אשפי מחשבים

shushila

New member
אשפי מחשבים

איך נהיים אשפי מחשבים אשפים בגלישה אלה שמכירים השכלולים הכי משוכללים הלינקים והתמונות וההוספות - בפורומים אלה שמשתמשים ראשונים בצ´טים הכי מתקדמים בגאדג´טז הכי מדהימים איך איך איך אומרים שדרך התנסות בלבד אין קיצור דרך? תודה וביי אני אגב רק התחלתי לנסות לשלוח הודעות בפורומים לא יודעת מה עושים פה בכלל מי רוצה לעזור לי

פגעסוס

Well-known member
רק התחלת...

ואת כבר שולחת הודעות בצורה מצויינת. בקשר לפורומים אין הרבה מה לדעת. עברי על רשימת הפורומים וצייני לעצמך אילו נושאים מהרשימה מעניינים אותך. הכנסי לפורום וקראי את ההודעות האחרונות (מומלץ לקרוא גם כמה דפים אחורנית), כך תביני את הסגנון באותו פורום, על מה הם אוהבים לדבר בעיקר, על מה כבר דיברו וכו´. את יכולה לרשום הודעת הצטרפות לפורום "שלום שמי **** ואני חדשה...". לדעתי ההודעות האלה מיותרות, אבל הרבה אחרים אוהבים אותם. מצאי דיון מסויים שמעניין אותך, ואם יש לך מה להגיב בקשר אליו, רשמי תגובה. רק שימי לב שאת מגיבה להודעה הנכונה (הרבה ויכוחים מיותרים היו נחסכים אם אנשים היו מגיבים להודעות הנכונות). GYXOIO

נירש

New member
מסכים עם פגעסוס...

ואכן הדרך הכי טובה ללמוד דברים כאלה היא בעצמך. כלומר, כל עוד את לא מוחקת את המחשב :) אבא שלי, לדוגמה, לא ידע כלום במחשבים, ואני לא ממש הצלחתי להסביר לו כי "טסתי בחומר" - הוא פשוט התיישב כל יום מול המחשב, הגדיר לעצמו מה הוא רוצה לעשות ולמד בדרך של "ניסוי וטעייה". ומה שלא ידע - אני עזרתי לו. אני בטוח שאותו הדבר תקף גם לגבייך - תנסי לבד. מה שלא תדעי, תשאלי - יש פה המון אנשים שישמחו לעזור
ודבר נוסף, לגבי ההודעות "שלום, שמי..." - לדעתי תלוי באיזה פורום. למשל בפורום "תמיכה טכנית" לא הייתי שם הודעה כזאת, כי אין שם ממש "קהילה" - כל אחד בא, שואל והולך... לעומת זאת, בפורומים יותר "מגובשים", הדבר מתקבל בשמחה. איך תבדילי בין הפורומים? או ע"י הודעת המנהל, או שפשוט תנסי ותראי...

למעלה