אשר, הנה התמונות

גיא1234

New member
אשר, הנה התמונות

http://www.topmodel.fr/cat/more/0202101-photos.htm בברכה גיא ארושס

גיא1234

New member
אני צריך עזרה מאנשים שמבינים

תסתכלו על התמונות הטיסן הזה נקרא דיאבלוטיק תסתכלו על ההגה גובה, כולו זז כולל המייצב גובה יש עוד טיסן שנקרא דיאבלוטין ואצלו יש הגה גובה ומייצב קבוע וההגה זז בנפרד. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים, יתרונות וחסרונות. בברכה גיא ארושס

גיא.....

אני עונה לך אחרי שכבר שאלתי ובדקתי על שניהם... שניהם טיסנים טובים..אך לדיאבוליק מספר יתרונות על הדיאבלוטין... 1. כנף הטיסן מתפרקת ל-2 חלקים ומתחברת לטיסן בעזרת מוט אלומיניום בצורת גליל.. דבר המאפשר נשיאה קלה יותר ומינימום מכות לכנף בסחיבה לשטח....יתרון לא? 2. מיצב הגובה זז כולו ויושב על ציר עם לאגר לתנועה חלקה...דבר המאפשר לטיסן תגובה חריפה יותר בהגה הגובה במהירויות נמוכות.. ריחופים תרגילי 3D וכ´ו... 3. מיצב הגובה מתפרק גם הוא בעזרת ברגים לנשיאה נוחה לשטח ומינימום שבירות בעת הנסיעה לשטח.. 4.שפת ההתקפה של הכנף עשוייה מקרבון... שגורם לה להיות חזקה יותר מאשר קורת בלזה.. חשוב לציין שהדיאבוליק הוא טיסן מאוד מאוד מאוד עדין ולכן פירוק כנפיים ומייצבים ל-2 הוא יתרוןגדול.. חוץ מזה...(וזו כבר דעתי האישית)הוא יותר יפה ומרשים מהדיאבלוטין. בברכה רועי דגני

גיא1234

New member
אני צריך עזרה ממישהו שמבין

תסתכלו על התמונות הטיסן הזה נקרא דיאבלוטיק תסתכלו על ההגה גובה, כולו זז כולל המייצב גובה יש עוד טיסן שנקרא דיאבלוטין ואצלו יש הגה גובה ומייצב קבוע וההגה זז בנפרד. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים, יתרונות וחסרונות. בברכה גיא ארושס

למעלה