אשמח לתגובות

אביטלל3

New member
אשמח לתגובות

אני וחברתי כבר שנה יחד לאחרונה גיליתי שבחודשים הראשונים לקשר שלנו היא הייתה שיכורה והתנשקה עם אקסית שלה. בעבר היא סיפרה לי שבאותה מסיבה האקסית ניסתה לנשק אותה, אך גיליתי בהסתכלי בשרשור ההודעות שלה שהן אכן התנשקו. אני פגועה ,מקנא ורותחת מזעם גם על עצם הנשיקה וגם על כך שבזמנו לא סיפרה לי את כל האמת. האם זה נחשב בגידה? אפשר לסלוח על משהו כזה? מה זה אומר עליה? איך ממשיכים מכאן הלאה?

chenby

New member
האם

יעזור לך לכעוס על משהו שקרה לפני כמה חודשים? משהו שלא קרה מאז אותה פעם? האם הכעס שלך ישנה את מה שהיה? בסופו של דבר, אם את רוצה להפרד ממנה, יש לך אחלה תירוץ.. אבל אם את אוהבת אותה ורוצה להיות איתה, אז שחררי משהו שקרה מזמן.. זה יכול לקרות והיא לא רצתה לספר לך וזה הגיוני למה.. אם זה היה קורה לך היית אולי מגיבה דומה.. שיכורה, מסיבה, אקסית.. קורה כולה נשיקה.. את יכולה לעשות מזה דרמה וככה היחסים שלכם יראו, ואת יכולה לעשות עם זה שלום, וככה היחסים שלכם יראו. לדעתי כעס מיותר. (דעתי בלבד כמובן)

Master Stav

New member
מים מתחת לגשר ....

זה היה לפני כמה חודשים .... את התקדמת מאז ....אין ספק שתטטרכו לדבר וללבן את זה אבל לכעוס ? מיותר

seeyou

New member
ערך ה"בגידה" במערכת היחסים נקבע

בהתאם למגבלות של כול אחד. את רוצה או מעונינת בקשר ? אז תבליגי-תני למקרה הזה משקל סגולי נמוך .. את רוצה סיבה לפירוק הקשר ?אז תני לזה משקל כבד. זה חשוב מה שקרה אבל חשוב יותר איך את מפרשת את זה אם לא תוכלי לחיות עם זה אז טוב תעשי להפרד-למרות שאף אחד לא יכול להבטיח לך שאחרת תשאר לך נאמנה לנצח. יוסי

את לא יכולה לאחוז במקל משני קצותיו

את לא יכולה בנשימה אחת לרתוח מזעם על עצם הנשיקה, וגם על כך שבזמנו לא סיפרה את האמת. אם את רותחת מזעם באנרגיות כאלה, בוודאי שזו הסיבה שהיא לא סיפרה לך. אם היית קצת פחות קנאית, פחות רכושנית, פחות רותחת מזעם באופיך, אולי בת זוגך היתה מרגישה נוח לספר לך יותר דברים. עצתי לך - קודם כל טפלי בכעס ובזעם שלך לבד עם עצמך, ורק אחר כך כשתרגעי, תדברו ותנסי ללבן את העניין עם זוגתך. ניחוש שלי - אין לעצה שלי סיכוי להתממש! אני בטוח שתטיחי בה אמירות קשות, כי את הרי "צודקת" ו"רותחת מזעם". אני יכול להגיד לך דבר אחד - אני תמיד הסכמתי לדבר עם בנות זוג שלי על כל דבר. אבל כשבאו אלי "רותחות מזעם" מטעמי רכושנות ותחושת בעלות עלי, לא הסכמתי לנוסחא הזו שמישהו בעולם יכול להכתיב לי התנהגויות.

dify

New member
החלטה שלך

אם זה מפריע לך, אם זה משקף בעיניך את חוסר הנאמנות שלה, אם את לא יכולה לחיות עם הידיעה- אז תפרדי. אם זה לא נעים אבל לא נורא, אם זה היה חד פעמי, כשהיתה שיכורה, והיחסים שלכם נפלאים ואת בטוחה שהיא לרגע אחד לא חושבת על האקסית- אז תשארי. מה זה משנה בכלל מה אנחנו חושבים, מה אנחנו היינו עושים ומה הסטנדרטים האישיים שלנו? את צריכה לחיות עם עצמך ואיתה. תעשי מה שמרגיש לך נכון. אל תכעסי כי את אמורה לכעוס ואל תסלחי כי מצפים ממך לסלוח. תשאלי את עצמך מה חשוב לך יותר ומה מרגיש לך נכון ותפעלי בהתאם. ככה פשוט

אייבורי

New member
אז מצאת סיבה לכעוס ולרתוח

תוציאי קצת קיטור ותעשי קפה [זה מה שעושים כשהמים רותחים] אם באת לקבל גושפנקא להתנהלות שלך, זה קצת מיותר.

גל1 האחת

New member
אם היא היתה שיכורה

אז תיהי גם שיכורה ותתנשקי עם מי שבא לך.. תירוצים וסיבות לא חסר יש בשפע

למעלה