אשתף אותכם- ל צ ע רי

12רוניתי

New member
אשתף אותכם- ל צ ע רי

בדיקות הדם שלי היו קשורות לאחרונה בירידה ועליה במשקל. לא אפרט כי ברור שהסתבכתי קשות. בקידות הדם אינן טובות. מה שחששתי ממנו -בא לי. היום בכיתי כל כך!!! עוד בדיקה משמעותית תתקיים בקרוב. מקווה לטוב. עלי ומיד להתחיל בתזונה נכונה. ירדתי -ועליתי וזה מה שהשפיע קשות. חוסר יציבות בסוכר ובאינסולין. אני שקועה עמוק!! היום הגעתי להחלטות משמעותיות. אני כל כך רוצה לקוות.

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

רוניתי, ליבי איתך. חשוב מאד שתשתפי כאן ושבנות יבינו עד כמה התזונה משפיעה על כל מערכות הגוף שלנו, על הבריאות שלנו. עד כמה חשוב לא רק כמה אנחנו מכניסות לגוף שלנו, אלא מעיקר מה אנחנו מכניסות אליו. איזה חומרים, איזו איכות של חומרים אנחנו מכניסות לגוף הזה שלנו. עד כמה חשובה תזונה מאוזנת, הן מבחינת איכות המזון, הן מבחינת שילוב כל אבות המזון במידה והן מבחינת הכמויות. ואני מתכוונת גם לכל הדיאטות ללא פחמימות, או "דיאטות רצח" למיניהן, שאמנם הירידה בהן היא מהירה מאד יחסית, אך המחיר שהגוף משלם עליהן עלול להיות קשה, כאשר לרוב הנזק מתגלה בטווח הרחוק. שלא תביני אותי לא נכון, בדברי אני לא מתייחסת אל הדרך שאת עברת, זו רק הזדמנות להעלות למודעות את הקשר הישיר, המיידי והחזק בין תזונה לבריאות. אשמח לשתף בטיפים מהמעט הידוע לי, מנסיוני האישי וכן, מהתייעצות עם אנשי מקצוע שאני מעריכה מאד, בכל הקשור לתזונה בריאה, כולל תזונה המתאימה לאנשים עם סוכר גבוה. מאחלת לך הרבה בריאות ושתמצאי את הדרך לאיזון בריאותי ותזונתי.

12רוניתי

New member
שדה- תודה חיכיתי לתגובה. כל מה שאמרת בדיוק

מה שקרה לי . אני אפרט לא עכשיו. חברה הבוקר שמאד יקרה לי אמרה לי שטוב שהגיע לי הבוקר "פטיש בראש". ממה שקרה אינני יכולה לספר או לאכול אפילו(טוב שכך). שדה כשקראתי את תגובתך כבר דמעות היו בעיני. אני כל כך פוחדת מההמשך. תודה לך על התגובה אקרא אותה שוב. עוד מעט אני יוצאת לישיבה. אחזור אחר הצהריים. תודה לך.

הי, לא רציתי להעציב אותך...

אל תפחדי מההמשך. מה שחשוב זה להקפיד על ספורט באופן קבוע (צעידות, למשל), מספר פעמים בשבוע, תזונה נכונה ובמקרה וצריך גם טיפול תרופתי, אז להקפיד גם על כך. אם תצליחי בכך, אין לך מה לחשוש. תראי איך הערכים מתאזנים וכך גם בריאותך.

12רוניתי

New member
שדה את צודקת

דאגתי לאחרים ולא רק לי. עכשיו אחשוב עלי. אני משקיעה המון בעבודה למען הילדים ולמשפחתי הקטנה ולעצמי לא השארתי זמן.

צודקת שאחד הדברים החשובים ביותר

זה לדאוג לעצמנו, למצוא לעצמנו זמן, להשקיע בעצמנו, לנסות למצוא רגעים של שקט, רק לעצמנו, לאהוב את עצמנו ולקבל את עצמנו. זה חלק מהתהליך של ההבראה.

12רוניתי

New member
בהחלט פעילות גופנית חשובה

אתחיל בהדרגה. החסרתי זאת תקופה (עקב בעיות בעקבות הריצה) תזונה התחלתי היום בשינוי- מעט..כי זה לא קל. וכמובן כדורים שאני לוקחת..

רוניתי מקסימה שלי ../images/Emo23.gif ליבי איתך

אני מאוד מבינה את שעובר עליך, גם לי זה קרה לאחר שירדתי 34 קג' ממשקלי ואז התחלתי לאכול וכמעט הגעתי למשקל ההתחלתי. הגעתי לסוכר 150 והרופא ממש הלחיץ אותי שאקח את עצמ ידיים אם אני לא רוצה להתחיל אינסולין. יש דיאטה לסוכרתיים בשיטת אולגה רז והיא מבוססת על העיקרון של אכילה כל 3 שעות. קני את הספר "לאכול לחם ולרזות" של אולגה רז....עשי את השלבים שלה, את גם תרדי במשקל וגם תורידי סוכרים. זו דיאטה בדוקה ומאוזנת ומאוד בריאה. עשיתי את הדיאטה בעבר וירדתי נפלא. עשי מינימום 3 פעמים בשבוע הליכה .... אני כאן לכל שאלה ... שולחת לך חיבוק ענק
יעלילייט

12רוניתי

New member
יש לי את הספר( הכל יש לי..)

הכי נראה לי עתה לחזור לתפריט נורמל רגיל עם פחממות במידה. הכל התחיל הכל --מירידה דרסטית בגלל...ומהפך לנקודת ההתחלה. מה שמפחיד אותי ברור מכל שזה הסכרת. הורי עם ס כ ר ת ואחותי מזריקת אינסולין-זריקות. גרמתי לשינוי ועתה עלי ל פ ע ו ל לש י נ ו י . יעלי תודה על התגובה.

יעל י

New member
רוניתי יקרה-קודם כל...המון בריאות

אני מקווה שמה שזה לא זה בר תיקון ומאחלת לך המון בריאות. אנחנו כאן לתת לך תמיכה ולחבק. אכן שינוי בתזונה הוא לא קל אבל במקרה של בריאות הוא חובה ולכן צריך להשתדל יותר. בהצלחה יקירה.

12רוניתי

New member
תודה יעל. יש מה לעשות והרבה. זו עבודה על..

מתחיל בטוח מהראש. העניין הוא שהשתוללתי כנראה בדיאטות..תזונה אחרת...ספורט ללא הפסקה ופתאום...אתנחתא של כמה חודשים ללא תזונה סבירה וללא ספורט והגוף הגיב בהתאם בבדיקות. ואחריהן בדיקות שבהם התגלה- המון המון בעיות. נקווה לטוב. אני עובדת על כך זה לא בא ביום. מה שבטוח הצלחתי להבין שהכדור במגרש שלי. הרופאה והאחות הסבירו לי את ההשלכות.

למעלה