אשרם במדבר

אני משחק עד היום...

פוקר, שח, ברידג' ועוד. אבל לא אשחק בקלפי טארות... העובדה שמעטים עושים כסף מחולשתם של רבים ידועה... אומר לזכות האשרם הם לא עושים לצערי כסף!!!!! הקבליסטים (לא כולם) הבבות, הרבנים, הפסיכולוגים ועוד כן עושים הרבה כסף על חשבון חולשת האנשים. בברכה

כל מי שמתנדב לעזור לחלש ללא השקעה

ממשית בתמורה, עושה כסף על חשבון החלשים. אצלנו זה באבות והבאבונים שבאים אליהם. ואצל גויי המזרח זה האשרמים והאישה-רמות. הכל זה השקעה כלכלית מבטיחה רווח נקי לכל מפעילי הכתות האלה. בנאדם מודרני ותבוני לא צריך את כל זה, כי הוא יכול לשפק את דרישות הנפש למשחק חברתי, או הסתכלות אישית בדרכים יותר אינטליגנטיות.

לא מסכים עמך Roger Johnson Smith

אשרם במדבר אינו עושה כסף ולכן הם עלולים להסגר... ארבע מתוך עשרת חברי המגל הראשון אינם מקבלים אפילו דמי כיס! ששה מקבלים שכר סמלי. נכון יש דרכים אחרות... איני משוכנע שטובות יותר ובוודאי לא זולות יותר. מי שאיני זקוק לעזרה שיבושם לו. במפגש הראשון באשרם, אמרתי, כי באתי מתוך סקרנות ועל מנת להתרשם ממקור ראשון. וזכיתי ליותר!!! בידידות

שלושה ימים ושני לילות...

חומרים: גבס, חמרא, דפי ניר וקרטון לציור, צבעי מים וגואש הכול ללא גבלה... לינה בחדר ממוזג אויר, רוב האולמות ממוזגים... שלוש ארוחות צמחוניות, טעימות מאוד וללא הגבלה פירות ושתיה (קרה וחמה) במשך היום והלילה ללא הגבלה. סה"כ 680 ש.ח. ללא הצאות נסופות כול שהן! אתה בכנות מאמין שהם מרווחים? ואם כן יבושם להם! מגיע להם! אגב שכחתי שלושה מנחים!!! והגשת מים קרים במשך כול היום.

אאהדר וקלפי הטארות.

בוקר טוב גל ים... (הנוף המועף בעיני) אאהדר חבר המעגל הראשון של אשרם במדבר. בחור נבון... האדמינסרטור של האשרם... כתבתי בקיצור על המבנה הארגוני חברתי שלהם והוא מיוחד ומענין. לצערי, איני מאמין!!! אין זה אומר שאני פוסל או מבטל את אמונתו של הזולת. האמיני לי אני בגילי עדיין מחפש, ללא הצלחה וכבר כתבתי עם כול שנפגתי לשיחות ארוכות וקצרות. ושוב לצערי, עם השנים אני יותר ויותר סקפטי. גם ללא האמונה ולמרות... אני משתדל שחיי, כול עוד שאני חיי, יהיו נקיים ונעימים! בברכה

גל ים..

New member
בכל התחום הרוחני אתה קודם כל צריך

להאמין ..אתה חייב לבוא מנקודה גבוהה של אמונה ..שזה שעומד מולך וממולך..אתה בוטח בו ואתה רוצה ומוכן לקבל את מה שהוא אומר.. והרי ידוע לכל שבין שני אנשים יש אדם שלישי לא ניראה ..והוא זה שמעביר לקורא הקלפים את המסר כדי להעבירו לישות המבקשת לדעת דברים .. שוב זה עניין של אמונה..ובעיקר לסמוך על הצד השני ... ואני מאחלת לך אריכות ימים ורק לראות דברים יפים בחייך.. אמןןןןןןן

אתה צריך....

ידידתי גל ים, איני צריך להאמין.. בכדי להינות... בכדי להיות אדם הגון ועוד. איני מאמין בקלפים וכדומה... אבל קצת רברבנות (מצידי) הסברי את הקלפים התקבלו ע"י משתתפי סדנא לא פחות מהסברי המנחים. דוגמא נוספת: רבים משועבדים להורוקופ ושוכחים, שבארצנו הקטנה כל הורוסקופ מתיחס לחמש מאות אלף בני אדם (6.000.000 לחלק ל12). המקריות הסטטיסטית מתקיימת במספר בני אדן קטן בהרבה. בברכה.

למעלה