אשתי ואני... !!!!!

someonegood

New member
אשתי ואני... !!!!!

שלום לכוווווווווווולם..... לפעמים נדמה לי שהפסקתי לסבול את אישתי....... למה אני אומר את זה? אנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואנחנו נשואים כבר למעלה מחמש שנים ויש לנו שני ילדים מדהימים (הלוואי על כולם ילדים כאלה יפים...). ההתחלה הייתה טובה וכיפית, לפני הנישואים וגם אחריהם), אבל אחרי שהראשון נולד, כל הנטל של הטיפול בו נפל עליה ובסופו של דבר הוא גם עבר אלינו למיטה לישון (באשמתי, כמובן). אישתי גם עברה טראומה במשפחתה ואם אתם זוכרים אותי, פגשתי כמה חודשים אחרי מישהי בעבודה והתאהבתי בה ובגדתי איתה באישתי. אישתי תפסה אותי בסופו של דבר וניתקתי עם השנייה את הקשר (לפני כשנה) ומאז אני מנסה לטפח את היחסים בינינו. לפעמים זה הולך קל ולפעמים זה הולך קשה, אין מה לעשות....... הבעיה שלי היא ביחסים בינינו בכלל ובפרט ביחסי המין שלנו......... כמעט ואין לנו..... ואם כבר יש, אז זה קורה אולי בימי שישי, כשהילדים בגן ויש לה כוח אלי......... ואם זה באמצע שבוע בלילה, כשהילדים ישנים ואם יש לה כוח אלי....... אני חולה מין ובא לי לעשות סקס כל יום כל היום....... אני יודע וידעתי שהיא לא כזו, אבל המצב התדרדר לזה שאני עושה סקס עם עצמי ועם אתרי הפורנו ברשת בלילה...... אם אני לא יוזם, אני יכול לאונן שבועות על גבי שבועות כדי לפרוק את ה``מטען`` שלי ואותה זה לא ממש יעניין (היא גם לא אוהבת שאני עושה את זה .......... כנראה שהיא לא ממש אוהבת סקס (לא כמוני זה בטוח) וגם לא ממש אכפת לה אם יש או אין..... היא כל הזמן עייפה, כי היא מרבה להתרוצץ עם הילדים, אבל גם אני עייף, כשאני חוזר מהעבודה ועדיין יש לי חשק לסקס כל פעם...... אני מנסה להמנע מלדבר איתה על סקס או לגעת בה כבר בכל מיני מקומות, כי בכל פעם שעשיתי את זה, היא התעצבנה עלי..... אני נמנע כבר כמעט בכלל מלהזכיר לה את זה ואני כמעט כבר לא מדבר איתה על זה. היחסים שלנו נהיו עבודה, ילדים, מקלחת ולישון (ואצלי הלישון בא אחרי אוננות במקלחת, כשיוצא לי ומול המחשב)........ אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שאפילול התנשקנו בחושניות וליטפתי לה את הגוף עם הלשון שלי........... אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שבכלל סתם שכבנו ערומים.......... מתחיל להמאס לי הדבר הזה ואני לא רוצה לבגוד בה שוב, אבל.........

chenby

New member
מה אני אגיד לך

אתה בוגד בה, לא נשמע שיש לך הרבה הערכה אליה, נשמע שאתה רוצה שהיא רק תספק את הצרכים המיניים שלך, וזה שאתה מנסה לטפח את היחסים - לא אומר שאתה עושה עבודה טובה- אולי בגלל זה היא לא רוצה שתיגע בה.. אני מבטיחה לך שאשתך אם תתגרשו, תעשה הרבה סקס עם הגבר הבא שלה.. תיזכר מתי הפעם האחרונה שראית בה אישה חושנית ולא אישה שמספקת צורך... כשתתחיל לראות את אשתך בעיניים אוהבות, בהערכה והוקרה, מבטיחה לך שהיא לא תוכל להתעלם מכך. כרגע נראה שאתה באמת לא סובל אותה אז אל תתפלא שהיא לא רוצה שמישהו שלא סובל אותה יגע בה... המציאות שאתה חי בה- אתה יוצר אותה - לא תמיד במודע, אבל זו עובדה. אתה רוצה תוצאות אחרות? חדשות? תמצא דרכי פעולה חדשות. דרכי חשיבה חדשות.

someonegood

New member
את לא ממש צודקת, כי......

יש לי הרבה הערכה אליה ואני מאוד עוזר בבית ואני נותן לה להרגיש נחשקת וחושנית ואני גם מנסה לגעת בה בכל מיני צורות והיא רק מרחיקה אותי...... אני כל הזמן אומר לה שהיא יפה ואני כל הזמן מחבק אותה ומלטף אותה ונוגע בה במקומות..... והיא מרחיקה אותי........ אני לא רוצה שהיא רק תספק את הצרכים המיניים שלי, אבל זה חלק מהיחסים, לא? אי אפשר להיות עם מישהי כל החיים ולא לגעת בה וגם לא לגעת באף אחת אחרת, נכון? זה כמו להיות בכלא...... היא לא מרגישה שאני לא סובל אותה. היו שבועות שבכלל לא חשבתי אפילו להסתכל עליה, כשהיא יצאה ערומה מהמקלחת, כי גם מזה היא התעצבנה, והשתדלתי לא לגעת בה בכלל בצורה מינית וגם זה לא ממש עזר. אנחנו הרבה זמן ביחד ואני הייתי היחיד שתמיד יזם את הסקס בינינו וזה לא קרה אחרי החתונה או אחרי שבגדתי בה, אני תמיד יזמתי, זה הכל.

seeyou

New member
לנחם אותך?../images/Emo12.gif? המצב יהיה בעתיד עוד יותר רע.

רוב האנשים הם אגואיסטים מה שחשוב לך זה הזיין שלך גם בתאור שלך אתה לא מתיחס עליה כרעיה אלא רק כ"אוביאט מיני" לפי היחס שאתה נותן היא מחזירה לך פי כמה. רוצה לשפר? תשנה את הגישה אל תתן לה להתרוצץ-קח אתה את הילדים ותן לה לנוח כמה שעות תן לה כמה שעות בשבוע-חופש- לבילוי עם חברות-בלי דאגות. נשיקות חושניות? ייתכן שיש בעיה מסוג אחר שלא מביא אותה לזה. יוסי נ.ב תפסיק לחלום

תיצור הזדמנויות

תארגן לכם אחר צהריים חופשי מידי פעם : תתאם עם הוריך או הוריה שביום X הם אוספים את הילדים מהגן ישר אליהם, אתה אוסף אותה ישר מהעבודה לארוחה, חוזרים לבית ריק ו... מכאן תהיה יצירתי בעצמך. פעם בחודש-חודשיים סופשבוע קודש לכם, צימר או משהו כזה. את ימי שישי בבוקר תארגן ככה שאחרי שהיא מפזרת את הילדים לגנים היא חוזרת לבית נקי ומתוקתק וכל מה שנותר לה זה להיכנס לאמבטיית הקצף שהכנת עבורה... בקיצור - תפסיק לשבת ולאונן ותתחיל לעבוד בשביל הסקס שלך. חוץ מזה תהיה מציאותי - כל יום לא יהיה לך אבל קצת יותר חשק אפשר להוציא ממנה.

I C E M A N 7

New member
חייך אכלת אותה

חשבת שאחרי החופה הכל נשאר אותו הדבר, התעלמת מהאזהרות והתחתנת בגיל 25 כי רצית סקס זמין. לא נורא, חרמנים גדולים ממך נפלו במלכודת. אל תשכח להעביר את המסר לילדים

chenby

New member
אייסמן

הוא לא אכל אותה, הוא יצר בעצמו את המצב הזה. תראה לי אישה שיגידו עליה שלא סובלים אותה ותרצה לשכב עם אותו אדם. (גם אם הוא לא אמר לה את זה אלא פה, הוא משדר את זה והיא מרגישה משהו...) לדעתי האחריות עליו בלבד. כי היא בטח רוצה שבעלה יתמוך בה ויאהב אותה ויראה בה אישה חושנית ולא רק אובייקט מיני. הוא אכל אותה לא כי היו אזהרות לפני.. אלא כי אין לו טיפה של הערכה וכבוד לאישה שלו. אני מקווה שיש לו בת - שיחשוב שיום אחד היא תתחתן והבעל שלה יתנהג אליה כמו שהוא מתנהג לאישתו..יבגוד בה ויראה בה אובייקט מיני בלבד.. שם דברים קצת בפרספקטיבה אחרת..

I C E M A N 7

New member
../images/Emo25.gif

גם לדעתי האחריות רק עליו. עם הערכה וכבוד הוא אולי היה מקבל מציצה פעם בחודשיים. ואני לארג'
אגב, שיהיה בהצלחה בג'וב החדש. עשי חיל
וד"ש לקייטי

chenby

New member
הג'וב החדש

היה נשמע הרבה יותר טוב ממה שהיה בפועל.. אני שוב בחיפושים :) מאוד מהר אני אמצא... בינתיים תמיד אפשר לטפל בספא ליד הבית.. :)

מתלבטת32

New member
הוא רוצה להגיד שבגלל שהוא בגד והחליט שהוא

רוצה להיות בבית כי זה יותר זול אז הוא מצפה שאשתו תיפול שבי לרגליו, ותמצוץ לו כל יום כהערכה לזה שהוא לא עזב. בחייאת ראבק, זיינת מהצד? עכשיו אתה משלם. בטח היא מפחדת שתדביק אותה באיזו מחלה. וחוץ מזה כמו שאמרו כאן ידידיי המלומדים תפנק אותה ותחזיר לה את הריגוש ממך. אתה יכול להוציא את הילדים מהגן פעם בשבוע וללכת איתם לגן שעשועים כדי שהיא תנוח או תבלה עם חברות. שהסבתות יעשו בייביסיטר ואתם תצאו לבלות או סתם תנוחו מהיום יום. אבל לא... אתה רוצה שהיא תפתח רגליים מתי שבא לך וזה הרבה אני "חולה מין ובא לי לעשות סקס כל יום כל היום....... ". תקלוט שבחיים האמיתיים ולא בעולם הפנטזיה ועולם הבגידות לא עושים סקס כל יום.

אתה רוצה אישור לעוד בגידה?

מה אתה רוצה? לא שמעתי שאתה מספר שאתה עוזר לה. שאתה נותן לה לפעמים זמן לעצמה בלי הילדים שאתה מפרגן לה איזה זר פרחים וקצת רומניטקה. שמעתי רק שאתה רוצה זיון מבחינתך איתה או עם אחרת לא ממש משנה.

נונה17

New member
אם הייתי אשתך

יכול להיות שלא הייתי רוצה לשכב איתך: גם בגדת כשהיא היתה בטראומה משפחתית וזמן קצר אחרי לידה, גם הפלת עליה את כל עול הילדים וגם נראה שאתה לא ממש מת עליה. אז מה אתה רוצה?

אייבורי

New member
אישתך אכלה מעוגת החתונה

אין לך ברירה וכדאי להשקיע בנקה 7. נראה שיחסיכם גרועים מספיק בכדי שתלכו לייעוץ זוגי אחרכך תוכל להתגרש במצפון נקי.

צודק, אם נשים היו מבינות כמה סקס חשוב

אולי היו מזדיינות יותר. לא מזדיינות ואח"כ בוכות שבוגדים בהם. מה הפלא.

ערסlight

New member
לא מבין

למה אתה מרגיש רע כשאתה בוגד? לדעתי, ממה שכתבת, לא ממש יש לך ברירה. לפחות תוותר על ההתיסרות. אולי אפילו תוותר על ההסתרה. לגבי האישה? אתה יכול לגרש אותה או לחכות שהיא תעשה את זה. [לא באמת משנה]

למעלה