אשקלוני

roychu

New member
אשקלוני ../images/Emo46.gif

עם אתה בוחר בעצמך, איכשהו, תפסיק עם זה, זה לא יכול להיות כל כך הרבה קולות.

ashkeloni

New member
אני לא מאמין!!!

אתה מאשים אותי ככה? אני לא מאמין!!! בחיים אני לא אעשה דבר כזה שפל!!!

HairyTowel

New member
מה?!

אני יכול להגיד בודאות, שיש לו שלושה קולות, אני ושני חברים שלי מהכתה, תמיד בפורום הזה, אולי אנחנו לא כותבים, אבל אנחנו לומדים ה-מ-ו-ן ממה שאתם כותבים, הרגע דיברתי אתם, ואהם בחרו באשקלוני. אני בטוח במיליון אחוז, שיש עוד מלא אנשים, שאולי לא רושמים בפורום, אבל הם קוראים בו. הם חברי פורום לא פחות ממכם, וגם להם יש זכות להצביע. אני יודע שאני, בפורום אחר, שהיה הראשון שהשתתפתי בו, קראתי בו שבועיים לפני שהיה לי אומץ לכתוב בו. ויש עוד מלא שיושבים ורק קוראים, והם מחכים להזדמנות לעזור או לזרוק מילה.

ashkeloni

New member
אתה יכול לבדוק...

ותראה שהוא לא אני... תראה כמה הודעות יש לו בפורום משחקים... לי פשוט אין הודעות בפורום משחקים כי המנהל חסם אותי להיום כי מנהל פורום משחקים אידיוט!!! הוא רצה שאני אוריד את החתימה שלי...הנהלת הפורומים אמרה לי שאני לא צריך להוריד את החתימה...אבל הוא בכל מקרה חסם אותי...

HairyTowel

New member
פחחח...

או שאתה לא מקבל תשומת לב בבית, או שאתה סתם פרנואיד, בן-אדם, תעשה לי טובה, תפסיק, בוא לא נרד לרמה כזו...

ashkeloni

New member
אחי?

ממתי אתה אוהב דרגון בול זי? -אם מישהו רוצה לדעת מאיפה אני מכיר אותו...אני מכיר אותו מפורום משחקים... חשבתי שאתה מתעב את דרגון בול זי...

אז למה אתה מביא אנשים שלא

קשורים לעזאזל??! קטע כאן הוא לא שיצביעו בסקר רק אנשים מהפורום כדי שהתוצאות יהיו הטובות ביותר??! עובדה שאני לא מתלונן על עידו אני יודע שהוא לא מעצבן ניובי כמוך! זה ממש מתאים לך אשקלוני!

ashkeloni

New member
קראת את מה שאמרתי?

אמרתי שאני מכיר אותו מפורום אחר!!! חשבתי שהוא אפילו לא אוהב דרגון בול זי... אני לא אמרתי לו לבוא לפורום...

ashkeloni

New member
סליחה? מה זה אמור להביא?

אתה סתם זורק האשמות באוויר!!! אני לא מביא אף אחד לפורום כדי שהוא יצביע לי!!! פעם אחת הבאתי מישהו לפורום והוא חשב שהפורום דפוק (וחטף על זה אגרוף) מאז אני לא מביא אף אחד לפורום...... אני לא מאמין שהיית מאשים אותי כך...

היי כולם!

כמה זמן לא הייתי פה! אני רואה שאתם בוחרים מנהל נוסף הא? לדעתי הדרך הכי טובה ורצויה להפטר מהמציפנים זה פשוט..... לחסום את החארות הקטנות!! זה כל-כך קשה??? בכל אופן ראיתי את הסקר והצבעתי (לא מגלה למי*_*). ראיתי שמלא משתמשים חדשים (לא מציפנים) הגיעו, אז לכל מי שלא אמרתי לא ברוך-הבא, הנה אני אומר: ברוך הבא! מישהו יודע לאן קזו הלך?? כולם מדברים על זה שהוא נעלם... שוב!! טוב אמרתי מספיק אז אני חושב שאני אלך לנדוד לעוד חמש שנים ואז... אז אחפור לכם בשכל עוד פעם!!! מואמואמואהאהאהאהאהאהאהאהא!!!

ashkeloni

New member
אוקיי....אני יכול להציע הצעה?

טוב...כמו שכולכם בודאי שמתם לב... שלומי (המנהל השני) לא נכנס כבר המון זמן לפורום...אז חשבתי קצת והגעתי למסקנה...למה שלא נוציא אותו מהנהלת הפורום, ונשים גם אותי וגם את עידו? עובדה שאתם רואים שהרבה רוצים שהוא יהיה מנהל (ובצדק) וגם הרבה רוצים שאני אהיה מנהל (ובצדק) אז באמת...אפשר לעשות עוד סקר לראות מי רוצה ששלומי ישאר בהנהלת הפורום, ואם רוב המצביעים יסכימו נוריד אותו ונשים גם אותי וגם את עידו בהנהלת הפורום ביחד עם רוי...מה אתם חושבים? ---נ.ב. מי שלא אוהב את הרעיון בבקשה לא לקטול אותי

Light woman

New member
../images/Emo31.gif |איקון זועם במיוחד|אוקי. עכשיו

התעצבנתי. תזדיין אתה. אתה יודע בכלל מי זה קזבובו?!?!? הוא זה שייסד את הפורום! אני בחיים לא אסכים שהמייסד יעוף. בחיים. אולי חשבתי על זה, אבל למה להעיף מנהל כי הוא לומד?!?!!??!?!? תזדיין!!!!!!!!!!! וסלח לי על השפה הבוטה רוי, התעצבנתי.

ashkeloni

New member
סליחה!!!

לא ידעתי שהוא לומד וחורש עכשיו... תקשיבי...אני לא זוכר שהוא כתב שהוא יעלם לזמן מה... חשבתי שהוא נטש אותנו... מצטער...גם אני לא רוצה להוריד אותו אם הוא לומד!!! להיפך, הוא צריך לקבל עידוד אם זה מה שהוא עושה!!! אבל הוא לא הודיע שהוא יעלם לקצת (כבר לא קצת) זמן... ועוד משהו...גם אם מישהו הקים פורום זה לא אומר שהוא ישאר מנהל הפורום לעולם ועד.....אני לא אומר את זה כדי לעצבן אותך...פשוט זאת עובדה... אם הוא חוזר בזמן הקרוב אני אהיה שמח!!! הסיבה היחידה שרוי נכנס לפורום זה בגלל שהנהלת הפורוםמים דיברה איתו (אני גם ביקשתי ממנו לפני כמה ימים באייסיקיו להיכנס לפורום והוא אמר שאין לו זמן...) אז אם הנהלת הפורומים לא הצליחה להשיג את שלומי אז כנראה המצב באמת גרוע... יודעת מה...? לפחות שירשום מתישהו השבוע שהוא עדיין לא נוטש אותנו... חבל לאבד מנהל כמוהו שעשה עבודה מצוינת ובזכותו יש לנו את הפורום הזה!!!

roychu

New member
../images/Emo46.gif עכשיו באמת הזגמת, מסכים עם כל

מילה של לייט. חוץ מהקללות
ובכל זאת, אני לא חושב שהוא חייב להגיד לך לאן הוא ולמה, לא ככה?

ashkeloni

New member
למה הגזמתי?

מנהל פורום אמור להיות בפורום!!! להזכירך... הוא לא היה בפורום כבר יותר מחודש!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות שיכנס מדי פעם לומר שלום!!! אבל לא...הוא אפילו לא נכנס לפורום... וגם אתה לא היית בפורום הרבה זמן... לעומת זאת...יש כאלה שיש להם את הזמן הפנוי להיכנס לפורום כדי לנהל אותו!!! כמוני וכמו עידו (כי למה שמישהו יציע את עצמו לניהול פורום אם אין לו זמן?)

למעלה