אשרת עבודה באנגליה

carmaka

New member
אשרת עבודה באנגליה

שלום לכולם אני אמורה לקבל בתקופה הקרובה את הwork permit (מטעם האוניברסיטה בקיימברידג') ואז לבקש ויזה לי ולמשפחתי לשלוש שנים באנגליה הלו"ז שלנו הולך להיות מאוד צפוף ואני מנסה להתארגן עם המסמכים הרלוונטים מראש (בשביל הויזה) . מכיוון שעוד אין לי את האישור עבודה באופן פורמלי אני עוד לא יכולה להגיש בקשה דרך האינטרנט ובשגרירות נאמר לי שהאתר מודיע איזה מסמכים צריך להביא. אני בעיקר חוששת מה"תעודת יושר" אם צריך? מכיון שהיום (שינו את החוק) המשטרה שולחת ישר לשגרירות את התעודה וזה לוקח שלושה שבועות אני לא יכולה לעשות את זה מראש מכיוון שעוד אין לי כאמור את אשרת העבודה אשמח לקבל תשובות ממי שעבר תהליך דומה (בעיקר עם איזה מסמכים צריך להתארגן מראש אני נוסעת לפוסט דוק בקיימברידג' לשלוש שנים והאוניברסיטה דואגת לאישור עבודה (הויזה כמובן באחריותי)

een ogenblik

New member
תעודת יושר נשלחה ישירות לגורם הרשמי שדרש אותה

לפחות בחמש-עשרה השנים האחרונות תעודת. איזה שינוי היה לאחרונה בחוק בקשר לכך? את יכולה לחכות עד שתקבלי אישור עבודה ודרישה רשמית לתעודת יושר, אבל אז באמת עלול להיווצר מצב בה תעודת היושר לא תגיע בזמן. אם לא שינו נהלים מאז שאני ניתקלתי בהם, אין צורך להביא מכתב בקשה מגורם רישמי כאשר מבקשים תעודת יושר, אלא צריך לומר מי מבקש אותה. אם אין לך סיבה לחשוש מהכתוב בתעודת היושר, אני מציעה לבקש אותה בכל מקרה כבר עכשיו. היא תשלח לשגרירות עוד שלושה שבועות, בתקווה שאז כבר תהיי בתהליכי השגת ויזה. גם אם יתברר כי אין צורך בתעודת יושר, אין זו בעיה שהיא הגיעה לשגרירות. תעודת יושר שלי הגיעה פעם לשגרירות הבלגית כשהם חשבו שהם לא צריכים אותה, אז הם פשוט מסרו אותה לי בחזרה. הם טעו, כמובן, וזה שהתעודה הייתה בידי הפך אותה לחסרת ערך מבחינת רשויות, כך שהיה צריך לבקש אותה שוב. אבל עצם הגעת תעודת יושר (כשהיא מעידה על אי-ביצוע כל עבירה) מיותרת לשגרירות לא מזיק.

למעלה