אשת העולם הגדול

ע נ נ ת

New member
אשת העולם הגדול

שלום, אני קוראת סמויה בפורום שהחליטה לצאת לאור לרגע
פשוט רציתי לחלוק אתכם ציטוט מידיעות אחרונות. הכתבה היא של אמיר קמינר - והופיעה היום בעמוד האחרון של החלק הראשון. היא מתמקדת בכוכבת האמיתית והיחידה של פסטיבל קאן - הלא היא בר רפאלי. בר - אשת העולם הגדול - הוזמנה למסיבת "יום ההולדת ה60 של הפסטיבל", וכך היא מסכמת אותו: "מאד נהניתי", אמרה רפאלי ל"ידיעות אחרונות". "במיוחד התרשמתי מהזיקוקין די-נור. זה אפילו היה מרשים יותר מהזיקוקין של יום העצמאות אצלנו". נפלא, נכון?

גנגי

New member
וכשהיא אומרת "אצלנו"

היא מתכוונת לזיקוקים של הוד השרון, אל תראי אותה סתם פרובינציאלית! לדעתי בחרת נסיבות נאות לצאת איתן לאור, אבל טעית לפורום. אח"לה הוא המקום המתאים לדיון באפילואים של בר רפאלי. ואת זה אני אומרת בתור אחת ששזפה את הבייבי-פייס המלוקק שהיא-הביאה-איתה-ביבוא-אישי מקרוב!

ובתור אחת

שהאצלנו שלה באמת לא מוגדר כל כך, היא יודעת ליהנות, אפילו בחו"ל. ואת, ברוכה הבאה. ואל תתרשמי מזה שבאה מישהי ואומרת לך שתלכי לפורום אחר להגות בו את הגיגייך. דעי לך - פורום תרבות עברית מכיל הכול בכול מכול כול. מוזמנת להצטרף ולהסב עמנו

ועל כך נאמר: שעשעשעשעשעשעשע

ברוכה ביותר הבאה
הנאים החדרים בעיניך? הנאה המטבח בעיניך? הנאה המסדרון בעיניך? (תרשי לי לנחש שענית 'כן') אם כן - שבי עימנו העננת

D o r o t h y

New member
אני רואה שסוף סוף קראת את דירה להשכיר...

אתה שופע ציטוטים היום

יוסי ר1

Active member
קרא קרא, אבל לא הפנים.

הדירה נאה, החדרים נאים, אבל השכנים?! אוי, השכנים.... * כמובן מדובר בפורומים השכנים, המנסים לגנוב מוחות ויוצרים מפורומינו. השכנים בפורום שלנו - צדיקים יסוד עולם, דבש ונופת צופים.

נראה לי שאתה לא הפנמת - השכנים משתנים בעיני

הדיירים הפוטנציאלים והיונה - כזכור - דוגלת בחתימה של אלי.

חלילה! אני אומר שאת טובת כרבולת!

או בקיצור, אני אומר שהשכנים כאן מאוד נאים, ויותר מכך - נעימים

למעלה