אשרשר כמה תמונות חלק אתם בואדי מכירים
T ThaGaPa New member 9/10/03 #4 אני חייבת להודות אני מתחברת הרבה יותר טוב לקזאנדיזיס ביום השנה למותו הקדישו לפחות שתי תחנות רדיו מרכזיות שעה לכבודו ומשפט שחזרו ואמרו: "הוא וקולו יהיה בלבבנו לתמיד"
אני חייבת להודות אני מתחברת הרבה יותר טוב לקזאנדיזיס ביום השנה למותו הקדישו לפחות שתי תחנות רדיו מרכזיות שעה לכבודו ומשפט שחזרו ואמרו: "הוא וקולו יהיה בלבבנו לתמיד"
F F a d i New member 10/10/03 #8 עדינה איזה יופי..תודה רבה על השרשור לגבי הקאצמיחסים נדמה לי שהשמאלי הוא חריס (לא בדקתי..לא יודע...זה פשוט משהו פסיכולוגי להדביק פנים לפי שם..!) וכל התמונות ממש יפות!
עדינה איזה יופי..תודה רבה על השרשור לגבי הקאצמיחסים נדמה לי שהשמאלי הוא חריס (לא בדקתי..לא יודע...זה פשוט משהו פסיכולוגי להדביק פנים לפי שם..!) וכל התמונות ממש יפות!
E emc2המקורית New member 10/10/03 #10 נכון!!! פאנוס 'דומה' (בדמיוני הפרוע) לאחד מהאחים מרקס... וחאריס (לפעמים עם משקפים) ובדרך כלל עם זקן מסוג 'זה' או 'אחר'...
נכון!!! פאנוס 'דומה' (בדמיוני הפרוע) לאחד מהאחים מרקס... וחאריס (לפעמים עם משקפים) ובדרך כלל עם זקן מסוג 'זה' או 'אחר'...
T ThaGaPa New member 10/10/03 #11 מה שעצוב הוא שאין יותר דברים חדשים (מופע ההפרדה שלהם נערך בשנת 2000) שחאריס הפסיק להופיע וכיום מופיע רק פאנוס
מה שעצוב הוא שאין יותר דברים חדשים (מופע ההפרדה שלהם נערך בשנת 2000) שחאריס הפסיק להופיע וכיום מופיע רק פאנוס