אשתי השתגעה

hrui2008

New member
אשתי השתגעה

אנו נשואים 7 שנים , 2 ילדים ודי מרוחקים זה מזה.

סקס לא מעניין אותה ,סרטים כחולים גורמים לה בחילה.

אתמול לקראת חצות אשתי תפסה אותי רואה סרטים כחולים בסלון ,תפסה כריזה וזרקה את הDVD בקומה שינה לחניה למטה,
כל זאת ללא שאמרה מילה, פשוט ככה וחזרה לישון.

יש לציין שהעירה לי מסר פעמים שמגעיל אותה שיש דברים כאלה בבית שלנו בל אצלי זה צורך לפורקן.

בבוקר היה ריב גדול והיא אימה שבפעם הבאה מסך ה LCD ייזרק למטה ואני אימתי שאני אזרוק אותה מהחלון ,דבר שעלה את חמתה...[אמרתי זאת מעצבים ,אני לא באמת מתכוון לזרוק אותה מהחלון]

אני ממש לא יודע מה לעשות וכרגע אני גם לא יכול לראות סרטים כחולים .

מריוס זכריה

Member
מנהל
תבריג חזק את ה-LCD לקיר

יש לי בעצם רעיון מהפכני: אם אתם מרוחקים, למה שלא תנסה להתקרב קצת לאשתך? גם אם לא יהיה סקס [וצתיכף אתייחס לעניין], לפחות יהיו קצת חום וחברות. גם זה משהו.

לעניין הסקס: אתם חרדים שהתחתנו משידוך? למה לא ידעת לפני הנישואין שהיא לא אוהבת סקס? ואם כן ידעת, למה התחתנת איתה?

רפסודיה

New member
לזרוק את הריחוק מהחלון

מצאת את הדרך לענות על הצורך שלך לפורקן בכך שאתה רואה סרטים כחולים, אבל האם יש לך צרכים אחרים מהחיים שלך שאינם באים לידי ביטוי? וכן מה אתה יודע על הצרכים שלה?
כרגע כל אחד מכם חי לבדו, את החיים המתבדלים שלו, סגור בחומה שלו ורחוק רחוק מהשני.
לכו תתקרבו

אישתך מדליקה

חמודי... אנרגיות כאלה של זריקת חפצים יקרים ושבירים מקומה שניה, אלו אנרגיות שיכולות לעשות רק טוב
זה אומר עליה המון...

אחת כזו לדעתי יכולה להיות גם מאוד מינית וזה רק עניין של תקשורת, והפגת חששות וסטיגמות. עזוב סרטים כחולים, יש לך אחת חיה רעה בבית, לך על זה.

hrui2008

New member
זו הבעיה

שהיא כל הזמן רוצה שאני ארד לה כי רק ככה היא גומרת
ואני לא סובל את זה.

היו על זה הרבה ריבים "שקטים" שכאלו היא נעלבת ואז מיבשת אותי לחודש בלי כלום
אני מיצידי לא יוזם למרות שהיא סקסית עם גוף פצצה אני לא יכול לרדת לה זה עושה לי בחילה,אז שנינו מתבצרים
בעמדתנו ואז שי מטח בבית ואין סקס.

עכשיו אני גם לא יכול לראות סרטים כחולים ככה היא החליטה...

נקווה לטוב.

Amazona

New member
בסרטי פורנו

ירידות - זה כמו להגיד "בוקר טוב".

מה כבר יש לך לראות בסרטי פורנו, אם הדבר הכי טרוויאלי או הכי שפוי שם - מבחיל אותך?

seeyou

New member
זה נכון
לא נעים לרדת לכול אישה

הרבה נשים לא מבינות היגיינה וגינאלית
או
שיש לה פיתריה
ושזה לא מספיק בוסם

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
זו אכן הבעיה

זה שאתה לא סובל לרדת לה זו לא רק בעיה טכנית, שהיא לא גומרת.
זה קודם כל משדר שאתה נגעל ממנה ומהמיניות שלה. וזה מאוד מאוד מתסכל.

אני לא חושב שאישתך לא אוהבת מין. דווקא נשמע שהיא מאוד כן. היא רק לא אוהבת שמפמפמים אותה בלי לספור אותה, ובלי שנמשכים אליה ממש. וזה די הגיוני, אם חושבים על זה.

הנשים בסרטי פורנו מתנהגות לפי מתכונת קבועה מראש, ואני תוהה לפעמים בינינ לבין עצמי: האם יכול להיות שבעצם הן לא נהנות כמו שהן נראות? האם יכול להיות שהתנהגותן לא ממש טבעית? מה אתה אומר?

אז אם אתה מצפה מאשתך להתנהג כמו שחקנית פורנו ולהנות עמוקות מזה שאתה נהנה, אני חושב שיש לך טעות.

לפי דעתי יש לכם שתי אפשרויות:
1. או לטפל במצב באופן יסודי, על מנת להגיע לפתרון אמיתי, וזה אומר: לגשת יחד לסקסולוג/ית
2. או להמשיך במשחקי חתול ועכבר עד סוף הדורות או עד הגט.

לא מאמין לך -

מאיפה היא יודעת שהיא גומרת אוראלית?

כנראה שכבר ירדת לה פעם-פעמיים (לפחות, וככל הנראה הרבה יותר - לוקח זמן ללמוד, להפנים ולשכלל את הטכניקה הספציפית שמביאה אשה ספציפית לאורגזמה).

והיות וכך, הסירוב שלך לרדת לה הוא סתם עוד נשק במלחמת המין(ים) שביניכם - מלחמה שהשיא שלה בינתיים הוא ה-LCD העף מהחלון בדרך לשיא הבא - אחד משניכם עף מהחלון
.

אז או שתרד לה או שתישלח אותה אלי - אני כבר אחזיר לך אותה רגועה, נינוחה וזוהרת (אין כמו אורגזמה טובה לטיפוח עור הפנים
)

Amazona

New member
אם אתה כבר בשוונג, אלכסיי....................

אז תאלף כבר גם לאלה מלמטה את הכלב.....

Amazona

New member
אין מצב....

אתה רוסי, איך כבר עוד לעזאזל יכלו לקרוא לך??

ברשותך, לא נדבר על ירידות, יריקות ומה שבינהם, כי מחבר ההודעה חושב שזה איכסה...

שילה1

New member
אתם נהדרים!

מענישים אחד את השני בדיוק בנקודות הכואבות.
היא-לא יורד לה אז לא תראה פורנו...
ואתה-לקחו לך את הצעצוע שלך....
ממש אסון לאומי!

אייבורי

New member
תגיד

לא חשבת במקום לצעוק שתזרוק אותה מהחלון\

להכנס למיטה ולהפריק לה את הצורה.

[נשמע שאישתך זקוקה לזין דחוף]

בכל מקרה, הציעו לך לצפות בצפיה ישירה, ונראה אותה זורקת את האינטרנט מהחלון.]

אני הייתי ממליצה

1. לשים חגורת צניעות מפלדה על הבולבול לתקופה הקרובה. ככב, ליתר בטחון. אתה יודע, למנוע מקרה של לורנה בוביט הישראלית
.
כי לפרק אותה אתה לא מתכוון, לתת לך לאונן לתוכה היא לא מתכוונת (עלק סקס לא מעניין אותה
), ולבגוד בך עם מישהו שיודע את המלאכה כמו שצריך כדי לתת לך את כל הפנאי לאונן על פורנו היא גם לא מוכנה...
אז...
2. לעשות ביטוח לספורט אקסטרים. זה אמנם יעלה קצת יותר יקר מביטוח לבאנג'י בלי חבל בטחון או צניחה חופשית בלי מצנח, אבל לפחות תהיה לך אשלייה של כיסוי נזקים בעודך בוחן את גבולות התגובה של אישה מוצפת הורמונים וזועמת.

ומה היה קורה עם הילדים שלך היו בדיוק נכנסים?

ורואים את אבא שלהם מחזיק זין בדי ומאונן מול סרטי פורנו?
חשבת על זה?
למה אתה צופה בפורנו בסלון? למה לא בחדר כשדלת סגורה?

ואני רק חושב על השכנים התמימים

שחזרו מארוחת הסדר, החנו את המכונית והופתעו מה DVD שנחת עליהם

למעלה