אשפרה

danit98

New member
אשפרה

אחרי שהרכיבו אצלי דלתות אלומיניום נוצרו נזקים קלים לקירות במיוחד בפינות. הבנתי שאני צריך לעשות אשפרה. מה זה ואך עושים אותה תודה אדי

פ123

New member
אשפרה

בתהליך התקשות הבטון נפלט חום רב (יחסית כמובן) לא ניכנס כאן לעומק הגישפט תהליך האשפרה נועד לספוג את חום ההתקשות (תהליך ההידרציה) עד כאן בלבול הביצים. אשפרה מושגת ע"י קירור אזור הבטון הנוצק בד"כ פשוט ע"י הרטבה במים. וכל המרבה הרי זה משובח.

פ123

New member
אשפרה לאלומניום

מה לא קשור???? אופס אני אבדוק שוב בקלסר של מבוא לחומרי בניה.......
מבין השורות (בכתב נורא קטן) אני מבין שקודם לקיבוע פרפילי האלמניום בוצע עבודת בטון..... בפורום לומדים לראות את הנסתר......אולי נעשה הסבה למכשף..... (בואנה היום יש לי מצב רוח.....
)

danit98

New member
תיקון

אולי אני בלבלתי משהו וישלחו כל המומחים. אחרי הרכבת דלתות (חיצוניים) הטיח ניפגע. לשאלתי מה עושים תשובת אנשי אלומיניום היתה תעשה טיח ואחר כך אשפרה (על מנת שטיח יהי חלק ללא גירגור של חול הנימצא בטית). מכאן היתה שאלתי מה היא אשפרה. יתכן ואני טעיתי לא הבנתי נכון. בכל אופן עשיתי טיח (טית + מים + קצת מלט) ויצא עם גירגור. איך אני עושה החלקה של טיח לפני צבע? אדי

פ123

New member
החלקה

לגבי אשפרה....ראה תשובתי הקודמת, (רלוונטית גם לטיח) לגבי ההחלקה, בשטחים וברצועות קטנות ניתן פשוט למרוח שכבה דקה של שפכטל להמתין לייבוש ולהחליק בעזרת נייר לטש מס´ 1

כדי לקבל קצת מושג על מה ולמה

ולא ל היות כסומים באפלה. יש בטג ליין תשובה מפורטת הנקראת משהו כמו צמנט , מלט, בטון, טיח ועוד... שגם תבינו מה אתם עושים... בהצלחה

למעלה