מעולה :)
ק קייזר סוזי New member 6/6/14 #63 אופסי הוא בא לעקוץ אותי הדגנרט הזה עם הסטייק והצ'ייסר וזה.... ואת צודקת!
O oops did it again New member 6/6/14 #109 שאטפל בו? כי אני לא משתמשת בפטיש. אני משתמשת בימנית שלי ישר לפרצוף!
O oops did it again New member 6/6/14 #115 חשבתי להצליף בך עם הסטייק אבל זה יקר מדי וטעים מדי לבזבז. אז אולי אזרוק לך את הפבלובה על הפרצוף. אבל רגע, גם על זה חבל.
חשבתי להצליף בך עם הסטייק אבל זה יקר מדי וטעים מדי לבזבז. אז אולי אזרוק לך את הפבלובה על הפרצוף. אבל רגע, גם על זה חבל.
O oops did it again New member 6/6/14 #52 לא בא לי לצאת עם סכרת בגילי. עוגה זה נחמד וכיף פעם ב...(במיוחד עם חברה או בחור חתיכי) אבל כארוחת בוקר זה מתכון לירידה במשאול הגיהנום.
לא בא לי לצאת עם סכרת בגילי. עוגה זה נחמד וכיף פעם ב...(במיוחד עם חברה או בחור חתיכי) אבל כארוחת בוקר זה מתכון לירידה במשאול הגיהנום.
O oops did it again New member 6/6/14 #13 יאללה נמאס יותר מדי דיונים עם בחורים בפורום וניסיונות להבין את המוח הזכרי. עדיף לא לדעת. ממש ככה.
א אחד מפוחד New member 6/6/14 #15 מנסים לעזור לך לא להפוך ל... http://www.youtube.com/watch?v=97ljwJ625Vk ד"ש למיצי, פיצי, וריצי
O oops did it again New member 6/6/14 #16 אין מה לעשות. עם הגברים של היום נותר רק לגדל חתולים. לא בא לי לקבל מרות של גבר מהתקופה היוונית.
O oops did it again New member 6/6/14 #18 אחד חמוד עם לב טוב יספיק אנחנו לא בימי יוון העתיקה. לא צריכה נפילים.