אשמח שוב לעזרה..

• פותח הנושא M146
  • פורסם בתאריך

M146

New member
אשמח שוב לעזרה..

ניסיתי לשרשר בהמשך להודעה הקודמת אבל משום מה זה לא הקפיץ אותה להתחלה.. אם כן ורק המחשב שלי לא מראה לי את זה אני ממש מצטערת, אני לא מצליחה למחוק הודעות.. ההודעה הראשונה בקישור : http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=214&messageid=159404879 ניסיתי לחכות, ניסיתי לבדוק.. אבל בינתיים הכל אותו הדבר. ניהלנו שיחת נפש עמוקה יחסית לפני כמה ימים. והוא היה חביב כתמיד, עוזב ומקשיב. יום אחרי - הייתה שיחה על גבול הסייבר סקס בטלפון.. אנחנו ממש מתנודדים מידידות עמוקה לשיחת חרמנות חסרת מעצורים. יש בי רצון עז להכיר אותו יותר לעומק - מבחינת קשר רציני, ומצד שני אני לא רוצה להיכנס לקשר עכשיו. וממש ממש באלי לאבד את הראש - ולשכב איתו. אבל אני מפחדת, כי כבר עכשיו אני מרגישה אליו קצת מעבר למשיכה מינית, אני חוששת שאחרי הסקס אני ארצה אותו יותר. אני לא סגורה על מה הוא מרגיש - אני כן יודעת שהוא מחבב אותי מאוד כידידה - מספר לי דברים שאחרים לא יודעים, עושה לידי דברים שהוא לא עושה ליד אחרים, נפתח אליי מאוד בכל התחומים.. ועם זאת - נמשך אליי מאוד מינית. נשמע כמו פוטנציאל אדיר לקשר רציני חזק.. אבל אני מניחה שהוא לא רוצה כרגע, כמוני. שנינו נפרדנו מבני הזוג שלנו מזה תקופה ארוכה לפני כחודשיים.. אבל איני יודעת אם הוא כמוני מרגיש משהו מעבר. הוא אף פעם לא נותן לי תחושה חזקה שזה מעבר.. הוא אמר אתמול בשיחה שאחרי תקופת המבחנים נתראה הרבה יותר, אבל זה כמובן יכול להתפרש בצד הידידותי של העניין. אני תוהה אם יש סיכוי, שאם אני אמשוך את זה ולא אשכב איתו (למרות שאני בטוחה שאם הוא יקבל את זה כאן ועכשיו הוא יפסול אותי לקשר רציני) לאיזושהי התפתחות מצידו? לכיוון רציני יותר? או שפשוט להפסיק כאן ועכשיו עם הרמיזות הנ"ל ופשוט להתרחק בקטע מיני..? כי אני בטוחה שסקס רק יחמיר את המצב... והאם גבר שמחובר נפשית ומינית לבחורה, יכול באמת ובתמים לא להתאהב בה? אנחנו ממש דומים, אוזן קשבת אחד לשניה, שנינו נראים טוב מהממוצע (מבלי להתנשא יותר מדי) ומשיכה מינית שלא באה על סיפוקה קיימת שם. או שגבר יכול באמת להיות ידיד נפש עם רק רצון ל****?(צינזרתי את הF WORD חח)

M146

New member
אה שכחתי לציין

אמרתם לי לנסות לברר מה שהוא מרגיש.. אז משום שלא הייתה לי הזדמנות וקרקע פוריה לשאלה עמוקה שכזו.. ניסיתי לרמוז בעדינות. לדוגמא - יש הופעת רוק שרצינו ללכת אליה והוא עוד לא החזיר לי תשובה אם הוא פנוי. שאלתי אותו שוב לגבי זה, אמרתי שיש ידיד אחר שרוצה להצטרף אליי (ניסיתי גם קצת לגרום לו לקנא על הדרך..) הוא מצידו אמר שהוא חושב שהוא לא יוכל ושאני אלך ולא אפסיד את זה בגללו (בטון ידידותי עד כאב) אני אמרתי שאני הייתי רוצה ללכת איתו ולא עם אחר (זה סוג של נפלט לי) הוא צחק ואמר "איזו חמודה." תכלס לא יצא מזה כלום.

כשקשר

הופך למסתיק או רומן טלפוני דברים כאלו קורים. אין על מפגש פנים אל פנים ולתת לקשר להתפתח כפי שמתאים לשניכם. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

M146

New member
היי תודה על התשובה

האם זה באמת יעזור? יש סיכוי שנפגש מחר, האם לנסות לנתב את השיחב באופן ישיר או עקיף לנושא ה"מה יש ביננו?" או לנסות לבחון אותו, אם כן, איך? ממש לא רוצה להרוס כלום..

נבואה

ניתנה לשוטים (ולא רק של וודקה או פייג'
). לומדים מהנסיון שלנו ושל אחרים, אגלה לך משהו שלא חשפתי מעולם. כשהייתי מסורב גט הכרתי מישהי שהייתה מושלמת עבורי ואני עבורה, לא נכנסנו לקשר קרוב מדי כי פחדה להפגע מהמצב, לאחר שסוף סוף נחלצתי מהמלכודת של הXית היא עם אחר. SO WHAT ? ממשיכים הלאה שמים הכל בצד ונותנים את כל הסיכוי לאדם אחר שמגיע במטרה לקשר רציני כמו שאני מחפש. זו כמובן דעתי, מה שקורה ביניכם זה מה ששניכם מנווטים את הקשר, אם לא מוצאים את שביל הזהב חבל לאמלל אם יש סיכוי אז כן לנסות. תאום ציפיות בצורה כנה והדדית צריך לבצע מההכרות הראשונה כל הזמן אבל זה לא חייב להיות בצורה של שניכם מגיעים עם עורכי דין ודפים מוכנים והכל, זה יכול להעשות גם בצורה המתאימה לדינאמיות של הקשר vמשתנה כל הזמן. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

M146

New member
תודה !

אני מודה לכם על העזרה.. אני באמת מעריכה את זה :) הקשבתי לכם ושאלתי אותו.. למרבה ההפתעה הוא אמר שהוא לא מכחיש ושהוא מרגיש אותו הדבר.. :) אח"כ אמרתי שאני רוצה לדעת מה עושים מפה - כי יזיזה שלו אני לא מתכוונת להיות. וזה או להתרחק, כי ידידים קשה להיות עם המתח הזה בינינו, או להתקרב - והשאלה אם הוא רוצה. הוא אמר שהוא לא רוצה לאבד אותי. הוא אמר שהוא שמח שאמרתי את זה - בקשר ללא לשכב עד למשהו רציני. מצד שני - הוא לא רוצה להגדיר את זה עדיין.. אני גם כמוהו, רק יצאתי ממערכת יחסים.. אבל אני חוששת שהוא יפזול - הוא גם אמר לי לא לספר לאף אחד, בקטע שיש הרבה רכילות במכללה, ושכולם מדברים והוא לא רוצה שאף אחד מאיתנו יפגע מהעניין. הוא כל הזמן אומר שאני מתוקה, נותן לי נשיקות על הלחי. הוא לא ניסה לנשק אותי.. למרות שאני רמזתי לו. (התנשקנו בעבר, ציינתי את זה קודם) אז.. זה קצת מפריע לי, ומטבעי כאדם חשדן ופחדן עמוק בלב, אני חוששת שהכוונות שלו קצת מוזרות. אבל אני באמת ובתמים רואה לו בעיניים. הן מנצנצות כשהוא מחייך אליי, והוא הכי נחמד בעולם - לא דוחף לכלום, אלא אם כן אני עושה צעד והוא זורם, אבל אף פעם לא מנסה מעבר למה שצריך. בקיצור - מתי עוברים את השלב הזה, של ההגדרה? במערכות יחסים קודמות שלי, התהוות הקשר הייתה קצת מהירה.. מה אתם ממליצים? כמה לחכות, עד לשלב שבו צריך להגיד עד כאן ולהתרחק? יש לו באמת סיבה להתרחק או אולי יש סיכוי מניע נסתר? :\

איזו

מותק
קודם כל למדת שגילוי לב בצורה הנכונה ובזמן הנכון מאיר הכל מצד שני אז בד"כ מגלים את הבעיות האמיתיות ולא השטויות שהתעסקנו בהן עד כה. תראי, את כולך בת 20, כל העולם לפנייך, את ובטח מכל ההודעות הקודמות שקראתי ממך מחפשת משהו יותר בוגר יציב ורציני ממה שהוא יכול לספק לך (לפחות לפי ההתרשמות שלי ממה שכתבת), טוב שחיכית עם האינטימיות מצד שני לחכות כמה ? ולמה?!?!? אלו שאלות שכנראה רצות לך כל הזמן בראש. שוב את מתוקה, אין לי תשובות לזה כי רק לך יש. את תעשי את כל השיקולים שלך כדי לקבל את המצב הטוב ביותר עבורך...המשפט שלי פה בסוף את צריכה להגדיר איזה סוג של חיבור את רוצה איזה עוצמה ומתי, אחרי שתגדירי לך את כל ההגדרות קיימי עימו שיחת תאום ציפיות באותה אוירה טובה של השיחה הקודמת ותראי אם תמצאו יחד את דרך הפשרה של שניכם. אל תשכחי שלעיתים אנשים פצועים ממערכות יחסים קודמות לא טורחים לטפל בעצמם ומנסים להתחיל כך קשר, אני שחוויתי 2 קשרים כאלו באחת התאהבתי קשות זה לא דבר בריא..בקשר בריא אנו לא צריכים לטפל בבן/ת הזוג אלא לחיות יחד ומדי פעם לתת כתף זה לזו וזו לזה. מאמין שתעשי את הבחירות הנכונות
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.

daoli

New member
אם אני הייתי עכשיו במקומך, הייתי הולכת על זה

בלי פחד. פשוט מזמינה אותו אלי לדירה לערב שקט ומדברת איתו על מה שמרגיש לי. אם הוא לא מרגיש כמוך, ברור שזה קצת כואב, מביך, מאכזב, אבל לפחות את לא צריכה להסתיר יותר, לא צריכה לשחק, לא צריכה לזייף. ואם הוא כן מרגיש והוא כן מעוניין, אז זה נפלא לשניכם

היי לך...

תראי אני באופו אישי שונאת קמצנים וישר מורידה אותם מעל הפרק אבך המקרה שלו זה ממש שונה כי הוא חייל והוא חמוד,כי מצד אחד היה לו כיף להיות איתך וניסה להעביר איתך כמה שיותר זמן..למרות שקצת מצחיק כי אם הוא ידע שאתם יוצאים לדייט אז הוא היה יכול לבקש כסך מההורים שלו או משהו..אבל אני במקומך לא הייתי שופטת או פוסלת אותו על ההתחלה, תני לזה עוד צ'אנס או שניים ותראי לאן הרוח נושבת ב ה צ ל ח ה

למעלה