי את זה. יכולתי להרגיש את נשימתו על צווארי, ואת מבטו על כל גופי. מהראש עד אצבעות הרגליים. הגל הנמוך תפס גובה, והתחלתי להרגיש שאני לאט לאט נשטפת אל ים הגירוי הלא מושג. פטמותיי נתקשו שוב, ואוטומטית הצמדתי את שתי רגליי, כאשר התחלתי להרגיש את הרטיבות הבוגדנית נוצרת בתוכי. ידעתי שהוא מסתכל. וידעתי שהוא רוצה לגעת בי. זה משהו שהרגשתי. ואז הרגשתי יד גדולה ומחוספסת נוחתת בעדינות על הברך שלי מתחת לשולחן. טעות ב'. לא הוצאתי הגה ולא הזזתי אותו. הערב התחיל. המשך יבוא....

אשת השגריר - חלק ב'

למגע הראשוני של ידו התכווץ גופי, והתכסה מיד עור ברווז. עצמתי לרגע את עיניי, מנסה לחוש את מגע ידו על הברך שלי, לתרגם אותו לתחושות. מגע היד הגדולה והמחוספסת היה ממכר, וכל העולם זז לפתע אל מאחורי הקלעים, רק אני והיד הגדולה של ג'יי נותרנו באור הזרקורים. הוא לא הזיז אותה, לא עשה עמה שום פעולה חוץ מסתם להניח אותה עליי, אבל כרגע זה היה מספיק. סביר להניח שתנועה נועזת כל שהיא היתה נורא מפחידה אותי והכל היה מסתיים מייד. וחוץ מזה, היה משהו מגרה נורא בפעולה הראשונית הזו. לא מלחיץ ומאוד מגרה. תחושת הרטיבות בין רגליי המכוסות בשמלת ערב צמודה, גברה, ולמרבית הבושה הרגשתי שאני נורא נורא מגורה. יכולתי להרגיש את גופי מתחנן למגע מיני בריא וטוב, אבל הייתי קפואה וישבתי כך עם עיניים עצומות, לא נעה ולא זזה. "יקירתי, נרדמת?". קול פתאומי העיר אותי מהפנטזיה בה הייתי שרועה, וחתך אותה בגסות. פקחתי את עיניי במבוכה וראיתי את בעלי בוהה בי בחוסר עניין. "לא נהנית מהנאום?". היד לא זזה לשום מקום. רק אני נכנסתי כמה שיותר קרוב לשולחן, מתכסה צבע אדום, אך פתאום מוצאת משהו מסעיר בסיטואציה המטורפת הזו. "לא יקירי, נמנמתי לרגע, והנאום הזה באמת לא היה ממש מעניין". "נו בטח, את חכמה מדיי לנאומים האלה" אמר בחצי זלזול. היד זזה פתאום, ועזבה את הברך שלי. אכזבה עמוקה, כמו שמעולם לא חשתי, עברה בגופי. בלי שליטה במעשיי, זרקתי מבט חטוף ומתחנן לעברו של ג'יי, הוא חייך חיוך רחב אל בעלי, שמיד אחרי זה הסתובב לצד השני ושקע בשיחה "מעניינת" עם השכן מימין. הסתכלתי על ג'יי שוב. הייתי על סף בכי. פתאום שוב הייתי זקנה. ולפתע ידו שבה אל מקומה כאילו מעולם לא עזבה. ברגע חזר אליי הרוגע, והגירוי אף התעצם. היד נחה כבר כמה סנטיטמטירם גבוה יותר, מתחת לשמלה הגדולה, קרובה יותר למקום הכי אנטימי בגופי. פישקתי את רגליי קלות, כל כך רציתי שכבר יגיע וייגע, אך ג'יי לקח את הזמן. הוא הניח את ידו בצד הפנימי של ירכיי והחל להעביר את קצות האצבעות על העור הרך והמתוח. ממגע למגע התגריתי יותר ויותר. החרמנות אחזה בי, שבתה אותי, ודחפתי את הגוף שלי יותר קרוב אל ידו של ג'יי. ידו מייד התרחקה. הוא רצה לשחק. שישחק. רק שלא יגזים, כי בקרוב אני פשוט אתפוס את ידו, כאן, לעיניי 50 דיפלומטים מכל העולם ונשותיהם, ואדחוף אותה לתוך הכוס שלי, צמה כל כך למגע. איבדתי כל שארית של כבוד, שליווה אותי שלוש שנים בתור אשת שגריר. וג'יי ניצל את זה יופי, מביא בינתיים את ידו ממש קרוב למרכז האשה שבי. עם כל פסיעה פישקתי עוד קצת את רגליי, נפתחת בפני היד המחוספסת כמו פרח גדול. קצות האצבעות המשיכו לגרות את פנים ירכיי, ואם ימשיך ככה עוד שניה, הוא ירגיש כמה אני מגורה. פתאום הבנתי שידו של אדם זר, לא מוכר, תגלה עוד מעט עד כמה אני רטובה, ומה אפשר לעולל לי בכמה דקות, ובושה גדולה שטפה אותי. אוטומטית הצמדתי את רגליי, כולאת בינהן את ידו של ג'יי, המנסה כנראה להבין את פשר מעשיי. שוב נתכסיתי צבע אדום, מחביאה את מבטי מכל העולם. "מנה עיקרית, גבירתי" - אמר המשרת המנומס והניח את הצלחת הגדולה עם דג רותח מול העיניים שלי. ג'יי רק עשה לו סימן שהוא לא רוצה לאכול כלום (בטח, לך תנסה לאכול עם יד אחת), והתבצר בעמדת ההמתנה. זה לא נמשך הרבה זמן. הבושה התקלפה ממני כמו שיזוף ישן, והחרמנות שוב שטפה אותי. לאט פתחתי את רגליי שוב, נותנת לג'יי להמשיך. והוא המשיך, לכן הדבר הבא שהרגשתי, זה ידו מזיזה את תחתוני התחרה הדקים, ונצמדת חזק אל מפשעתי. המגע היה טוב כל כך וחזק כל כך, החספוס של ידו היה מנוגד כל כך לרוך נשיותי הרטובה והחמה, ששחרתתי אנקה חנוכה מפי. בעלי, ועוד 5 אנשים מסביב הסתובבו לראות מה קרה. וזו הייתי רק אני. אמנם עם יד של השכן שלי מונחת על שפתיי התחתונות, אבל רק אני. ולמזלי, אני לא מהווה אובייקט מעניין לאנשים אלה, ומעולם לא הוויתי. כך שהסבר קל על קוץ שבלעתי, הספיק. רק אם היו שמים לב לכמה אני אדומה. אבל למזלי הם היו שקועים בעצמם קצת יותר מהרגיל. המשך יבוא...

Belfagor

New member
כמו סיפור פורנוגראפי מספר...

מאוד נהניתי, טיפטיפה הופתעתי שהכותב הוא גבר ומחכה להמשך.

אשת השגריר - חלק ג' ואחרון.

אוי מה שעובר עליי.. לא ידעתי את עצמי. מבושה מצד אחד ומהחרמנות האין סופית מצד השני. למרבית הבושה הגעתי לסוג של איבוד שליטה, משהו שלא קרא לי המון זמן. ג'יי ישב לשמאלי, וכל שרציתי זה שיגרום לי לגמור. פה, ליד בעלי ועוד 50 דיפלומטים בכירים, והמחסומים נשרו אחד אחרי השני. ידו של ג'יי יפה התואר זזה בעדינות בתוך התחתונים הדקים ,שמאלה - ימינה, פותחת את השפתיים הנפוחות. החלק העליון של היד החליק בעדינות על הדגדגן שלי שכבר המון שמן לא זכה למגע הולם. פתאום ידו עצרה. פתחתי את עיניי ושלחתי מבט מתחנן על ג'יי. אבל הוא בכלל לא הסתכל עליי. מבטו טייל על השולחן, הוא חיפש משהו. לקח לי רגע להבין מה, עד שמבטו נעצר. עקבתי אחר הקו הדמיוני שיצא מעיניו, ומה שראיתי גרם לי כמעט ליפול מהכסא. מבטו של ג'יי נח על ידית ארוכה ועגולה של כף למזיגת גלידה. כוונותיו התבהרו לי מיד. מימדי הידית היו כמימדי איבר מין זכרי גדול מהממוצע, ובקצהה היתה בליטה, דומה למדי לכיפה של זין כביר. בתנועה טבעית, הושיט את ידו, ונטל את הכף. להעביר אותה ליד השניה ולהכניס אותה מתחת לשולחן גם היה עניין של שניה, הרי במילא כל הפלצנים היו עסוקים בשיחות. אני עקבתי אחרי הפעולות שלו במין ערפול חושים, מבינה שאני עוברת את החוויה הכי מוזרה ויחד עם זאת הכי מיוחדת ומחרמנת. ידו של ג'יי עם כף בתוכה נחה שוב על ברכיי. הרגליים נפשקו מעצמם למקסימום, עצמתי עיניים וחיכיתי. קודם הגיעה שוב ידו של ג'יי. הפעם בכמה תנועות מסורבלות, הוא הוריד לי את התחתונים, שנפלו לריצפה מתחת לשולחן. שוב כמה תנועות, להזכיר לי את טיב ידיו המסוקסות. ואז זה בא. המגע הקר של הברזל שוב הקפיץ אותי, אבל הפעם הייתי יותר חכמה וסתמתי את הפה. בלוטה עבה שעל קצה הכף פילחה לאט את שפתותיי התחתונות, שוקעת לאט ברטיבות הרבה שהצטברה בפתח הנרתיק, גורמות לי להשתגע מהבדל הטמפרטורות בין החום הרותח של הכוס שלי לקרירות נעימה של הכף. הצמדתי את שיניי בחוזקה, דואגת לא לשחרר גניחה, עוצמת את עיניי ומניחה את הראש בין שתי ידיי שלא יראו. הבלוטה השמנה זזה קצת במקום, מורחת את מיציי על כל האיזור... ואז שוב לחץ קל והיא החלה להחליק לתוכי. לאט. עינוי ממש. המתכת התחממה מעט, וכל מילימטר של מתכת חדשה וקרה שיגע אותי מחדש. וג'יי שיגע אותי. הוא הכניס סנטימטר, הוציא חצי. שוב מכניס ושוב מוציא. נאבקתי בעצמי לא לצעוק עליו שידחוף כבר את הכל, שיזיין אותי עם הכף המזורגגת הזו שכרגע הוותה תחליף מושלם למה שקיבלתי בשלולש השים האחרונות, ובטח היתה הרבה יותר טובה ! לא התאפקתי, ושלחתי יד אל מתחת לשולחן. האצבע האמצעית נחה מיד על הדגדגן הנפוח והחלה להטריף אותו מלמעלה, סיבובים סיבובים (תנועות מעגליות הטריפו אותי בכל מצב ובכל נקודה בגוף). ג'יי המשיך לדחוף את הכף, עד שהגיע לחלק הרחב. כל הידית העבה היתה בתוכי, מפלחת אותי לשניים. ואז הוא התחיל לזיין אותי. כל הגוף שלי השתוקק לזוז ולנוע, ואני במאמץ אחרון הקפאתי את עצמי במקום. הכף זיינה אותי, היד טרפה את הדגדגן. האורגזמה נבנתה לאט, אבל בטוח. מקצות אצבעות הרגליים ומקצה הראש, בו זמנית שני זרמים עצומים החלו את דרכם אל המפגש הבטוח. הגוף שלי זיין את עצמו חזק, יותר חזק ו... בום !!!! הזרמים נפגשו, כוכבים עפו מהכוס שלי, סגרתי את עצמי בחוזקה על הכף המסכנה, נמתחתי, כווצתי את כל השרירים בגוף וגמרתי בעוצמה שמעולם לא חשתי. ג'יי קלט אותי לגמרי. הוא הבין שהדבר נעשה. כשהאורגשמה החלה לשחרר אותי, פתחתי את עיניי והדבר הראשון שראיתי היה חיוכו הנערי ממש. הוא הפסיק להניע את הכף, נותן לה ולי להרגע, כאילו ידע שהדבר שאני הכי אוהבת זה להרגיש את הזין בתוכי עוד כמה רגעים אחרי שגמרתי, בלי נוע, בלי תזוזה. כמה דקות, והכף החלה להחליק החוצה. הרגשתי את איברי נסגר לו, משחרר את החפץ שעשה לי כל כך טוב. וג'יי הממזר... ניגב את הכף במטלית מתחת לשולחן ו.... הניח אותה בחזרה בצלחת גדולה שהיתה בה מקודם. חיוך גדול נמרח על שפתיו. "מנה אחרונה" הכריז המשרת, מושיט את ידו את צלחת כלי המטבח, ומוציא כמובן את הכף המבריקה. וכך 50 הדיפלומטים ונשותיהם טעמו מהפרי האסור שלי בלי אפילו לדעת על כך. ישבתי שם, מרוצה כל כך, נינוחה כל כך, מחכה שייגמר הארוע. ורק כשזה נגמר, וקמתי, הבחנתי פתאום בפיסת תחרה, המציצה מתחת למפת השולחן שירדה עד הרצפה. נזכרתי שאני בלי תחתונים ושהם שם למטה. לא נורא, שהמשרתים גם יהנו.

34B

New member
כמו סקס טוב

משחק מקדים מטריף והיה שווה לחכות גם לסוף. כל הכבוד על הכתיבה המדהימה. עשית לי חשק ללכת למגירת כלי הכסף...

Mont Blanc

New member
עשוי היטב

עושה אותי היטב, אהבתי וחורמנתי לאלתר. תודה איניגו

למעלה