אשמח לתגובות..

אשמח לתגובות..

היי לכולם,
אני סובלת מ ocd מאז שאני ילדה, וכיום כבר בת 28 נשואה.
כל פעם שהתחלתי משהו בחיים לא סיימתי, ותמיד קפץ לי ג'וק נוסף לראש ואז התחלתי מסלול חדש. גם מבחינת עבודות אני לא יציבה, אני לא יכולה בכלל לספור את כמות העבודות שהחלפתי בחיי.
האם גם לכם זה כך? האם זה קשור לocd? בכל עבודה שאני נמצאתתמיד יש לי קשיים בגלל ה ocd ואני נמנעת מהרבה דברים ומאחרת הרבה..
אני עכשיו מתחילה מסלול חדש בחיים, וממש רוצה להצליח בו, לאור העובדה שצריך לפרנס משפחה ולהיות במסלול בטוח יותר בחיים.
יש למישהו עצות? בניית משפחה ופרנסה בחיים עם ocd

BreakOfDawn

New member
מזדהה מאוד עם מה שאת כותבת כאן...

האמת שפעם ראשונה שלי בפורום. אף פעם לא אובחנתי ב- OCD אבל תמיד היה נראה לי שיש לי לפחות כמה מאפיינים בולטים של OCD.
האמת שמה שאת מתארת (ואני סובלת ממנו גם- כמו חוסר עקביות ויציבות) זה נשמע כמו הפרעת קשב ריכוז והיפראקטיביות אולי...
גם אבחון להפרעה כזאת עשיתי פעם אבל אל נמצאתי "לוקה" ב- ADHD, למרות שגם פה- יש לי הרבה מאפיינים שלה.
הלוואי והיה לי איך לייעץ לך, אני בעצמי צריכה עזרה..

Niv s

New member
ממליץ לך מאוד להתחיל לתרגל מיינדפולנס

ההוראות הן פשוטות - לקחת זמן על השעון (נניח חצי שעה) ובמהלכה לצפות על המחשבות והרגשות שלנו מבלי להיכנס אליהם ומבלי להיאבק בהם. רק לצפות, ללא שיפוטיות וללא התערבות - כאילו הם עננים בשמיים שחולפים מעלייך.
מינימום - 3 פעמים בשבוע, חצי שעה.

הרבה מחקרים תומכים ביכולת של התרגול הזה לשנות את המוח לטובה ולהחליש מאוד את מעגלי ה-OCD.
תוכלי למצוא כתבות ומאמרים על מיינדפולנס במאמרים/טאגליינס של הפורום.

למעלה