סליחה,, מי אדוני?
בסה"כ רשמתי על הניסיון שלי. יש לך בעיות עם זה? אתה לא גר בהולנד בכלל? וגם היידע שלך עד כמה שראיתי הוא בין הפחות מקיפים ( גם כן "הולנדי", אתה ישראלי לכל דבר עם או בלי אזרחות ומהפחות אינטליגנטים עד כמה שניתן לראות -- רושם דברים שאפילו אידיוט כמוני יודע לקרוא ואז מיתווכח עם כל העולם שלא אתה רשמת אותם ). אז נכון, אני ישראלי אבל אישתי לא ישראלית , ואולי היא בלונדינית , דוגמנית בעבר ולמדה רק שנתיים משפטים ( כי שיעמם לה )- כל הקלישאות שאתה רוצה- אבל היא בכל זאת לא מטומטמת , והיא ציינה את זה שאני ישראלי ( מילאנו את זה גם בטופס שהפקידה קראה בשקיקה ) ונאמר לה שאלו התקנות. גם ציינו שאני יהודי ( אם זה לא מתבקש ) כי מישהו אמר לנו שזה עוזר אבל מסתבר שהחל מ 2005 אין לזה יתרון ( או שאולי גם זו טעות? ). אז אני רושם מהניסיון שלי ע"מ לעזור בשירשור ומה שאמרו לנו פקידות ב AUSLÄNDERAMT, שאמורות לדעת יותר מאקס-ישראלי מובטל מהולנד, שאין לי מושג למה הוא מתערב בכלל בשירשור הזה. אז יכול להיות שהן לא מעודכנות- זו לא תהיה פעם ראשונה שפקיד ממשלה לא מעודכן- ויכול ליהיות שבברלין לא מקפידים ( בכל זאת לא מצאתי אף תקנה רשומה לגבי כך שישראלים יוצאי דופן ), אבל זה הניסיון שלי וזה הכל. GO FIND A LIFE.