כמומחה בנושא...
מכיוון שפגעת באחד התחביבים שלי, אשמח לשתף אותך בנסיוני. הרי התורה כולה על רגל אחת: ראשית,יש להקפיד על גילוח וחלקות (ללא פספוסים!) על-מנת למנוע שפשפת. ולנוהל עצמו: המלצתי היא להתחיל בקטן: נשיקונת, חזה, בטן ולאט לאט לגלוש למטה אל עבר פתח התאווה. יש לזכור בכל רגע שבנות, כנראה עקב בעיה גנטית, אוהבות משחקים. צריך בהתחלה רק לנשק קלות את השפתיים (לא אלו שבפה...) ומייד לעלות כ - 15 ס"מ אל עבר הפופיק ולשחק אותה כאילו באת בשביל להתעסק איתו ולא בשביל לרדת. בנות המין הנשי קונות את התרגיל בכל פעם מחדש(!). כשבאמת מתחיל להמאס לך מהפופיק, או שאתה מתחיל לשמוע צלילים לא כ"כ מזוהים מכיוון פיה של האובייקט, או שאתה מרגיש שהראש שלך נדחף למטה "כאילו לא בכוונה", חזור לך אל גן השעשועים. ועכשיו מתחיל הכיף. צריך להתחיל ממש בעדינות ללקק ולמצוץ כל איבר שיש באיזור:כמובן את האיבר, אך גם הירכיים, שיפולי הבטן וטיפ חינם: קצת בין האיבר לתחת. בשלב מתקדם יותר, יש לפשק את השפתיים בעזרת אצבעות יד אחת. המחזה שיתגלה בפניך שונה מבחורה לבחורה, אך חשוב לא להבהל ולמצוא את הדגדגן. אותו יש לינוק בעדינות,ולפתוח ולסגור את "הכיסוי" שלו. כעת אמורות לבוא התפתלויות ואף גניחות (לפעמים) אשר אני מבטיח לך יחפו על המאמץ הרב שהשקעת. ברגע זה הדעות חלוקות: אסכולה אחת אומרת לשלב יחד עם היניקה והליקוק אצבעות, להגברת הגירוי (אישית בפעמים הראשונות זה ממש הבהיל אותי החדירה הזו), ואסכולה שניה הגורסת כי אין להחדיר אצבעות (בעיקר מסיבות היגייניות), הנושא להחלטתך (והחלטת האובייקט). זהו. המשך כך עד לגמירה, שכולי תקוה שלא תאחר לבוא. אחריה, עקב בעיה גנטית אחרת, יש להמשיך בפינוקים כמו ליטופים, חיבוקים ושאר ירקות. בהצלחה! אל תשכח לנגב את הסנטר אחר כך... נ.ב. מלאכית מלכתי - על זה לא מגיע לי הסבר על 71 ?????????