אשמח לתגובות

anat15

New member
אשמח לתגובות

חיפשתי תעסוקה לילדים בשעות אחה"צ, אז בזמן שהם יצרו משלהם (חצי מזה היה בפה שלהם...)אני ניסיתי את כוחי בזה
אני צריכה ביקורת לפני שאני מניחה את זה על העוגה למסיבת הסיום. הם נחים על צלחת ליבוש. (בנתיים המצלמה מגלה כמה סדקים שהעין לא רואה אותם) זה גם המקום לקבל הערות והארות לגבי השיער (מעצבת שיער אני כבר לא אהיה כנראה)

עכשיו אני מבינה למה כוונתך בנקניק

אחד ארוך לידיים
,זה לא מאד מפריע אבל אם את רוצה לתקן אז בקלות אפשר ליצור חתיכה של בצק צבעוני באמצע ה"נקניק" שתהיה בעצם בגד ים. אף בהחלט לא יזיק. ובקשר לשער, של הילדה יצא מצויין אצל הילד לדעתי הבעיה היא שהשער מתחיל נמוך מידי וכמעט שאין לו מצח, אז אולי עוד יש לך עתיד של מעצבת שער.........

שלויימה

New member
כניראה שכולנו כבר בבריכה

בוצע בעקבות רעיון שראיתי כאן לפני זמן מה. במציאות העוגה יותר מרהיבה מאשר בתמונה. הצילום חושף את כל מה שלא רואים ככה סתם...

עכשיו אני מבינה למה כוונתך בנקניק

אחד ארוך לידיים
,זה לא מאד מפריע אבל אם את רוצה לתקן אז בקלות אפשר ליצור חתיכה של בצק צבעוני באמצע ה"נקניק" שתהיה בעצם בגד ים. אף בהחלט לא יזיק. ובקשר לשער, של הילדה יצא מצויין אצל הילד לדעתי הבעיה היא שהשער מתחיל נמוך מידי וכמעט שאין לו מצח, אז אולי עוד יש לך עתיד של מעצבת שער.........

lali ה

New member
יצאו חמודים מאוד רק שכפות הידים ...

כפות הידיים עבות לדעתי .אולי היה אפשר למעוך קצת ולסמן בעדינות אצבעות.

t a l talim

New member
זה נראה יופי-

אם השביל בשער מפריע לך, לפחות אצל הילדה אפשר להוסיף פרח קטנטן או "סיכה"- גם מסתיר וגם נותן גימור יפה. מחכה לעוגה בשלמותה...

net the jet

New member
מתוקים ממש ! רק תעשי להם סימנים של

אצבעות עם סכין ( אם את עוד יכולה.. )

anat15

New member
../images/Emo122.gif

טוב שאני שואלת..... (ואני מורה למדעים! את הידע הבסיסי בגוף האדם שכחתי- נירה- לא לספר לאף אחד)

נירה63

New member
ענת זה למסיבה למורים???

לא אספר יקירתי...העוגות שלך יוצאות תמיד 10.

anat15

New member
לא, זה למחר

למסיבה בגן. אני לא מאמינה שלמורים יהיה לי זמן, יום אח"כ יום הולדת לאופיר. יולי, הוא חודש ימי ההולדת אצלנו במשפחה, אני הולכת להקים "פס יצור".

MP826

New member
איזה מתוקים יצאו לך ../images/Emo99.gif

איך עשית את השיער? ועם מה עשית את ההדבקות? מים? מה את מתכננת לעוגה עצמה? מחכה לראות תמונה

anat15

New member
השיער עם כותש שום

ערבבתי עם מעט מרגרינה, זה ממש הבדל רציני. עבדתי די הרבה זמן ליצור שיער באורך אחיד (סָפרית אני לא),הדבקות עשיתי רק עם מים. התכנון לעוגה, שום דבר חדש, את הכל כבר ראו, בריכה, מים מרויאל, זהו, סטנדרטי לחלוטין, אין לי גם הרבה זמן להשקיע (לצערי).

MP826

New member
תודה על התשובות ../images/Emo140.gif

ולמרות שאין לך הרבה זמן בטוחה שהיא תצא נהדרת!

Nיכל

New member
חמודים לאללה! עוד קצת אימונים על

הכדורים אבל הדמויות מדליקות! ועל הכדורים, תתאמני גם בשבילי בבקשה...

למעלה