אשראם במדבר

eitanreder

New member
אשראם במדבר ../images/Emo24.gif

להרגע .זו אינה פרסומת ירדתי ןביליתי 4 ימים של ניקוי ראש ,ניקוי גוף ..וניקוי ..טוב לא חשוב . מומלץ ביותר למי שמחפש מקום אנרגטי משהו לצורך טיפול עצמי או באחרים. לצורך הטענה אנרגטית .. נותן את הזמן לעשות רייקי כמו שכתוב בספר ,ולא משנה איזה ספר. נותן את הזמן להוציא דברים החוצה ( אוי הרי ,כל כך רציתי להוציא לך ) היה נחמד וממצה .ואם אי פעם הפורום הרדום הזה על כל המציצנים שבו יחליט שאולי אולי הגיע הזמן לעשות אחד למען השני ולמען אחרים..יש על מה לדבר.

magda

New member
אז בואו נדבר ונעשה טיול לשם....

זה יעזור לגיבוש הפורום וכמו שאמרת ימלא מצברים ריקים. תחשבו על זה

אסתי69

New member
רק שזה לא נראה לי

טיול ולא גיבושון זה נראה לי המקום להיות בו בשקט אז..........איתן מה עוד יצא שם? ברוך שובך איש :)

eitanreder

New member
מה ומי ולמה וכמה ../images/Emo163.gif

המחיר לאדם ללילה הוא 120 שקל אלא מי שרוצה לרדת (אפשר גם לרדת לי )לשבועיים (אם אני אחזיק מעמד) ואז המחיר הוא 600 שקל וזה כולל 3 ארוחות צמחוניות ביום ודורש עבודות שירות והשתתפות ב3 מדיטציות שמשתנות בכל יום. אנשים נהדרים יש שם ותחלופה גדולה .אפשר ללכת לטייל בסביבה ואפשר לדבר עם האנשים במקום ,שלכל אחד ואחת מהם יש להציע זוית ראיה מופלאה על החיים. לצערי .(כי רציתי לחטוף לשם את אסתי )אין גישה לא לשירותים ולא לחדרים לנכים על כסאות גלגלים. לנכים בשכל כמוני לדוגמא לא רק יש גישה ,אלא אפילו מתקבלים בשמחה . אנשי המקום נהדרים אחד אחד ואחת אחת .רפיק (הרי שקט )הלו הוא תמיר קמחי עושה עבודה מצוינת במקום.

נועיק

New member
מה ששכחת לכתוב

זה ששבועיים - זו תוכנית שנקראת וואמפ - מדיטציה בעבודה - משהו כמו שיטה טיפולית, או הבנה עצמית, או כל הגדרה אחרת ולכן יש חובה להשתתף בדברים של התוכנית.

נועיק

New member
יופי שנהנית

וטוב שחזרת ולמי שממש רוצה להיות שם אבל לא יכול כרגע אז הנה האתר שלהם, כולל הרבה מידע על פעילויות שהם עושים שם - tantra.co.il (כדאי להציץ בתמונות, אולי נראה שם את איתן בעירום בבריכה...)

אסתי69

New member
נועה....זה האתר של נמאסת לזה

התכוונת? או ש.... http://www.tantra.co.il/ashram/ :))

נועיק

New member
נו, הבנת

עכשיו שהאחרים יחפשו למה התכוונתי (כאילו שאני יודעת) לחפש זה טוב כי מוצאים דברים שלא התכוונו לחפש בכלל אז קודם כל להכנס לאתר, אחר כך לחפש אשראם ואז לפני זה למצוא בדרך עוד הרבה רעיונות נחמדים ויום טוב לך

../images/Emo45.gifאני רוצה

אם יארגנו משהו, ואפילו לצרף עוד אנשים שאני חושבת שיואהבו את זה.

נועיק

New member
אז קחי יוזמה ותארגני -

תמשיכי את מה שהתחיל - הרעיון הוא לצאת באמצע השבוע או בסוף שבוע שאין להם פעילות בו (די נדיר אבל אפשרי) כשהבעיה היחידה שהיתה אז ואיתן בדק אז אפשר לשאול אותו - מה הנגישות לנכים. כל השאר כבר יסתדר - לקבוע תאריך ולצאת.

למעלה