אשתי ההגיונית

POLICE 1

New member
אשתי ההגיונית../images/Emo45.gif

לאחר 25 שנות נישואין, הסתכלתי יום אחד על אשתי ואמרתי לה: "מותק, לפני 25 שנה, הייתה לנו דירה קטנה וזולה, אוטו טרנטה, ישנו על פוטון וצפינו בטלוויזיה שחור-לבן 10 אינץ', אבל אני הלכתי לישון כל ערב עם בלונדינית חמה בת 25. עכשיו יש לנו בית יפה, אוטו חדש, מיטה מתכווננת וטלביזית פלזמה 42 אינץ', אבל אני הולך לישון כל ערב עם אישה בת 50. נראה לי שאת לא מתקדמת באותו כיוון של שאר הדברים." אשתי היא טיפוס הגיוני. היא הציעה לי ללכת ולמצוא בלונדינית חמה בת 25, ומייד אחר כך היא תדאג שאני שוב אגור בדירה קטנה וזולה, אסע באוטו טרנטה, אשן על פוטון ואצפה בטלוויזיה שחור-לבן 10 אינץ' ..

Sarika

New member
../images/Emo127.gif זה מה שנקרא הגיון בריא../images/Emo6.gif

aviev1

New member
פוליס איפה ההמשך

הישארת אותנו במתח. מה היתה התשובה שלך להצעה?

POLICE 1

New member
אבי ושחרש חחחחחחח../images/Emo6.gifאורגינל

הביאה לו את הקונטרה ,קואלו סה אזה קיז'ו מוז'ר דה 25 אניוס בלונדה חחחחחחחחחחחחחחח אני שמח שמצא חן בעינכם

רותי ב.

New member
ייתכן שיהיו כאלה שיסכימו

להצעה של האשה. בוש'קאר אונה
דה 25 אניוס, אי טורנאר א לוס דיאס דה קאזיקה צ'יקה אי באראטה, טלוויזיה סין קולורס, אי דורמיר א און פ'וטון. סולו קה פנסו קי נו סה טופה
קה אצ'טי אה אסטוס קונדיסיונס.

POLICE 1

New member
זוגיות בכלל../images/Emo68.gif../images/Emo90.gif../images/Emo150.gif../images/Emo89.gif

על זוגיות ועל בכלל v זוג מהשמיים הוא זוג שאיננו מסתדר על הארץ. v זוגות מתאימים יש רק בחנות נעליים. v האהבה עיוורת. הנישואין מחזירים את הראיה. v אהבה: טירוף זמני הניתן לריפוי ע"י נישואין. v להתחתן זה כמו להיכנס לאמבטיה חמה; ברגע שהתרגלת זה כבר לא כל כך חם. v כשגבר פותח את דלת המכונית בפני אשתו, יש לכך שני הסברים : או שהמכונית חדשה, או שהזוגיות חדשה. v על זוגיות: שנינו מלאכים בעלי כנף אחת, ונוכל לעוף רק אם נחבק זה את זו. v סגולה לשלום בית: פיקחו העיניים לפני הנישואין, עצמו אותן למחצה אחריהם. v על פשרות: בתפילת שמונה עשרה, כאשר אומרים "עושה שלום במרומיו...", נוהגים לפסוע 3 פסיעות לאחור, כי כאשר רוצים שלום, צריך לסגת מעט. v לאדם וחוה לא הייתה בעיה לחיות בשלום בית: היא לא הייתה צריכה לשמוע איך אימא שלו מבשלת, והוא לא היה צריך לשמוע על כל החברים שלה בעבר. v על מריבות : בשנה הראשונה הבעל דיבר והאישה הקשיבה, בשנה השנייה האישה דיברה והבעל הקשיב, בשנה השלישית שניהם דיברו והשכנים הקשיבו. v על יופי: כלל זהב לאישה המתבגרת: הביטי בראי ואימרי לעצמך: היום אני נראית יותר טוב מאשר מחר. v מה ההבדל בין ארוס לבין בעל? שלושים קילו. v יש חיים אחרי המוות, אמרה אישה אחת: עובדה אחרי מות בעלי התחלתי לחיות. v רגש ונישואין: המנצח טוסקניאני אמר פעם לאחד המנגנים בתזמורתו: " יש לנגן קטע זה ברגש, ואתה מנגן אותו כמו אדם נשוי". v על החותנת: " אימא שלך תבוא מביה"ח לגור אצלנו". " מי אמר לך?" " הרופא . כשביקרתי אותה בביה"ח , הוא לקח אותי הצידה, הביט לי ישר בעיניים ואמר: צפה לגרוע מכל." v הבעל נסע לשדה התעופה להביא את החותנת שלו. "כמה זמן תישארי אצלנו"? שאל אותה. "כמה זמן שתרצו", ענתה החותנת. " מה לא תישארי אפילו לכוס קפה?" ! v מישהו מימן לחותנת שלו נסיעה לשוויץ . התפלאו עליו חבריו, אז הוא אמר להם: שמעתי שיש שם נוף עוצר נשימה. v האישה מתרעמת: "למה סיפרת לכולם שאני מנהלת חיים כפולים" ? "כי זה נכון" משיב הבעל. " את שלך ואת שלי". v היועץ לבני הזוג , לאחר הטיפול: " אני שמח שהצלחתי לגרום לפיוס ביניכם. עכשיו תאמרו כמה מילים טובות זה לזו". הבעל: " אני מאחל לך כל מה שאת מאחלת לי". האישה: " אתה שוב מתחיל?"

רותי ב.

New member
אואווו לא לוס מלדי טודוס,

לוס פוקוס קה מלדי, ב'אלה אה טראדוזירלוס. כל הכבוד על המקבץ הזה.

etica

New member
פוליס מה מא טאטס אנדה

לו טופאס אסטו בואנו? קואלו קה טה דיקה קה טננגאמוס סולו ב'ידס יינאס דה ריזה.

מירי88

New member
POLI|CEערב טוב כנראה ששכחת פרט אחד

קטן מה לעשות הגיל נותן את אותאותיו גם עליכם ,הגברים ,קצת קרחת קצת כרס גם אתה לא אותו נער חמד שאיתו היתה תחת החופה .כן ככה זה בכל זוג .אבל דבר אחד אל תשכח הזוגיות היא כמו יין טוב ככל שעוברות השנים הוא מתישן הוא משתבח .רק נקווה שחלילה וחס לא יחמיץ.

tttg1

New member
היי מירי היין שלא יחמץ

כתבו וכתבו על הזוגיות ,הבעלים , הנשים, ה -20 - 30 - 40 -שנה ביחד, אין מה לדבר הכל משתנה רק צריך לשמור על הגחלת,, השנויים הנשיים והנפשיים אצל הנשים בדרך כלל מקדימים בגיל מאשר אצל הגברים ,מנסיון שלי אישי למדתי ואני משתדל להעביר כמעט לכל דורש ופונה הצעות איך לשמור על כלל החיים המשותפים המורכבים בנושאי,, הזוגיות המשותפת , הילדים ,הבריאות, רוחה כלכלית, המיניות דבר שחשוב מאד בכל מהלך החיים המשותפים,, ועוד , ועוד נושאים חשובים,, העיקר הבריאות והסבלנות,, אני מכיר הרבה מאד זוגות שהיין נגמר מהר,,ומתחילים לחפש משקאות אחרים ונוספים, והמבין יבין,,,

זיזיקה

New member
../images/Emo89.gifפוליס קארידו שכחת גם אתה היית

צעיר ב-25 שנים..................

למעלה