אשרת חולה עלייך.
ה הפוסק האחרון New member 7/5/06 #3 הממ... בעצם מדובר באותה הודעה שמשום מה מופיעה פה פעמיים. האם המנהלת כל כך התרגשה עד שהיא החליטה להכפיל את ההודעה ולפרסם אותה פעמיים?
הממ... בעצם מדובר באותה הודעה שמשום מה מופיעה פה פעמיים. האם המנהלת כל כך התרגשה עד שהיא החליטה להכפיל את ההודעה ולפרסם אותה פעמיים?
א אשרת New member 8/5/06 #5 ברור ברור. למנהלת אין מה לעשות בחיים חוץ מאשר להתחזות לאיתי ולשפכל בשמו הודעות הערצה. אני אכן טיפוס נרסיסטי, הפוסק.
ברור ברור. למנהלת אין מה לעשות בחיים חוץ מאשר להתחזות לאיתי ולשפכל בשמו הודעות הערצה. אני אכן טיפוס נרסיסטי, הפוסק.
ה הפוסק האחרון New member 8/5/06 #10 יפה, עכשיו כבר יש 4 שירשורים שונים של בדיוק אותה הודעה. מחר יהיו 8 מחרתיים 16 עוד שמונה ימים 1024 וכך הלאה בצורה אקספוננציאלית עד שכל השרתים של תפוז יפלו... אבל העיקר שכולם ידעו שהוא חולה על אשרת
יפה, עכשיו כבר יש 4 שירשורים שונים של בדיוק אותה הודעה. מחר יהיו 8 מחרתיים 16 עוד שמונה ימים 1024 וכך הלאה בצורה אקספוננציאלית עד שכל השרתים של תפוז יפלו... אבל העיקר שכולם ידעו שהוא חולה על אשרת
ד דללה New member 8/5/06 #17 תסתכלי על תוכן ההודעה ../images/Emo3.gif וחוץ מזה.. לך יש גישה לאדמין, לא לי