אשרת HSMP באנגליה

אשרת HSMP באנגליה

שלום רב, אני חושב להגיש בקשה לקבלת אשרת שהיה באנגליה למטרות עבודה תחת תכנית HSMP שלהם, עשיתי את החישובים ונראה שאני כשיר לקבלת האשרה. הגשת הבקשה עולה כמה מאות פאונדים ורק אז אוכל לחפש עבודה באנגליה. האם ה"אנגלים" שביניכם יכולים לספר לי מה המצב במשק שם כרגע, במיוחד לגבי עובדים זרים, גם אם מדובר בהייטק...

TrigATUSA

New member
אבל תמיד יש יוצאי דופן

יש לי חבר שהשנה קיבל העלאה שמנה וגם בונוס מגניב

TrigATUSA

New member
זה חיבור של RBS ו HBOS ?

TrigATUSA

New member
הוא עובד בבית תוכנה שמוכר שירותים ותוכנה

לבנקים ומוסדות פיננסים ועושה רושם שמשכורות הבסיס הנדיבות והבונוסים הגדולים הם כמו בבנקים.

TrigATUSA

New member
אולי אתם בכלל עובדים באותו מקום../images/Emo190.gif

ורק אותך קיפחו? פעם אחרונה ששאלתי הוא אמר שהם הקפיאו גיוסים, אבל אני מניח שיכול להיות שהם רק מחכים להזדמנות לשכור אנשים במחירים יותר נמוכים
גם חברות יותר מתוחכמות, גם אם הן במצב לא מי יודע מה, ממשיכות לצ'פר את העובדים שהם באמת רוצים, רק כדי שלא יבואו להם רעיונות בראש לעזוב

גם אצלינו

כשעשו קיצוצים לאחרונה ההנהלה עשתה עשרות ישיבות איך לא להכניס את העובדים שאנחנו רוצים להשאיר לחרדת פיטורים. ועדיין הבונוסים בבנקים שווים יותר.

TrigATUSA

New member
בכל מיתון יש מנצחים ומפסידים

אני מכיר כמה וכמה חברות במסגרת העבודה שלי שעדיין עושות עסקים טובות ורואות עלייה במכירות וברווחים תלוי למי אתה מוכר ומה

dudy1979

New member
אני מניח שהתכוונת ל - tier 1 כיוון ש - HSMP

כבר לא קיים למועמדים חדשים. יש לי ניסיון בחיפוש עבודה בבריטניה בחודשים האחרונים (ובסופו של דבר הצלחתי למצוא משהו, ובהיי-טק). לקח לי 3 חודשים למצוא משהו. כדי לעשות זאת, התגמשתי מאוד בדרישות השכר והמיקום שלי (למעשה, חפשתי בכל UK). כמה אבחנות: 1. השוק מאוד רווי ומאוד תחרותי, הרבה מועמדים על כל משרה. 2. יש משרות שאוטומטית חסומות לזרים (כאלה שדורשות סיווג בטחוני, למשל, או בגלל מדיניות של חברות). 3. כשהתחלתי לחפש עבודה, הייתי כבר כאן, חי ועובד עם כתובת והכל. הרושם שאני קיבלתי הוא שאף אחד לא היה מרחרח לכיוון שלי, אם לא הייתי גר כאן. יותר מזה: הייתה לי בעיה להשיג ראיונות עבור משרות שהצריכו relocation בתוך בריטניה (למרות שהבהרתי מראש שאין לי בעיה לעבור דירה). 4. (זה תמיד נכון, אבל במיוחד במיתון) תמקד את החיפוש שלך בתחום שבו יש לך הכי הרבה ניסיון וידע, בתקווה שהניסיון שלך מישראל רלוונטי גם כאן (לבריטים יש העדפה בסיסית לניסיון מקומי). אז אם אתה לא נרתע מכל זה ומוכן לקחת סיכון, קודם כל: בהצלחה, וקח בחשבון (מבחינה כלכלית, חסכונות וכו') תקופה ארוכה של חיפוש עבודה. חיפוש עבודה מישראל שהצליח לי בפעם הקודמת, קשה לי להאמין שיצליח במיתון. אם אתה רוצה למצוא עבודה ב - UK אתה חייב להיות כאן פיזית.

TrigATUSA

New member
קודם כל, מזל טוב על העבודה החדשה

אז עברת דירה? אתה יותר קרוב למאפייה הלונדונית?

dudy1979

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בסופו של דבר, למרות שחפשתי בכל UK, נשארתי במנצ'סטר...

למעלה