אגב דרדסים שאלה שאני חובטת בה כבר שנים... דרדסבא... דרדס אבא או דרדס סבא אה
ר רותמיקה New member 8/3/04 #12 אגב דרדסים../images/Emo29.gif שאלה שאני חובטת בה כבר שנים... דרדסבא... דרדס אבא או דרדס סבא אה
א אורלי אשפוז בתפוז New member 9/3/04 #29 וואלה...גם אני תהיתי בנושא ואין לי תשובה... חכי, אני אתקשר לאמא שלי... אני בטוחה שהיא שמרה חלק מספרי הדרדסים שלי... עדכונים בהמשך!!!
וואלה...גם אני תהיתי בנושא ואין לי תשובה... חכי, אני אתקשר לאמא שלי... אני בטוחה שהיא שמרה חלק מספרי הדרדסים שלי... עדכונים בהמשך!!!
T TauraMan New member 8/3/04 #16 דרדסקייטר../images/Emo12.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
T TauraMan New member 8/3/04 #18 דרדסטאלין../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif דרדס קומוניסט שישב יותר מדי בשיעורי היסטוריה..
דרדסטאלין../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif דרדס קומוניסט שישב יותר מדי בשיעורי היסטוריה..
O oh-da New member 8/3/04 #20 יש לייייי דרדסירופ(מייפל מקולקל) דרדסטלניםMלך או לחילופין: דרדסMלך(הסטלנים) דרדסקיילי דרדספוטטד או: דרדSpotted דרדס לאקי, אני רוצה לראות את לאקי דרדסית!!!!
יש לייייי דרדסירופ(מייפל מקולקל) דרדסטלניםMלך או לחילופין: דרדסMלך(הסטלנים) דרדסקיילי דרדספוטטד או: דרדSpotted דרדס לאקי, אני רוצה לראות את לאקי דרדסית!!!!
L LeAnNe New member 8/3/04 #23 דרדסגראס../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif דרדסהומו דרדסינמה