אשר קרביץ - מה הסיפור?

ShAnTi17

New member
אין מושג אבל מה שכן ...

זה לא מצחיק ומאוד מיותר! הלקטים נהיים הזויים משבוע לשבוע.

../images/Emo6.gif

תודֵה שהסיפור שהוא סיפר, ביחד עם התגובות של אסף והקהל, היו קורעות מצחוק. אני אישית ישבתי בבית וממש נשפכתי...
הוא עצמו אדם לא מצחיק, אבל הוא מגוחך. "הליצן של הכיתה", כפי שאפשר לכנות אותו. וזה - אייטם מצחיק.

אשר קרביץ

יצא לי לפגוש את הבחור בסיני לפני בערך 3 חודשים ואחרי כמה ימים יצא לי להכיר אותו קצת יותר טוב. אז הנה העובדות: א. הוא היה טייס בחיל-האוויר. ב. הוא סיים דוקטורט במתמטיקה. ג. הוא גם מרצה באוניברסיטה למתמטיקה. ד. הוא הספיק לכתוב שני ספרים שיצאו לאור (שם השני, "אני מוסטפה רבינוביץ'". את השם של הראשון אני לא זוכר). ה. הוא פסיכי. עכשיו אחרי העובדות. הבנאדם מגוחך, אין ספק. שמתם לב שהוא אומר אופסי-דופסי?! ולפעמים הוא גם מוסיף דייזי. הוא קצת מוזר, קצת הזוי, אבל יש לו יציאות פשוט קורעות ולמרות הדי "חנוני" שלו, הוא מצליח להתחבר אל אנשים מצויין ולהצחיק אותם. אז גם אם בהתחלה זה נראה הזוי ומגוחך, עם הזמן תכירו אותו ולא תוכלו להפסיק לצחוק ממנו. אני לא אתפלא אם יום אחד תהיה לו תוכנית משלו, מתאים לו.

בין כל כמה קטעים...

אסף הראל דיבר עם בחור בשם אשר קרביץ שסיפר על האהבה שלו לחתולים. למשל: הוא פיתח נוסחה לחישוב "פגיעת חתול ע"י מכונית", והוא טוען ש"אם החתולים ילמדו את הנוסחה בע"פ, אין סיכוי שהם יפגעו יותר בכבישים". אח"כ הוא סיפר סיפור על חתול מרח' מהר"ל שמתאהב בחתולה שגרה ברח' מהר"ל 3, סיפור שנמשך ונמשך ונמשך... בכל מקרה, מדובר באדם הזוי. אחד ההזויים ביותר שהיו בתוכנית.

למעלה