אשפוז בתפוז - 070304

אשפוז בתפוז - 070304

היה קשה אבל היה. התכנית הפורימית שלנו לוותה בהמון המון תקלות - אבל שרדנו גם את זה. המשימה שלכם לשבוע הקרוב היא להביא לנו דרדסים שטרם חשבו עליהם. הציעו המון המון בתכנית - וכל מי שהציע שיציע שוב כאן כדי שנוכל לחלק לו אולי את הדיסק של שרונה ודניאלה פיק. שבוע הבא אנחנו חוגגים את "יום הזכרון לסובלים מסניליות". (אם נזכור לעשות את זה...) להתראות בשבוע הבא.

אמממממממממממממ../images/Emo163.gif

הצלחתי לתפוס את הדקות האחרונות של התוכנית, ואתם מוטרפים לגמרי! מזל טוב!
בכל מיקרה........................... אם הבנתי את המשימה, אז הנה דרדס אחדדדדדד, דרדס-חרמן! נכון שהיו צריכים לעשות אחד כזה?!

DMAN3

New member
דרדסים

1.דרדספר הומו-ספר הומו 2.דרדדץ-דרדץ שהו אחד מהדצים 3.דרדסוטול -הדרדס שהוא כל הזמן בסוטול 4.דרדפק -הדרדס שכל הזמן נדפק 5.דרדתפוז-הדרדס של דתוז 6.דרדאחמד-דרדס ערבי 7.דרדפוז-דרדס שצריך אישפוז בתפוז 8.דרדאפאן(fun)-דרדס שגל היום כיף לו 9.דרדסיתון -הדרדס שרק קורא עיתונם 10.דרדמנאייק -משטרה

DMAN3

New member
שחכתי אחד

דרדדנדוש-הדרדסית שמשדרת בחדר לא רק בלונדינית בבלוגTV וזכתה בהוואי

DMAN3

New member
עוד-

דרדטייב דרדגבסו דרדשירי מיימון והמנחה-דרדצביקה הדר *דרדצביקה פיק *דרדידן רייכל *דרדורבנים -להקת הדורבנים *דרדדוס-דרדס דוסי *דרדהי גיא *דרדופיל-דרדס פדופיל *דרדובינה-דרדס בקומבנה *דרדיפופ -דרדס היפ הופ *דרדפופ-דרדספופ *דרדרוק-דרדס שאוהב רוק *דרדילמה-דרדס בדילמה *דרדסאמק-דרדס ערס

אתה פשוט נ-פ-ל-א!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אין כמוך DMAN3 ! אילו רעיונות! בקצב הזה אנחנו נצרף אותך לצוות התכנית! (אם כי זו לא חוכמה...אני אעשה את הכל כדי להעיף את דרדחנון-פרב מהצוות...) חחחחחחחחח (נא לדמיין את הצחוק של גרגמל). גרגר-אורלי.

אל תשאלו מה קרה ביומולדת של רוני!

בדיוק בדקות אלה הגעתי הביתה לאחר שאני, יניר וכפרי עליה היינו במסיבת יום ההולדת של רוני דואני. המסיבה התקיימה במועדון ה - Expose בת"א (יש לנו אפילו כמה ספוטדים ואפילו בישעסים בנדבר בשידור...יוווווו - איזה בישעס היה לי עם רוני...למה זה תמיד קורה לי...). בכל מקרה - בעל המועדון סרב להכניס את כל חבריה של הסופרסטארית הקטנה, והיא...לקחה את המיקרופון ו...הזמינה את כולם אליה הביתה. מיותר לציין שא-נ-ח-נ-ו חזרנו הביתה לישון...
כל הדיווחים יהיו ב"אשפוז בתפוז" ביום ראשון.

SofyTofy

New member
אוי שיט!../images/Emo103.gif

לאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאא בבקשה תגלי לא!! לאאאא אל תעשי לי את זה. NOT

אתם קרועים לגמרי! אין לי מה לומר

אבל אתם מגניבים בטירוף. ואגב - אהבתי את התחרות! אני חולה על דרדסים! קבלו שם פיצוצי: דרדסומלי (כי אני אומרת - די לאפליה! לא ראיתי דרדס כושי מימי...)

DMAN3

New member
לכל מי שראה את אישפוז בתפוז

שישרשר לפה _________________________________________________ השידור היה נחמד אב רובו היה תקלות!!

אלו שהצעתי:

- דרדסילברג - דרגספושניק - דרדקל - דרדסופי-טופי - דרדישפוז - דרתפוז - דרדרינת

SofyTofy

New member
חמוד אתה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

דרדסופי-טופי רולז!

SofyTofy

New member
דרדסאון../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

כי זאת אני
אבל אין כמו דרדסופי-טופי של גלעד

TauraMan

New member
דרדצומי../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

במיוחד לאנשים מסוימים (והמבין הבין [או שלא
]) דרדסקסי

תחרה

New member
דרדמתעברת ודרדכובעון

איפה המשטרללת שעשתה כל כך הרבה סרטים כחולים?ואז בא דרדכובעוןוהמציא את הפטנט איך לכייף בלי להציף את העולם בכחולים חדשים.

למעלה