אשפוז... (??)אולי ט

רגישה1855

New member
אשפוז... (??)אולי ט

אני לגמרי שוללת. אני לא מוכנה. אני רוצה שגרה. אני רוצה להיות נורמלית ורגילה ולסיים צבא כמו כולם. אני מפחדת מלהיות שם, עם סביבה חולה, בלי חופש, בלי יותר מידי חברה, בלי הרבה אנשים-לבד. אני מפחדת מתרופות ואני לא מוכנה לקחת. אני מפחדת מהאוכל שמה(כי אני רגילה לאוכל בבית), ומהארוחות והחוסר חופש בזה. מפחדת מהשקילות שם ומהחוסר אונים המטורף. מפחדת מהקשיחות. אני פשוט מפחדת. אני לא רוצה לעזוב את המטפלת שלי.... היא כל כך מקסימה! ואני רוצה שהיא תטפל בי, ולא אף אחת אחרת באשפוז... ואני רוצה שהיא תיהיה שם, ושהיא תחזיק שאני נופלת.
אם כך... האם יש מקום באמת ״לנוח״ שם מכל החיים המטורפים האלה בחוץ??? מי שעברה את ה״חוויה״ הזו... איך, איך ואיך...? זה באמת עוזר? באמת אפשר להוציא שם את המסיכה הזו? באמת יש מנוחה??
אני חסרת אונים. באמת באמת.

רגישה1855

New member
תודה
אחכה...

רגישה

אני מבינה מההודעה שהמטפלים שלך חושבים שאת צריכה אשפוז?

אם כן, אני חושבת שאת בהחלט צריכה לשקול את זה.
כשאת חסרת אונים לאורך זמן, אשפוז יכול להיות המקום שיחזיק אותך מבחוץ עד שתוכלי לחזור ולהחזיק את עצמך.

רגישה1855

New member
לחוצה כל כך ט

אני ירדתי עוד במשקל
דיייייי
אני מפחדת
אני לא רוצה!!
אני לא שמחה שירדתי, אני מפחדת
אבל אני שמנה ומגעילה כל כך
אבל אני כל כך חלשה

המטפלת שלי רוצה אשפוז. אני לא רוצה!!!!!! הדיאטנית עוד חצי שנייה כבר לא לוקחת אחראיות במסגרת המרפאה אלא באשפוז.... אמאלה זה לא הגיוני

ובפנים... הכל כל כך קורס לי. ואני לא מצליחה לדבר. וכל הפלאשבקים כל כך כואבים לי ואני לא יודעת מה לעשות.
ואני לא רוצה אשפוז, ואני לא רוצה תרופות ואף אחד לא מצליח להבין את ההתעקשות שלי וההתנגדות שלי

אני מרגישה כל כך הרבה
באמת אני מפחדת....
אמאלה

די כבררררר

למעלה