אשר יגורתי....

אשר יגורתי....

"אבא,מה ההבדל בין ידידות לחברות ? מתי מציעים חברות ? באיזו כיתה ? " אני : "בכיתה ז'...ח'..." הנסיכה : "מהההה? אז איך אחות של נועה בכיתה ה' והציעו לה ידידות...?" ואז גיסנו דרוך ומתחיל לתחקר... מישהו הציע לך ידידות ? חברות ? הפילה אותי בנוק אאוט לרגע אבל קמתי די מהר. ובכן,ידידות זה כשעושים דברים ביחד,הולכים לאכול פיצה,או הולכים לסרט ביחד, חברות זה כשהולכים בדרך כלל רק הזוג,ועושים הרבה דברים ביחד,משיעורים,ועד בילויים.וכן,לא הולכים עם מישהי\ו אחר... לדעתי זה נחמד,יש חבר קבוע לשחק בהפסקות,ומישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעת צרה,וחבר טוב לדבר איתו ולחלוק.... ואז צפירת ארגעה. אבא,נראה לי שבינתיים אני אצא עם החברות לאכול פיצה. ובום...! תסביר לי מה זה חברות במיטה.... מההההההההההה? רואה את הלב שלי יוצא דרך הצלעות...... אחר כך,שתרדים אותנו במיטה,תסביר לי שוב מה זה חברות ומה זה ידידות.... פפפפפפיייייווווווווו.... בכיף יפתי.אסביר לך שוב. ברגע שהנשימה שלי תחזור להיות סדירה. מחר אני קונה שפם,כובע,ופאה נוכרית. כמה זה היום שעת מעקב....?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובכן ברוך הבא למועדון של הגדולים
הנסיך הפרטי שלי ישמח להסביר לה בשפה שהיא תבין
(ברחתי לפני שתחליט להעיף קסדה לכיוון שלי
)

אבא של הנסיכההה ...

צועק החבר מחדרה המוגף ... אתה יכול להדליק לנו את הדוד בבקשה ? תודה גיסנו :) אחחחחחחחחחחח ברוך שעשה לי בנים :)

r o n i t 3 7

New member
:))

הילדים שלנו, לא משנה הגיל שלהם, בראיה שלנו אותם - תמיד ישארו קטנים, ופתאום הקטנים האלה צומחים והשאלות והתהיות שלהם צומחות ביחד איתם. המלצה שלי - לקחת אוויר, כי זוהי רק ההתחלה, זה הולך ומחמיר.

Prince315

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo211.gif

מתוק, מתוקקקקק! תחשוב פשוט.. לפני מספר לילות לכשהשכבתי את בני בן ה7 לישון, הוא ביקש ממני לומר לו מה אני אוהבת? <השיחות הללו שלפני השינה, הן הכי חזקות> אז מניתי, שאני אוהבת מזה וגם את זה ואוהבת שאומרים לי כך ועושים כך.... לאחר מכן, שאלתי אותו: "ומה אתה אוהב?" ענה: "אותך"...
פשוט!

השיחות הללו

שלפני השינה,בהחלט משהו אחר. אמש מפה לשם הגענו למצב (בעקבות הספר שהקראתי) שבו אני מסביר לקטנים מה זה רשויות. מחוקקת,שופטת,ומבצעת.ומיהם הגורמים בכל רשות.... הודעתי להם שהערב יהיה בוחן בנושא... סתם כדי שאדע שאני לא מבזבז אוויר לשווא...
אישית,אני יכול לדמיין את זה כמו במחשב.עושה העבר מהתיקייה שלי. לתיקיות שלהם. ידע זה כוח. ואני רוצה אותם חזקים...

Prince315

New member
ידע זה כח

וילדים זה כמו כרטיס זיכרון עם קיבולת אינסופית... אני בעד העברת התיקיות, גם אם לפעמים נראה כי אנחנו מעמיסים ידע מורכב מידי עבורם. לדעתי, אם חוזרים על משהו מספר פעמים, בסוף זה מחלחל. ולראות את הפירות מההשקעה.... זה כמו קטיף דובדבנים בשיא הפריחה
כייף לקרוא את החיבור הזה שלך לילדים..

בשיא הפריחה

תתקשי לקטוף דובדבנים...
וזה מניסיון של אחד שקרע מטעים שלמים בצפון רמת הגולן,וחזר עם שלשולים... זה מה שעושים שלושה ק"ג של דובדבנים מתוקים,בשרניים,ונוטפי עסיס... אבל למדתי לקח. בפעם הבאה בא עם מפה של כל השירותים בדרך חזרה...

Prince315

New member
בהחלט מלך

עזבי את זה שהרגשתי כל כך רדודה לידו... התעסקתי בטפל והוא בעיקר... ילד שלייייי

Prince315

New member
ואגב נוסף

אם יש מישהו שמסוגל ללמד אותי אהבה מה היא, זה הבן שלי.... נשמע אבסורד, אני יודעת. לכאורה אני אמורה ללמד אותו מה היא אהבה. רק שאני לא חכמה גדולה, בטח לא בנושא הזה. אבל כנראה שהטבע עושה את שלו, היכן שיש קושי, הוא ממלא ומלמד באמצעות ודרך הגוזל שלי... אין ספק שאני לומדת ממנו הרבה...:)

האמת

זה לא נשמע לי אבסורדי כלל וכלל מהסיבה הפשוטה שאצלי זה בדיוק אבל בדיוק אותו דבר התובנות שהילד הזה בגיל 10 פותח על השולחן ללא מחסומים, מעצורים ומה יגידו שוות לסשיין שלם עם בכיר המטפלים :)))

Prince315

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo211.gif

מתוק, מתוקקקק..... תחשוב פשוט.. לפני מספר לילות לכשהשכבתי את בני בן ה7 לישון, הוא שאל אותי "מה אני אוהבת" <השיחות לפני שינה הן הכי חזקות> אז סיפרתי על שאני אוהבת את זה ומזה ואוהבת שאומרים לי כך ועושים כך. לאחר מכן שאלתי אותו "ומה אתה אוהב?" ענה: "אותך"

Prince315

New member
יופי תפוזזזז!!!

חיכיתי...לא מעט זמן. ידעתי....שזה התרגיל! שלבסוף יהיו לי שני פוסטים. ריעננתי, יצאתי, נכנסתי...סגרתי את כל הפינות! ובכל זאת, לאחר מספר דקות, החלטתי לכתוב שוב... ואז...נו...מה??????????

למעלה