אשמח לתרום בגדים

כפיר779

New member
אשמח לתרום בגדים

אני ואשתי עשינו סדר ומלאנו כמה שקיות של בגדים באיכות טובה ובמידות (נער מידת M, נערה S). אשמח אם מישהו יכוון אותי למשפחות של אתיופים הזקוקים לבגדים (זוהי מסורת במשפחתי לתרום לקהילה האתיופית).

נירה63

New member
כפיר תודה רבה על רצונכם לתרום- אתה

יכול להעביר ישירות את התרומה אל משפחות אתיופיות כמו שכתבת, באיזור גשר פז, אתה בודאי מכירה את השכונה....רחוב חשמל...לפרטים מדוייקים ונוספי לאילו משפחות אשמח לתת לך במסר פרטים על המשפחות ולמי להעבירם.

כפיר779

New member
אני אשמח ל

אני אשמח לקבל פרטים מכיוון שאני לא כ"כ מכיר את השכונה

נירה63

New member
כפיר- גשר פז אתה מכיר??

מרבית המשפחותמתגוררת שם, ברחוב החשמל וברחובות הסמוכים. שלח לי במסר פלפון להתקשרות איתך ואני אשמח להסביר לך במדוייק כיצד להגיע לשם. זה ממש לא מסובך להגיע לשם, ממרכז זיו לכיוון הצ'ק-פןסט בדרך....גשר פז.

כפיר779

New member
מכיר אך

אני מכיר את גשר פז, אך למי לפנות שם? פשוט להגיע ולתת למי שיחלוף (אין מישהו שמרכז את זה).

sara100

New member
גם לי יש לתרום בגדי תינוקות

עד גיל שנה לערך, מיטת תינוק ללא מזרן, עגלה משולבת לתינוק, טוב עד גיל שנה בערך. אני מאזור חיפה, ויש צורך להגיע לביתי

נירה63

New member
בבקשה שלחו אלי במסר פלפון בכדי שאוכל

לקשר בינכם, זה הכי פשוט. ישנה אישה אתיופית נחמדה שיודעת שם במדוייק למי להעביר ומה...רק מה איני יכולה כאן בפורום לפרסם את שמהוהפרטים שלה, בכדי לשמור על פרטיותה. ולכן אני שוב מבקשת שתשלחו אלי במסר, איך אפשר ליצור קשר אתכם.

למעלה