עזבי. אל תכנסי לזה
O oops did it again New member 7/6/14 #165 אני לא שואלות שאלות אם את רוצה שאלי את. בעצם שאלת אז נשאר לחכות לתשובה
א אחד מפוחד New member 7/6/14 #168 היא מנסה לשמור אותי רק לעצמה... התחמנית שאלו את זה כבר קודם. הנה התשובה:
ק קייזר סוזי New member 7/6/14 #171 טעית בלינק http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=93&MessageId=175058459
א אחד מפוחד New member 7/6/14 #173 תודה. זה אותו לינק שאני שמתי אבל משום מה אצלך זה פותח את ההודעה ואצלי רק מעביר לעמוד הנכון. יש לך מושג למה?
תודה. זה אותו לינק שאני שמתי אבל משום מה אצלך זה פותח את ההודעה ואצלי רק מעביר לעמוד הנכון. יש לך מושג למה?
א אחד מפוחד New member 7/6/14 #179 לא כל כך מהר... חוצמזה, האינסומנית תרדוף אחרייך. לא ראית שנהייתה רכושנית ?
א אחד מפוחד New member 7/6/14 #183 ומה אני אעשה עכשיו עם 30 ליטר ריבת ? לא מפחד ממך יותר. גיליתי שאת לא רצינית....
O oops did it again New member 7/6/14 #184 גיחי גיחי למה רכושנית, תן עצמך לכל בנות הפורום . אני גם מפרגנת לגמרי. וסוזי היא מותק, אם היא רוצה, אני ישר נותנת לה שיהיה לה טוב. אבל זאתי...יודעת להכות בפטיש. אם לא יתאים לה ישר נדע
גיחי גיחי למה רכושנית, תן עצמך לכל בנות הפורום . אני גם מפרגנת לגמרי. וסוזי היא מותק, אם היא רוצה, אני ישר נותנת לה שיהיה לה טוב. אבל זאתי...יודעת להכות בפטיש. אם לא יתאים לה ישר נדע