אשרי המאמין

אשרי המאמין../images/Emo92.gif

פנה אלי חבר טוב שאשתו חולה במחלה ממארת, לא עלינו, וביקש ממני להדליק נר ביחד עם נרות השבת בתפילה להצלחת ניתוח קשה שאשתו עומדת לעבור ביום ראשון הקרוב. אני פונה אליכם חברות וחברים, הצטרפו אלי, הדליקו נר ושאו תפילה. שבת שלום, אריאלה

שרי 43

New member
קרייתית יקרה

אני כואבת את מה שהמשפחה עוברת. מביטה על תמונת הילדות, על תמונת האישה, חושבת על הבעל שצריך לראות במכאובי האישה שאיתו מבלי יכולת לעזור בצורה ממשית. מבטיחה לחשוב עליה ביום ראשון מחשבות הכי חיוביות שאפשר, שהניתוח יעבור בשלום. אני לא ממש בטוחה שנר זו התשובה, אבל עניני אמונה זה כמו ענינים שבלב...דבר מאד אישי. אז המחשבה שלי זו מעין תפילה שאני אשא לשלומה וחיבוק חזק למשפחה שתעמוד במסע היסורים הזה מלוכדת וחזקה.

שרי 43

New member
תגידי קרייתית...

טוב לי בתור שרי...למה את מתעקשת להפוך אותי למה שאני לא? חחחחחחחחחח

שרי 43

New member
אז מה..אז מה...

אם שתינו בלונדיניות חטובות ומדהימות.....ככה צריך להתבלבל ככה?

קוב

New member
מה שנכון נכון אבל

אחרי טפול מתמשך באנקבזציה אני שוורץ הנגר

שרי 43

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מישהו צריך לסדר את האף של פינוקיו לא??????????? אוהבת את הראש המופרע שלך..... וכאן היתה צריכה להיות מוצמדת נשיקה אבל כמו שאנחנו מכירים את תפוז...תמיד שצריכים אותם.....שזה חסך לקוב הסמקה מיותרת חחחחחחחחחחחחחחחח

קוב

New member
אני??? מה פתאום!

אני לא מסמיק, זה אדום טבעי... ככה זה אצלנו הפרסים

motin10

New member
קרייתיתתתתתתת

קרייתית חמודה בתור אחד שעבר משהו רציני ...והמשפחה סבלה תקופה ארוכה ..אני מבטיח שביום ראשון אני ינסה להעביר בשפה שלימדו אותי בבית החולים וזה אנרגיות חיוביות ..ואני מאחל מכל הלב ששבוע הבא תיכנסי שוב לפורום ותגידי תודה תודה תודה הכל בסדררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה