אשנים הקשיבו.............

Tom50

New member
אשנים הקשיבו.............

האתר של השוטים די מאכזב......... הוא רק באנגלית, הוא קטן מאד ועם חרא של עיצוב..... אז אני מתחיל לבנות להם אתר מעריצים גדול יותר, מושקע יותר, ויפה יותר.......... כל מה שאני צריך זה חומר כמו: תמונות, קליפים ומידע כתוב. ואני מבטיח לכם בסוף החופש אתר......

DidjiT

New member
וואי פצצותתתתת

אם היה לי חומר הייתי עוזרת לך..

edlessme

New member
אחשלי... אם אתה צריך עזרה

בתיכנות של האתר וכדומה אני יכול לקחת עליי איזה דף שניים... גם אני פניתי אליהם באי מייל.. רק שלא יודע... מיקרוסופט מירשעים אליי...

תקשיבבבבבב ותקשיב לי טוב!!!

אברהם היה כאן לפני כמה זמן ואמר שהם באמת רוצים לשפץ ולבנות אתר חדש יותר איכותי יותר מעודכן יותר טוב!!! הם ביקשו אנשים שיודעים להתעסק עם המחשב כי להם אין שמץ!!! =/ אם אתה רוצה יש לאברהם אימייל (שוצי איפה את?! תני לבחור ת'אימייל של אבי!) אל תעשה אתר "משלך"...אני חושבת שיותר יועיל אם תשתף איתם פעולה יום טובבבבב

La Vicomtesse

New member
בבקשה ../images/Emo54.gif

[email protected] במיוחד בשבילך....הוא מה זה חמוד, הוא ענה לי....

edlessme

New member
מרושע... לי הוא לא ענה...

אבל שוב.. מיקרוסופט רשעים אליי... הם לא נותנים לי לשלוח אי מיילים.. מהאי מייל שלי..

sHotZy M

New member
הדר צודקת!

תן להם זמן ואתה תראה שהאתר שלהם יצא משהו דבסט!!! אתה יכול להוציא את האנרגיות על האתר שלהם ולעזור להם ולא על אתר משלך, ככה יהיה לך עזרה, קשר כלשהו עם השוטים והרבה יותר כייף!!! והדרוש, אהובתי, אני בטוחה שאת חושבת שיש לי את האימייל של אברהם אבוהי, משוש חיי, נשמת אפי אבל אין לי אותו ואם היה לי הייתי נותנת אותו, הוא יכול לחפש בארכיון של הפורום אני בטחה שהוא ימצא את הכתובת

sHotZy M

New member
HEY!!!!!

אם אין לי את האימייל של אבי זה לא אומר שאני מעריכה אותו פחות.... סו וואט, אין לי את האימייל שלו אבל יש לי את הכתובת שלו אה אה אה! ואני אלך אליו הביתה, בלילה שהוא יישן ואני אגנוב לו את המישקפיים והחליל ואני אלך משם....... חה חה חה!!! נו מה נראה לכם? והדר, אני לא ה"ביגאסט פאן" שלו, זה שאני אוהבת אותו בתור יוצר וזמר והעובדה שאני אומרת שהוא מקסים וחמודי זה לא אומר שאני ביגסט..... אולי הוא המועדף שלי מהשוטים... (וגם זה לא, אחרי שרואי המדהים הזה ניכנס לתמונה..) עזבי, אני עכשיו סתם מחרבשת....

sHotZy M

New member
../images/Emo12.gifאופסי....

זה לא היה במכוון... באמת.....
אני יותר אוהבת לקרוא לואברהםמאבי, אברהם זה שם עם אשיות....
אברהם זה שם שמרטיט לי את כל המעיים....
וניצן, אהובת ליבי הבובית... סורי מותק לא התכוונתי להתעלם ממך..... רילי רילי רילי!!!

Tom50

New member
כמה זמן חיכיתי להגיד את זה.........

את הבגרות שלי בלשון אני כבר עשיתי..... בעתיד תקשיבו.... בציווי הקשיבו.......נראה לי........

למעלה