אשקלוני,

gokussj2

New member
יש לי תשובה

אין לי מושג , כמה זה עולה לא ממש איכפת לי העיקר יש מה לעשות בשיעור

matan 18

New member
ועם המורה שלך יום אחד תקלוט אותך

גולש לאתרי סקס? ותשים לב שהיד שלך במיקרה בתוך המכנסים!

gokussj2

New member
פחחח דבר ראשון

אני לא מחשבן למורים מהיום שדרכתי בבי"ס בכיתה א' , דבר שני אם היא תעיז לבוא אלי ולקחת לי תפלאפון ההיא מקבלת או יריקה או אגרוף לבחירתה...

gokussj2

New member
מורה זה חרא של עבודה

אתה יכול להיות בנאדם טוב אבל ישנאו אותך רק על העובדה שאתה מורה ובצדק ,הם כל הזמן מתעקשים לבוא לבי"ס , איך הם מעיזים

Brolly

New member
חחחח, עכשיו שאני חושב על זה מזה

לא עשיתי בעיות למורים.... מורים לא יכולים לעשות לך כלום, אתה פשוט צריך לאיים שאתה תגיש תלונה או משהו והם יסתמו את הפה אבל בקשר לפלאפונים זאת בעיית משמעת, ואם יש לך הורים שלא שמחים על עובדה שהם ישמעו שאתה בשיעורים מדבר בפלאפון או משחק בו אז כדאי לך פשוט להתאפק עד ההפסקה
בעיות משמעת בבצפר זה לא דבר משמעותי, אבל בשביל מה סתם ככה לערב הורים וכל זה...

gokussj2

New member
סמוך עלי ההורים שלי הם לא מהסוג

של "היית ילד רע אתה תיענש" , זה יותר כמו "שומעים המורה הבת טיבוגה באה אלי בשיעור וזיינה לי תשכל בגלל שגלשתי באתרי סקס בשיעור אז אמרתי לה לכי דחפי אצבע לתחת" ואז תגובתם: "טוב" :)

Kingeh

New member
לול...

יש לי רק שאלה אחת. אתה מעל גיל 18 שאתה מרשה לעצמך לגלוש באתרים כאלו?

gokussj2

New member
שאלה לא לעניין

הרבה שגולשים שם התחילו לגלוש בגיל צעיר , יסודי בערך...

FireZeroX

New member
נצל"ש.......

תגידו יש פה מישהו אחד שהשם Sonic The Hedgehog מוכר לו או שהוא אפילו מתמצא בנושא? שמתי לב שאפשר די להשוות בין הדמויות של סוניק לדמויות של דב"ז, וגם בין הכאוס אמראלדס לדראגון בולס...

Kingeh

New member
כי זה מאותו יוצר

אם אני זוכר נכון. גם יש משחק שנקרא קרונו משהו, שהדמות נראית כמו טראנקס עם שיער אדום פשוט. או משהו כזה. זה הכל אותו יוצר. או אותה חברה...

FireZeroX

New member
סגה אף פעם לא היתה קשורה לדבז...

החברה SEGA אף פעם לא היתה קשורה בשום דרך לדב בכלל. השאלה שעדיין נשאלת היא: האם עוד מישו חוץ ממני מכיר?

Kingeh

New member
אני אומר לך

שזה כן קשור. אני שאלתי על זה לפני שנתיים וחצי בפורום אחר ונתנו לי הפניה לאתר שהסביר את זה. לא זוכר את האתר. תשאל בפורום אנימנגה למה קרונו קרוסיידר דומה כל כך לדרגון בול זי.

gokussj2

New member
אתה בטח מדבר על זה...

אבל הוא שאל על סידרה אחרת... בכל מקרה הנה

Brolly

New member
Chrono Trigger

ד"א, אחד המשחקי תפקידים הכי מהנים שיש לאמולטורים רק חבל שלא סיימתי אותו לא היה לי שום מושג איפה למצוא את הקרונו טריגר כבר נשארו לי בקושי בוסים והייתי בשלב מזה מתקדם במשחק... נראה לי מחקתי את זה

gokussj2

New member
עשה טובה , אם יש לך קישור או

דרך אחרת להשיג את המשחק , שתף אותנו , נשמע טוב

Brolly

New member
אמממממ, אם אני זוכר נכון אז אני

מצאתי את זה באיזה דף של אמולטורים ומשחקים אליהם נראה לי שיש לי את הלינק לזה בפייבוריטס באינטרנט אקספלורר אבל אני לא בטוח שאפשר לפרסם את האתר כאן אחרי הכל זה משחק שיש עליו זכויות יוצרים ואמולטורים זה לא דבר כ"כ חוקי תשלחי לי הודעה בפרטי ואם אני אמצא את זה אשלח לך לינק

URNFS

New member
רציני אתה לא מכיר את סוניק הקיפוד?

פריקים! כלכך פריקים!!! @___________________@

למעלה