אשתי בגדה בי

avudmeod

New member
אשתי בגדה בי

גיליתי לאחרונה שאישתי בוגדת בי. לא משהו ברמת חשד אלה שהיא נתפסה. לאחר שיחת הבהרה, היא הודתה בכל. לטענתה, מדובר היה במעידה (שנמשכה חצי שנה) ושאין שום דבר רגשי בינהם. הקשר ביניהם נותק (שבוע לפני כן) והכל סגור כלא היה. עכשיו היא רוצה לשקם ואני לא יודע מה לעשות. אני אוהב אותה ומעריך אותה ורוצה שהדברים יחזרו להיות כפי שהיו. אחת הבעיות הגדולות היא שתפיסתה כללה קלטת שהיא הקליטה בה היא והבחור מקיימים יחסי מין. את הקלטת שמעתי ואני לא יכול להוציא אותה מהראש. הדבר השני שאיני יודע כיצד לאכול הוא העובדה שחיינו בשקר למשך חודשים ארוכים. כיצד אוכל לסמוך עליה? היא הייתה שותפתי לכל, לבית, ילילדים, למשברים ולרגעים הכי שמחים. עכשיו היא גם שבורה ורוצה אותי בחזרה בכל מחיר. לטענתה היא הבינה שאני הדבר הטוב ביותר שיש לה והרומן (שהיה בגדר הרפתקה) רק המחיש לה עד כמה אני יקר לה. בקיצור אני נואש ואהבתי אליה היא אינסופית אבל הפגיעה קשה כל כך והקולות מהדהדים בראשי ללא הרף. האם אוכל לשקם את היחסים? האם יש לנו סיכוי? האם מישהו הצליח אי פעם לצאת מתסבוכת שכזו? אודה למי שיש לו ניסיון או דעה בנושא... האבוד

seeyou

New member
"אני אוהב אותה ומעריך אותה ורוצה"

אותה.... זה אפשרי. אני מניח שבאותה תקופה המין שלכם היה טוב מהרגיל. בדרך כלל נשים שנהלות פרשיות מהצדמתנהגות בצורה קיצונית-או מתרחקות ממין עם הבעל או להיפך,מין מדוון. אתה רוצה שהדברים יחזרו להיות כפי שהיו לפני הבגידה? זה בלתי אפשרי. האם אוכל לשקם את היחסים? אפשרי תוך התעלמות מהפרשה אבל לסמוך עליה שלא תחזור לבגוד בך שנית ושלישית? אין ביטחון לאף אחד. אין ביטוח צד שלישי. כולנו חסופים. מכול הסיפור לי מפריע ה קלטת. לא רוצה להרחיב מסיבה פשוטה-אתה אוהב אותה ותקבל אותה בכול מיקרה, לכן תחשוב על מה גרם לה לגלוש למרחקים ולנסות לסגור פערים.

הפעם פיספסת יוסי יקר

אני עוקבת אחרי התגובות שלך מדי פעם ולרוב מסכימה איתך אבל הפעם נראה לי שפיספסת - מנין לך שאישה שבוגדת מספקת מין טוב לבעל?? אני חושבת שהדבר נכון לגבי הגבר ולא האישה כי גם כאן לדעתי יש הבדל בין המינים. מנסיוני האישי הכואב, לא הייתי מסוגלת להתקרב לבעלי אחרי מפגש עם המאהב ומהרבה סיבות. קונספט הבגידה התערער לגמרי עד שלא ידעתי במי אני בוגדת.. לגופו של ענין ומנסיוני ה"דל", אישה שבגדה יכולה בהחלט "לחזור הביתה" וללמוד המון לקח ממה שקרה. אותו בעל צריך רק להבהיר עם אשתו אם היא באמת אוהבת אותו ורוצה להשאר איתו, אם כן, אין מניעה שיחזרו לחיים משותפים וטובים, ואפילו עם אמון!

seeyou

New member
היי,גם לי מותר לפספס -גם אני בן אדם

אבל, תמיד יש אבל... ברור שאת מכירה סוג אחר של התנהגות במצבים כאלו אבל לא כולן(נשים) מתנהגות אותו דבר במצבים דומים. אני גולש בכמה אתרים ונתקלתי בווידוים שונים. התנהגות האישה שונה כפונקציה של מצב שלה במערכת הבסיסית שלה. אם מצבה לא טוב,לא רק בגלל המין הפיזי,אז היא תנסה לשלב את המאהב גם כמפלט...כסיכוי ליצירה מערכת חדשה. אבל ישנם נשים "מעשיות" אשר טוב להן באופן כללי עם הבעל,אבל מרגישות את הצורך לדחיפה קטנה.כאשר את מתנדנדת בנדנדה ולא מקבלת דחיפה קטנה אחר,הנדנוד נפסק,למרות שאת תשתדלי עם הגוף לעזור לנידנוד עצמי. ברור לי, שישנם נשים אשר אוהבות בו זמנית שני גברים,כאשר אהבה שלה מתמקדת רק בתחומים שונים ובעוצמות שונות. בגלל זה ציינתי שישנה התנהגות שונה ומשונה מן הרגיל בזמן שלאישה יש עוד גבר. אז יש כאלו שמתחילות להתרחק מהבעל,ויש כאלו שמשתדלות להסתיר את עיסוקם עם אחר על ידי מין משובח יותר. כול זה לא מדובר על מערכות של נשואים פתוחים.שם יש מגוון של סוגים-זה נושה לדיון נפרד המשך יום נעים keep smiling

avudmeod

New member
עשית לי טוב על הלב...

נשמע לי שהיית בסיטואצייה מהצד ההפוך. מה המצב עכשיו? האם נתפסת? אשמח לשמוע צד שני בלטי תלוי. תודה. האבוד

אתינקה1

New member
אין לי ניסיון בבגידות משום צד אבל..

..אתה חייב לברר עם עצמך ואיתה מדוע לדעתך היא בגדה בך. לפעמים גם כשהכל נראה מושלם משהו בכל זאת חסר. האהבה הגדולה שיש לך אליה והחרטה העמוקה היא חשה. שני הדברים האלה שווים לדעתי ניסיון השתקמות ופריחה מחודשת.

avudmeod

New member
מי ששווה את הדמעות שלך...

אנצור את המשפט הזה. כמה שהוא חכם.

לך על זה

לדעתי תן לה צ'אנס. לפעמים בגידה "עוזרת" להבין כמה טוב בבית וכמה זה שלצידך או זו שלצידך הכי טובה בשבילך.אם היא באמת אמיתית וכנה לגבי האהבה שלה אליך תנסו ביחד לשקם את חייכם. לא שווה לפרק חבילה בגלל זה. רק מה... לגבי הקלטת....בעיה אמיתית. מבין אותך לגבי הקולות, הדמיון עובד שעות נוספות אבל אני מאמין שהזמן יעשה את שלו ואם לא שמעת אותה יותר מדי פעמים אתה תדחיק את זה וזה יעבור. תן לה צ'אנס!!!

תגובה..

דבר ראשון שתעשה- תבדוק למה זה נעשה, שיחת נפש איתה. אולי חסר לה סקס בבית, אולי חסר לה מישהו שיפנק אותה, ואולי זה לא קשור.. אמרו לך שאשה משנה התנהגות לקצה אחרי בגידה וזה לא תמיד נכון חל כן וחלק לא - תלוי באשיות (בדיוק כמו גברים- לא כולם משקיעים אחרי שהיו עם אחרת) ומשהו נוסף, תמיד חינכו אותנו שצריך להיות רק עם אדם אחד- לאחר החתונה אני שואלת למה ? אולי זה מתאים לתפיסת העבר- כשהיו חיים עד 35-40 אבל למה לא לאפשר להיות עם אחד ולהנות, לחזור הביתה ולהיות מאושרים כמו בן מבלי לשכוח אוט להזניח את מה שיש בבית..

גור אש

New member
לנשים ולגברים כאחד ;- לא סוף העולם!

לדעתי בגידה היא קודם כל מעידה, אח"כ זו גם דרך חיפוש אחר השלימות שלא קיימת, ואי אפשר להתעלם מזה שגברים ונשים נשואים ושאינם נשואים, מתקיימים בחוסר או בחסך שבני זוגם , מה שלא יעשו לא יוכלו להשלים להם/ן את החסך הזה, וצריך להבין את זה טוב טוב . איך אומרים אנו חיים בעולם השקר . וגם מי שאומר/ת שעבורו/ה הכל מושלם , אין דבר כזה מושלם. אז מעכשיו אתה בטוח שהכל לא מושלם.... אבל אין זה אומר שצריך להיפרד. כי גם עם בת זוג אחרת אין דבר כזה מושלם.... לפחות לא בעולמנו אנו .... אז הכי טוב הוא קודם כל לקבל את בן/בת הזוג על אף המעידות. הגיע הזמן שנפסיק לתלות את מערכת היחסים ביננו על קוצו של איבר המין. הרי אשתך אומרת לך שזה לא נעשה מתוך צורך רגשי.... תבין אותה , יכול להיות שגם אתה ביום מן הימים תעמוד במצב כזה או אחר במקומה, מה שבטוח זה , שמעכשיו היא בוגרת יותר, ואם יקרה לך מצב דומה , היא... כבר תבין אותך... ולא תידחה על ידה על הסף. עד כאן בכללי על פי השקפת עולמי... ועכשיו לבעייתך! הגיע הזמן שתקבל את העובדה שעולמינו אנו "שקרי" אנו חיים ב"עולם השקר". ולא מהיום אלא מאז בריאתו, בני זוג חיים ביחד גם מתוך צורך רגשי, אבל קודם כל מתוך איגואיזם מוחלט. דהיינו אדם (גבר ואשה) קודם כל אוהב את עצמו. אח"כ הוא מחפש מישהי שיהיה לו טוב איתה, אם יהיה לו טוב איתה הוא ירשה לעצמו לאהוב אותה. אם לא יהיה לו טוב איתה הוא לא יראה אותה ממטר, ולהיפך. ואתה הרי אומר שאתה אוהב אותה ומעריך אותה אז אני לא רואה כל סיבה לוותר על הזוגיות. במיוחד אם קיימת מפעל חיים ויש לכם ילדים. אז מה קרה?! תגיד לעצמך אם אני אוהב אותה , סימן שאני רוצה שיהיה לה רק טוב, ואם היה לה טוב כשמצאה לה פלירט עם אחר, אז אשתדל להבין את הצורך שלה, (ורק שתיקח קונדומים). האמן לי שכך אשתך רוצה שתנהג. וכך גם אתה היית רוצה אם היה המקרה הפוך.... אם תנהג כך אז סוף סוף תהיה בינכם פתיחות מוחלטת, מה שלא היה עד עכשיו. לסיכום נפתחו הדלתות בינכם. ובהחלט אתם יכולים להמשיך לצעוד ביחד.

גור אש

New member
לא סוף העולם!

לדעתי בגידה היא קודם כל מעידה, אח"כ זו גם דרך חיפוש אחר השלימות שלא קיימת, ואי אפשר להתעלם מזה שגברים ונשים נשואים ושאינם נשואים, מתקיימים בחוסר או בחסך שבני זוגם , מה שלא יעשו לא יוכלו להשלים להם/ן את החסך הזה, וצריך להבין את זה טוב טוב . איך אומרים אנו חיים בעולם השקר . וגם מי שאומר/ת שעבורו/ה הכל מושלם , אין דבר כזה מושלם. אז מעכשיו אתה בטוח שהכל לא מושלם.... אבל אין זה אומר שצריך להיפרד. כי גם עם בת זוג אחרת אין דבר כזה מושלם.... לפחות לא בעולמנו אנו .... אז הכי טוב הוא קודם כל לקבל את בן/בת הזוג על אף המעידות. הגיע הזמן שנפסיק לתלות את מערכת היחסים ביננו על קוצו של איבר המין. הרי אשתך אומרת לך שזה לא נעשה מתוך צורך רגשי.... תבין אותה , יכול להיות שגם אתה ביום מן הימים תעמוד במצב כזה או אחר במקומה, מה שבטוח זה , שמעכשיו היא בוגרת יותר, ואם יקרה לך מצב דומה , היא... כבר תבין אותך... ולא תידחה על ידה על הסף. עד כאן בכללי על פי השקפת עולמי... ועכשיו לבעייתך! הגיע הזמן שתקבל את העובדה שעולמינו אנו "שקרי" אנו חיים ב"עולם השקר". ולא מהיום אלא מאז בריאתו, בני זוג חיים ביחד גם מתוך צורך רגשי, אבל קודם כל מתוך איגואיזם מוחלט. דהיינו אדם (גבר ואשה) קודם כל אוהב את עצמו. אח"כ הוא מחפש מישהי שיהיה לו טוב איתה, אם יהיה לו טוב איתה הוא ירשה לעצמו לאהוב אותה. אם לא יהיה לו טוב איתה הוא לא יראה אותה ממטר, ולהיפך. ואתה הרי אומר שאתה אוהב אותה ומעריך אותה אז אני לא רואה כל סיבה לוותר על הזוגיות. במיוחד אם קיימת מפעל חיים ויש לכם ילדים. אז מה קרה?! תגיד לעצמך אם אני אוהב אותה , סימן שאני רוצה שיהיה לה רק טוב, ואם היה לה טוב כשמצאה לה פלירט עם אחר, אז אשתדל להבין את הצורך שלה, (ורק שתיקח קונדומים). האמן לי שכך אשתך רוצה שתנהג. וכך גם אתה היית רוצה אם היה המקרה הפוך.... אם תנהג כך אז סוף סוף תהיה בינכם פתיחות מוחלטת, מה שלא היה עד עכשיו. לסיכום נפתחו הדלתות בינכם. ובהחלט אתם יכולים להמשיך לצעוד ביחד.

רונתי

New member
../images/Emo24.gifאבוד יקר

נראה לי, שאשתך רצתה להיתפס, אחרת קשה להסביר את עניין הקלטת. זו בעצם היתה , כנראה, קריאה לעזרה וכדאי שתשבו ותבחנו היטב (כל אחד לחוד ואח"כ ביחד) את מערכת היחסים שלכם, את התחושות והציפיות שלכם אחד מהשני וכך תדעו במה להתרכז ואולי אף תלכו ליועץ חיצוני. קח בחשבון, שזה עלול להיות הליך כואב של הבנה של בעיות ופתיחת פצעים- אבל יכול מאוד להיות שתצאו מחוזקים. אם אתה אוהב אותה ומרגיש ששווה לך להתאמץ אז תדע שיכול להיות שהמצב אח"כ יהיה טוב משהיה.... ,

avudmeod

New member
כמה מעודד...

תודה. אולי את/ה צודק/ת. אני מוכן להשקיע בכל אשר יידרש ומי ייתן ונצא מחוזקים מכל העניין.

speedywomen

New member
לא נראה לי שיש אפשרות לסלוח

אבל לפוצץ את המשפחה תמיד אפשר ופה אתה לא גיבור גיבור אתה תהה אם תצליח להבין אותה את סיבת בגידתה הרי אישה בעצם בוגד ברגע שלא נותנים לה יחס של נסיכה מילה יפה פרח קצת לצאת מהשיגרה הקשה של חיי הנישואין לצאת למן ירח דבש של כמה שעות לתת תצומת לב אני מאחלת לך כל טוב

בנחת

New member
זכרונות

הזכרונות לא יעזבו.מי ערב למעידה שוב.תתגרש.

speedywomen

New member
לא נראה

לי שיש לך משפחה כי אם היתה לך משפחה אז היית חושבת אחרת אינני מצדיקה את אישתו אבל להתגרש הוא תמיד יצליח הרי אישה הולכת לבגוד ברגע שחסר לה משהו בבית כמו חם אהבה תצומת לב אני חושבת שגבר שאישתו בגדה בו צריך לבדוק מה לא היה בסדר איתו אולי הפסיק לתת חם אהבה אחרי יחסי מין הסתובב לצד ונירדם ...........וכו'

אני לא רוצה להשמע פלצנית אבל...

כאשר יש בגידה ואני לא מחדשת לאף אחד כלום פה משהו בקשר לא תקין! ואז יש הסכם לא כתוב בין בני הזוג שאחד יבגוד והשני יהיה הקורבן, הרי כל מערכת יחסים בנויה מתפקידים (אלא אם כן האדם הוא אחד כזה שחייב לכבוש כל הזמן או שהוא לא אמין מיסודו). הבגידה נועדה להביא ל"פיצוץ" וקיימות שתי אפשרויות או להתגרש או ללכת לטיפול זוגי ולבדוק מה לא היה בסדר בקשר. אני באופן אישי קשה לי להאמין שהייתי סולחת ובטח לא שוכחת ועם מטען של קלטת או תמונות לא הייתי מסוגלת לחיות.

למעלה